Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Καλοκαιρινες συναυλιες


Αφου λοιπον ξεμπερδεψαμε με τις ψυχοφθορες εξεταστικες (ψυχοφθορες για πολλους, οχι ιδιεταιρα για εμενα) τωρα ο σκοπος ειναι ενας. Περναμε οσο καλυτερα μπορουμε! Και για οσους αγαπουν την μουσικη οι καλοκαιρινες συναυλιες ειναι πολυ καλες ευκαιριες για ωραιες βραδυες.
Δυστυχως εχασα την πρωτη που ηθελα να παω. Ο Atlantis radio διοργανωσε συναβλια σε μια παραλια στην καστελα σημερα αλλα μια οι φιλοι που δεν μπορουσα να τους πισω, μια που η ημερα σημερα ξεκινησε αρκετα κουραστικα mission faild.
Επομενος στοχος ο οποιος ομως δεν νομιζω να χαθει ειναι οι Rainning Pleasure οι οποιοι θα παιξουν στο δημοτικο θεατρακι του αλσους στην Ηλιουπολη την επομενη Πεμπτη 17-7.
Στο ιδιο φεστιβαλ (φεστιβαλ Ηλιουπολης) θα παιξει και ο Φοιβος Δεληβοριας τον οποιο θελω να δω επισης αλλα θα δυσκολευτω να βρω παρεα.

Χθες το βραδυ περνωντας απο την κεντρικη πλατεια της Ηλιουπολης με το αυτοκινητο ακουσα μια γνωστη μελωδια... τσιμπησα με την μια, εκλεισα το ραδιοφωνο του αυτοκινητου και επβεβαιωθηκα. Ακουγοταν το παρακατω:

Eirwnia - Methismena Xotika

Τα Μεθυσμενα ξωτικα τα εχω γνωρισει απο τον Ατλαντις 105,2 συγκροτημα απο το οποιο δεν ξερω πολλα κομματια αλλα αυτο μου αρεσε ιδιεταιρα! Παρκαρα προχειρα και πηγα κοντα να τους δω τουλαζιστον απο κοντα πιο πολυ απο περιεργεια. Η δευτερη φορα που εντυπωσιαζομαι απο το ποσο νεα παιδια γραψαν τοσο ωραια λογια (υποκειμενικο φυσικα).

Αν καποιος εχει να προτεινει καποια συναβλια... ας το κανει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου