Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Σκετη καταστροφη!


Μα ποση βλακεια μπορει να χωρεσει σε ενα γυναικειο κεφαλι?? Ρε γαμωτο ωρες ωρες γυναικειο μυαλο και λογικη δεν μπορουν να συμβοιωσουν!!

ΟΚ σου εκατσε να πλυνεις το ταρατσακι, ο ενισχυτης της κεραιας τι σου εφταιξε και τον εκανες μπανιο???
Μετα το ανοιξα να στεγνωσει και σου ειπα οτι καλυτερα θα ηταν αν κοβαμε το ρευμα.
Φυσικα και το ρευμα σε χωρο κοινοχρηστο δεν κοβεται απο τον γενικο του σπιτιου σου!!!
Και μια σημαντικη λεπτομερεια... δεν κατεβαζουμε τον γενικο οταν εχουμε ανοιχτο στο σπιτι υπολογιστη και κλιματιστικο!!! Τωρα σου χαλασε και το κλιματιστικο... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!

7 σχόλια:

  1. Η βλακεία είναι χαρακτηριστικό μόνο των γυναικών; Δε νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα Σοφία...ίσα-ίσα που οι άντρες είναι πολύ πιο βλάκες και σε ποσότητα και σε αριθμό...Οι γυναίκες είναι που είναι πιο λογικές...παντού ωστόσο υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ρωτήσω; Στη φωτογραφία γιατί το χρώμα είναι μπλε και όχι ροζ;;; ;)

    Σοβαρά τώρα, εγώ πάντως θα μπορούσα να κάνω όλες αυτές τις βλακείες, ειδικά αυτό με το ρεύμα που δεν κλείνει από το σπίτι σε κοινόχρηστο χώρο δε θα το σκεφτόμουνα ποτέ, μα ποτέ όμως, αλλά γενίκά πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα ιδιοσυγκρασίας και όχι φύλου. Εσείς έχετε άλλα, οπότε τι να λέμε τώρα; Γι αυτό άσε τις γυναίκες να ομορφαίνουν τον κόσμο, ακόμα και με τις βλακείες τους κάπου κάπου, και πες το άλλο το σημαντικό: εσύ σαν άνδρας και τζέντλεμαν που πιάνουν τα χεράκια του και το μυαλουδάκι του τα έφτιαξες μετά να σε κοιτάει σα θεό, ή έμεινες στην γκρίνια;;;

    Σε κάθε περίπτωση φιλιά πολλά, δροσερά, καλοκαιρινά, μου έλειψε το μπλογκ σου που είχα μέρες να μπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα ρε συ... ποια τα έκανε όλα αυτά τα έξυπνα?
    Και επιπλέον.. εσείς φταίγατε και έκανε διακοπή ρεύματος η ΔΕΗ για ένα δεκάλεπτο?
    Αμαν πια!
    Μη δείτε μια εξαίρεση.. την κάνετε κανόνα εσείς οι άντρες!!!
    Δεν θα την πληρώσει ολο το γυναικείο φύλλο επειδή αυτή είναι χαζή οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι αυτο το εκανα αυτο το ποστ!! Γιατι ειστε πολλες και ηθελα να σας τσιγκλισω λιγο!!! Παντως με θεματα πρακτικα η πλειοψηφια των γυναικων δεν τα παει καλα! Υπαρχουν και εξεραισεις βεβαια!

    Για να πω την αληθεια παντως αυτο συμβαινει περισσοτερο στις γυναικες απο 40χρονων και πανω. Οι νεες ειστε φανερα πιο πρακτικες!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι Εξύμνε αλλά το πόστ σου είναι εξόφθαλμα προβοκατόρικο και σκοπό έχει μόνο να αποκρύψει τις πραγματικές ευθύνες πίσω από το συμβάν που βαρύνουν φυσικά εσένα, το κράτος των τελευταίων 30+ χρόνων και τον ηλεκτρολόγο που έφτιαξε το σπίτι. (δηλ 2 άντρες και ένα ανδροκρατούμενο και διεφθαρμένο κράτος)

    Κατ αρχάς ο ενισχυτής όφειλε να βρίσκεται μέσα σε αδιάβροχο κουτί, ευθύνη καθαρά του ηλεκτρολόγου. Η γυναίκα η οποία το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να κρατήσει το ταρατσάκι καθαρό δεν μπορούσε να γνωρίζει τον κίνδυνο.

    Έπειτα, η νοοτροπία του Έλληνα οτι το περιβάλλον του τελειώνει στην πόρτα του σπιτιού του (από μέσα) οδήγησε την κοπέλα να θεωρήσει οτι αν κατεβάσει τον γενικό της θα κοπεί το ρεύμα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο οπότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα για σένα που θα δούλευες στο κουτί.

    Τρίτον, αν ο ηλεκτρολόγος είχε παρακολουθήσει τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στις νέες προτοποριακές idiotproofing technologies θα ήξερε οτι δίπλα σε κάθετι που μοιάζει με πρίζα, πίνακα ή καλώδιο (η γενικό) πρέπει να τοποθετείται μια φωτεινή επιγραφή που να λέει "Είσαι σίγουρη οτι δεν πας να κάνεις μαλακία που θα σε εκθέσει στον κούκλο ηλεκτρονικό". Έτσι αποφεύγονται τα περισσότερα ατυχήματα στο εξωτερικό, γιατί φοβούνται και ρωτάνε πριν κάνουν

    Και τελευταίο, εσύ, ναι εσύ, έπρεπε να έχεις μαζέψει την πολυκατοικία για να τους εξηγήσεις κάποια βασικά πράγματα όπως πρόσθεση, αφαίρεση, πως να πλένουν τα χέρια τους, πως να πιάνουν το πιρούνι και οτι δεν βρέχουμε κάτι που διαρέεται από ρεύμα. Έχεις ευθύνη.

    Φυσικά ούτε σε αυτή την περίπτωση δεν θα πάει κανείς φυλακή γιατί τα κυκλώματα θα βγάλουν τους φταίχτες καθαρούς και η κακομοίρα η γυναίκα(υποψιάζομαι η διαχειρίστρια) θα διαπομπευτεί, θύμα φυσικά σεξουαλικών διακρίσεων.

    Δεν ξέρω, περίμενα κάποια κοπέλα να δώσει αυτή την πραγματική διάσταση του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα μην τρελαινεσαι... στην θεια μου τα χωνω...

    Αλλα σε ενα πραγμα εχω δικιο. Αμα παρουν φορα μπορουν να σαρωσουν τα παντα στο περασμα τους! Τα πηρε και τα σηκωσε!!

    (Το κουτακι δεν υπαρχει λογος να ειναι αδιαβροχο! Βρισκεται μεσα στο κλιμακοστασιο... δεν θα το αναλυσω περισσοτερο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή