Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Η Παρνηθα... χτιζεται

Θα μου πειτε... "και σου κανει εκπληξη?"


Σημερα:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ: "Εγκλημα στην Πάρνηθα. Αυτή τη στιγμή χτίζουν βίλες στον εθνικό δρυμό 10 μήνες μετά το "ολοκαύτωμα"! ".


Η εφημερίδα σημειώνει "Στην καρδιά της Πάρνηθας, σε απομονωμένες καταπράσινες πλαγιές, όπου δεν θα έπρεπε ούτε να πατάει ανθρώπου πόδι, ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια πολυτελείς βίλες. Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποκαλύπτει ο "ΚτΕ" μιλούν από μόνα τους. Εχουν τραβηχτεί πριν από λίγες μέρες και αποδεικνύουν ότι οι αδίστακτοι καταπατητές έχουν αποψιλώσει μεγάλες δασικές εκτάσεις, έχουν διανοίξει δρόμους και έχουν στήσει κανονικά εργοτάξια".


( Κειμενο: αναδημοσιευση απο greekmoney.gr )

( http://studioa-blog.blogspot.com/2008/05/blog-post_5897.html )

( http://floraattica.blogspot.com/2007/08/blog-post_20.html )

Δειτε οπωσδηποτε αυτο!!

Δειτε ακομα εδω


15 σχόλια:

  1. μόνος σου το ρώτησες. σου κάνει έκπληξη; ποιος ήταν ο σκοπός των φωτιών. τυχαίο περιστατικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας "οδήγησαν" εδώ οι "τροφοδοσίες" μας.
    Θα... φιλοξενήσουμε και εμείς την αγγελία.

    Συνέχισε την καλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαφώς και το περιστατικό δεν ήταν τυχαίο... σαφώς και δεν προκαλλεί έκπληξη σε κανέναν το χτίσιμο...

    Δεν πρέπει όμως να αρκεστούμε στην δήλωση/διαπίστωση των αυτονόητων... αυτό απλά δεν αρκεί. Γιατί σε αυτό ακριβώς ποντάρουν και αυτοί που τώρα χτίζουν. Οτι όλοι εμείς θα πούμε "ε καλά δεν το περίμενες;"

    Θα πρέπει να οργανωθούν διαμαρτυρίες στον τόπο ακριβώς του "εγκλήματος" και να κλείσουν εργοτάξια ακόμα και με το ζόρι.
    Αυτό που γίνεται στην Πάρνηθα είναι απονομημοποιημένο ήδη στην συνείδησ η του κόσμου, αυτό που μένει είναι να εκφραστεί έμπρακτα αυτή η αντίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OMG. Πολλές φορές σκέφτομαι με απίστευτη σοβαρότητα πως δε θέλω να ζω σ' αυτή τη χώρα. Εγώ δε θα άντεχα να βγαίνω στο μπαλκόνι της βίλας μου και να ξέρω πως κάψανε όλη αυτή την ομορφιά και ζωή για την άπληστη και διεστραμένη μούρη μου. Δε θα άντεχα ποτέ τις τύψεις αν κατέστρεφα έστω και ένα λουλούδι (τα έντομα και τα ζωύφια τα σκοτώνω καμιά φορά, γιατί τα φοβάμαι, δε φταίω εγώ όμως, ας ήταν πιο όμορφα και λιγότερα αηδιαστικά, άσχετο αυτό)δε θα άντεχα τις τύψεις αν παρανομούσα πάνω στο έγκλημα να κτίσω έστω και τροχόσπιτο μέσα στα καμμένα, δε θα άντεχα να πάρω ούτε ένα σεντ από κάτι τόσο τόσο τόσο...δεν ξέρω πως να το πω, δε χωρά στο μυαλό μου...και μετά πάλι να αγοράσεις το σπίτι...δηλαδή θα λες στους φίλους σου 'ελάτε να δείτε την καινούργια φιλάρα μου με την καλύτερη θέα όλης της Πάρνηθας, πρώτο πράμα, όλο το καμμένο δάσος πιάτο μπροστά' και θα χαίρεσαι;;; Τι να πω. Μάλλον είμαι πολύ μικρή και πολύ αφελής για να καταλάβω κάποια πράγματα.

    Αν θες δες αυτό: http://marionettie.blogspot.com/search?updated-max=2007-09-11T14%3A51%3A00%2B02%3A00&max-results=5

    Να έχεις μια όμορφη, μια πολύ όμορφη βδομάδα σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το περίμενα πως θα συμβεί κα΄τι τέτοιο.
    Όχι όμως τόσο νωρίς.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι το ξέραμε και το περιμέναμε... Το ότι υπάρχουν κάποιοι που στεναχωριούνται πραγμτικά ακόμα όμως, είναι ένα καλό δείγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε, σύντομα και πολυκατοικίες...

    Για να δούμε ποιος θα βγει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί τώρα και από πού θα ζητήσουμε ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρασινη κλωστη... φυσικα και δεν ηταν τυχαιο... ολοι το καταλαβαμε.

    Studio a blog καλη συνεχεια και σ' εσενα. Το printscreen δεν ειναι δικο μου.

    Φιλε του Οικονομου ειναι σωστα αυτα που λες. Σιγουρα με την διαπιστωση δεν κανεις κακο σε κανεναν και δεν διορθωνεις τιποτα. Δεν ειναι ευκολο ομως αυτο που προτεινεις... τωρα που το λες... το κινημα των bloger τι λεει?

    Marionettie το θεμα ειναι οτι εισαι πολυ καλο παιδι αλλα και μικρη και γι αυτο σου φαινονται ολα τοσο αισχρα. Στον βωμο του χρηματος θυσιαζονται τα παντα μικρη μου. Η αληθεια ειναι σκληρη.
    Καλα να περνας κι εσυ!!

    Μαρια Ελενα πιστευες οτι θα ειχαν τυψεις ή ενδοιασμους για το εγκλημα τους??

    Dreamgirl με το να τα παρακολουθεις και να στενοχωριεσαι... δεν κανεις τιποτα οπως λεει και ο ΦτΟ. Τουλαχιστον αν μπορεις να διαμορφωσεις συνειδησεις ωστε να δημιουργησεις ενα κλιμα κατα των εμπρηστων και της αισχροκερδιας... καλο ειναι.

    Χαχαχαχα Σοφια καλο!!! Ευθυνες?? Τιποτα δεν θα γινει και ουτε καν εκταση δεν θα παρει το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα... πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα η ανάρτηση... ως παλαιότερος θυμάμαι άπειρες πράσινες εκτάσεις στου Ζωγράφου και στους Αμπελοκήπους που σήμερα είναι πλέον τσιμεντοκοιλάδες... Το πρόβλημα είναι απλά η ατιμωρησία...

    Πολύ απλά δεν υπάρχει οργανωμένο κράτος που να τιμωρεί παραδειγματικά τους αυθαιρετούντες και παρανομούντες... το αντίθετο, τους επιβραβεύει, κυνηγώντας και γκρεμίζοντας τα παραπήγματα που θα πάνε (κι αυτά) να στηθούν δίπλα στις βίλλες...

    Ας σκεφτούμε το απλό: Υπάρχουν 350000 Έλληνες στη Γερμανία... κανένας εκεί δεν πήγε να χτίσει αυθαίρετο... Οι ίδιοι όμως αυτοί φαντάζομαι θα έχουν χτίσει υπέροχα αυθαίρετα εξοχικά στην Β. Ελλάδα κυρίως...

    Βλέπετε στην Ελλάδα οι νόμοι (όταν και αν ) εφαρόζονται μόνο για τους αδύναμους...

    Και κάτι σημαντικό... είμαστε συνυπεύθυνοι ο καθένας βέβαια με το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ειδα κι αυτο χτες το πρωι σε μια εκπομπη και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι...

    Τα ρεμαλια, σα δε ντρεπονται...

    Ουφφφφ, φουντωσα παλι...

    Πολλες γλυκες καλημερες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νικιπλε οσο ο Ελληνας σκεφτεται μονο τον εαυτο του και το πως θα κανει την παγαποντια η κατασταση θα μενει στασιμη. Για να αλλαξει κατι πρεπει να συμβει κατι πραγματικα ριζοσπαστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαιρουλα πρωινο σερφαρισμα?? Το καλυτερο!! Σε ποια εκπομπη το ειδες?? Εγω πιστευα οτι δεν προκειται να ειπωθει τιποτα στην τηλεοραση.

    Μια γλυκια καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή