Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Να τον χαιρεστε!


Απευθυνομαι προς τους κατοικους του νομου Θεσσαλονικης. Να χαιρεστε λοιπον τον Νομαρχη σας και να τον ψηφιζετε σε καθε εκλογες! Γιατι ενας τετοιος Ανθρωπος, ενας τετοιος Ηγετης δεν πρεπει να μενει στην αφανεια! Και για να μην μενει στην αφανεια παιρνει σβαρνα τηλεορασεις, παραθυρα, πανηγυρια και οτι μπορει κανεις να φανταστει.
Χθες το βραδυ λοιπον, ανοιγω την τηλεοραση και βλεπω οτι εχει τα καλλιστεια του Ant1! ... δεν θα μπορουσα να μην δω καθολου... Εκει λοιπον που η καμερα γυρναει στην κριτικη επιτροπη διαπιστωνω την λαμπερη παρουσια οχι της Εβελινας Παπαντωνιου αλλα του Παναγιωτη Ψωμιαδη!! Η χαρα μου δεν περιγραφεται... δακρυσα!

... και ηρθε η ωρα να μιλησει!

Ατακα Νο1: "Εγω θα ψηφισω Θεσσαλονικια!" Τωρα ο λαος σου χαρηκε που το ειπες??

Ατακα Νο2: Ερχεται το βουρλο, παιρνει εναν φακελο απο τα χερια της Τατιανας και ανα κοινωνει με περισια χαρα και ναζι αυτον που θα της κανει την ερωτηση... "Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ!!" ...με την χαρα θα μεινει!!... Ο Νομαρχης παιρνει σοβαρο υφος και της λεει "θα σου κανω δυο ερωτησεις" ... οχι που δεν θα κανες... Της κανει την πρωτη που δεν θυμαμαι τι ελεγε και η δευτερη (η δικια του) η οποια λεει: "Αν ησουν σε εναν διαγωνισμο και η κοπελα απο την Γιουγκοσλαβια φορουσε κορδελα με το ονομα Macedonia τι θα εκανες?" Το χαμογελο παγωσε... Απαντησε γρηγορα στην πρωτη ερωτηση (της οποιας την απαντηση την ειχε μελετησει πιο πριν φυσικα... και ζηταει να ξανα ακουσει την δευτερη ερωτηση για να κερδισει χρονο... ο Νομαρχης ξανα κανει την ερωτηση... η κοπελα εχει αλλαξει 10 χρωματα... εεε... μμμ... ενταξη... τι να πω?... χαχα... εεε... μετα απο συζητηση με την Στεφανιδου που δεν ακουστηκε στο μικροφωνο, του απανταει "Φυσικα θα εφευγα!" Ικανοποιηθηκε ο Ψωμιαδης και μαζι του και ολοι οι ψηφοφοροι του υποθετω...

Σημερα το πρωι τον απολαυσαμε σε ενα πρωιναδικο οπου ο Νικος Ευταξιας (γνωστος gay στυλιστας) κατηγορησε τον Νομαρχη οτι αυτα τα κανει για διαφημιστικους λογους. Του απαντησε λοιπον ο Θεουλης: Εγω δεν εχω αναγκη να διαφημιστω, εγω ειμαι ετσι οπως με γεννησε η μανα μου... μπλα μπλα μπλα... και θα με κρινει ο λαος!!
Μετα ο gay το βουλωσε!! Ρωτα τον απο ποτε εχει να βγει στην τηλεοραση για να μηλησει για πολιτικη!! Αν δεν εβγαινες καθε τρεις και λιγο να μας δειξεις ποσο Μαλακας εισαι φυσικα δεν θα σε ηξερε κανεις!

ΖΗΤΩ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!


Υ.Γ. Η φωτογραφια ειναι απο guest στο "Νηστικο αρκουδι"...αρκουδι ναι, νηστικο οχι!

14 σχόλια:

  1. Χιχιχιχι! Μου έφτιαξες την μέρα πάλι! Το είδα και γω αυτό με τα καλλιστεία, και πιο πολύ εντύπωση μου έκανε που ο Ψωμιάδης χάρηκε κιόλας με την απάντηση της κοπέλας-Τατιάνας και είπε και ένα ικανοποιημένο μπράβο!

    Η φάση θα ήτανε άλλη! Φαντάσου τι θα έκανε αν η κοπέλα απαντούσε τίποτα 'εεε, εντάξει, δεν πειράζει και τόσο, αρκεί να μην έβγαινε η Σκοπιανή καλύτερη από εμένα!'

    Ή (με νάζι τώρα αυτό) 'εεε, να, θα πήγαινα και θα της έλεγα, αν βγω εγώ Μις Κόσμος θα σας ονομάσουμε Σκόπια και θα λήξει το θέμα, αν βγεις εσύ Μις Κόσμος μπορείτε να σας λένε όπως θέλετε, αρκεί να δώσεις σε μένα ο στέμμα!'

    Ή το άλλο (με σοβαρότητα αναγγελίας αποτελεσμάτων ριάλιτυ, τότε που παίζουν εκείνη τη μουσική που λες 'τώρα θα πεθάνω από την αγωνία μου, μετά θα πεθάνω από την αγωνία μου) 'κοιτάξτε, δεν είμαι και πολύ ενημερωμένη γι αυτό, αλλά άλλο η πολιτική και άλλο η..ομορφιά, να μην μπερδευόμαστε καλύτερα, για αυτό θα απαντήσω: ας νικήσει η καλύτερη!!!' Ντόιγκ!

    Μουχαχαχα!


    Αχχχχ, τι βαρετή που θα ταν η ζωή χωρίς Ψωμιάδη!

    Και που σαι; Έχω δει τον Ψωμιάδη από κοντά, γιατί όσο να ναι ξεφυτρώνει παντού, το έχει αυτό, και είναι πιο κοντός από μένα, και έχει και πολύ κόκκινο πρόσωπο, σε σημείο που αναρωτιόμουν αν θα πειραζόταν αν του έκανω αέρα, ή να του προσφέρω κανένα φρέσκο orange juice!

    Και έμαθα πως τώρα πια φοράει κράνος στο μηχανάκι του! Πάρε παράδειγμα λαέ της Θεσσαλονίκης!

    Τώρα, λέει, πάει ή α) δήμαρχος Θεσσαλονίκης ή β)υπερνομάρχης- περιφερειάρχης, πως το λένε αυτό το καινούργιο, που θα χει και τη Χαλκιδική και το Κιλκίς. Μεγαλεία πράγματα!

    Αυτά. Πάντως, για να πούμε και κάτι σοβαρό, λένε πως φέρνει χρήματα στη Θεσσαλονίκη. Ούτε που ξέρω!

    Αλήθεια, όταν κάποιος βγαίνει στα κανάλια τον πληρώνουν;;;

    Να ευχηθώ στον αγαπημάνο μας Νομάρχη να πάει πιο ψηλά του χρόνου ο αετός! Εξύμνε, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέγας Βλάκας κατ'εμέ... δεν τον πάω καθόλου.. έχει κερδίσει δημοτικότητα με το να κάνει τον καραγκιόζη. Ένας λαϊκιστής έιναι!
    Και ο λαϊκισμός δεν χωράει στους δημοτικούς και πολιτικούς εκπροσώπους μας. Αλλά έλα που είναι ευνοούμενος του Κωστάκη....
    Ααααχ... κοντά είναι οι εκλογές...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, και μην ξεχάσω, η φωτογραφία όλα τα λεφτά! Πάει και η γραβατούλα με την ποδιά! Ασορτί! Μόνο ο σκούφος λείπει! Ίσως τον κρατάει για όταν θα βγει στο Μαμαλάκη (όοοονειρα), τότε που θα τραγουδήσει κιόλας. Τι να πεις.. Αβυσος η ψυχή του Ψωμιάδη. xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για όσους δίνουν τώρα Πανελλήνιες ίσως το παρακάτω βοηθήσει στην Ανάπτυξη εφαρμογών.

    ι<-1
    ΟΣΟ (Παναγιώτης = Βλάκας) ΚΑΙ (ψηφίζω_Παναγιώτη_να_μου_λύσει_τα προβλήματα = true) ΕΠΑΝΑΛΛΑΒΕ
    ι <- ι + 1
    Εγω <- πανίβλακας^ι !Ναι είσαι
    Προβλήματα <- Προβλήματα +(Προβλήματα*Μαλακία_Παναγιώτη)
    Ασυδωσία_Πανίκα <- Εγώ*Προβλήματα*Άνθιμος_Θεσσαλονίκης
    ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ
    ΤΕΛΟΣ_ΤΗΣ_ΟΛΗΣ_ΥΠΟΘΕΣΗΣ
    _ΜΕ_ΤΑ_ΜΥΑΛΑ_ΠΟΥ_ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ

    Ο Παναγιώτης ο συνονόματος τραγουδάει ήδη... σιγά μην σας περίμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέγιστος καραγκιόζης! Λαμόγιο που έχει κάνει τη γραφικότητα επάγγελμα. Χειρότεροι όμως είναι αυτοί που τον ψηφίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα... όχι ότι μου είναι συμπαθής ο γραφικός αυτός τύπος... Ούτε και μπορώ να θεωρήσω ανόητους όσους τον ψηφίζουν έτσι ολιστικά... Μάλλον με κάνει να ανησυχώ η παντοδυναμία του τύπου στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα της τηλεόρασης. Όποιος προβάλεται από το γυαλί, βγαίνει παμψηφεί.

    Anyway, και εδώ έχει γραφικούς, παίρνουν όμως τη θέση και το μέτρο που τους αναλογεί, και φυσικά δεν διανοούνται να διοικήσουν... Στην Ελλάδα μόνο τέτοιους εκλέγουμε για αρχηγούς μας πλέον. Και φυσικά αυτοί, μόλις ανέλθουν στη διοίκηση μόνο με τέτοιους τη στελεχώνουν... Η αρρωστημένη φαντασία στην εξουσία.

    Δεν φταίει φυσικά ο Ψωμιάδης...

    Και να μην ξεχνάμε το βασικό, πως σε κάθε λαό αξίζουν οι ηγέτες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νικιπλε αυτο το τελευταιο δεν μου αρεσει...

    Παλιοτερα αξιζαμε Κ.Καραμανλη και Α.Παπανδρεου και τωρα οχι??

    ισως κανω λαθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα... Δεν θεωρώ κάτι καλύτερο ή χειρότερο...
    Υπονοώ ότι οι θεσσαλονικείς έχουν κατά καιρούς εκλέξει καλύτερους εκπροσώπους... Όμως τώρα με τον Ψωμιάδη πληρώνουν ακριβά την έλλειψη έργων υποδομής...

    Ούτε πράττουν τίποτε, ούτε δημιουργούν ούτε γκρινιάζουν (που θα έπρεπε) σθεναρά για το μαρασμό της περιοχής τους... Η Θεσσαλονίκη της δεκαετίας του 80 που πήγαινα διαφέρει παρασάγγας από τη σημερινή και μιλάω για το χρήμα και τις υποδομές κι όχι το πολεοδομικό της χάλι.

    Αντί λοιπόν και με το πρόβλημα των Σκοπίων, να έχουν κινητοποιηθεί και να απαιτήσουν να γίνουν έργα υποδομής στη Βόρεια Ελλάδα [δρόμοι, τρένα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, διαμετακομιστικά κέντρα, σύγχρονο Αεροδρόμιο κλπ] ώστε να έλξουν την όποια ανάπτυξη των Βαλκανίων και να εξαρτήσουν έτσι ως σημαντικός παίχτης όλες τις νεοαναπτυσσόμενες Βαλκανικές χώρες. Με καλή υποδομή και know how νομοτελειακά θα γινόταν αυτό... Και θα αποτελούσε η Μακεδονία ισχυρό διεθνή παίχτη και όχι ψωραλαίο επαίτη της ΕΕ.
    Αντί αυτού, το έχουν ρίξει στο φαγοπότι (τα δημόσια έργα) τρώνε ο καθείς για την πάρτη του και πέρασαν έτσι 15 χρόνια και έγινε η νυφούλα του θερμαϊκού μπαμπόγρια...

    Οι Βόρειοι γείτονές μας μας πήραν τους βιοτέχνες (Αλήθεια η Ελλάδα δεν πρέπει να αξιώσει τις επιδοτήσεις που είχαν πάρει τα τυπάκια αυτά για να μην κλείσουν?)
    και με λίγα ζεστά ευρωπαϊκά χρήματα θα πετύχουν ανάπτυξη, ενώ εμείς εδώ θα κοιτάμε και θα μας μείνει μόνο η "μαγκιά" και το "κωλοκράτος των Αθηνών".

    Ο δρόμος της Εγνατίας δεν έχει τελειώσει ακόμη. Φαντάσου ότι ο Τρικούπης τρούπησε τον ισθμό σε τρία χρόνια. (Τεράστιο και ακριβότερο για την εποχή του έργο).
    Κανείς δεν μιλάει... Γιατί? Απλά "να κάνω τη δουλίτσα μου και άστους να κουρεύονται"...
    Ε' μετά δεν γίνεται να φαντασιώνομαι ηγέτες σοβαρούς. Ο Ψωμιάδης μου πρέπει, κι ο κάθε γραφικός που θα λέει τέτοια όμορφα...

    Με συγχωρείς για το παραλλήρημα...
    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρωστάς στο κοινό σου ένα ημερολογιάκι για το τι κάνεις αυτές τις μέρες..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://blogs.contra.gr/blogs/PaparazziBlog/200307

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νικιπλε οσα ειπες τα διαβασα με προσοχη και χαιρομαι που διαβαζω γνωμες εμπειροτερων (ενας απο τους βασικοτερους λογους που μου αρεσουν τα blogs)

    Mary Anne γιατι το λες αυτο? Αν θελεις να μαθεις κατι μπορεις να ρωτησεις! Αν θελεις να πεις κατι επισης μπορεις να το πεις...
    Εγω γραφω οτι με εκφραζει κατα διαστηματα...
    Καλη σου νυχτα!! ΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ομποου με τον μαλακα...χειροτερος και απο τη μπεζαντακου και τη θωδη εχει γινει με τα καναλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ καλός πολιτικός. Σεμνός και αγαπάει την πατρίδα του. Είναι στην θέση που είναι γιατί το αξίζει πραγματικά, δεν έχει να κάνει με την δημοτικότητα του, όχι σαν κάτι άλλους χλεχλέδες. Εργατικός και με πάθος για το καλό του τόπου του. Η Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά πολύ τυχερή που έχει έναν τέτοιο άνθρ....
    ...βασικά δεν μπορώ να συνεχίσω να σε δουλεύω, ψιλοαηδιάζω και γω, ο τύπος είναι ένα MUST για τα πανηγύρια, πιο πολύ θα του ταίριαζε να πουλάει εργαλεία σε κανένα παζάρι:P Αλλά αν σε τρόμαξα λίγο στην αρχή αυτό μου φτάνει;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή