Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Αγαπημενο ιστολογιο


Σ' εσενα μου αρεσει να μιλαω για τον εαυτο μου σε αντιθεση με οτι συνηθιζω στην καθημερινοτητα μου. Ε λοιπον κατι δεν παει καλα με εμενα...
Τελικα ποσο μεγαλη γκομενα μπορει να ειμαι? Ποσο γυναικειες ειναι οι αναγκες μου? Ποσο γκομενιστικα συμπεριφερομαι και τι να κανω τελος παντων??

Δεν μπορει ολοι να ειναι λαθος και εγω ο σωστος. Καπου κολλαω και δεν ξερω γιατι...
γιατι ειμαι εγωιστης και ξενερωτος! Εσωστρεφης και σπαστικα προσγειωμενος.

19 σχόλια:

  1. Άνθρωπος που πηγαίνει στα ΤΕΙ Αθήνας δεν μπορεί να είναι ξενέρωτος. Το τμήμα σας κάποτε είχε τους πιο ωραίους γκόμενους του ΤΕΙ. Ισχύει ακόμα???
    Α, και καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχαχαχαχα!!! Πραγματικα ωραιο comment! Το τμημα μας μυριζει καμενο απο μακρυα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενωω οτι οποιος περναει μεσα στο τμημα αυτο πανω απο 2 ωρες την ημερα καιγεται το μυαλο του. Το "καιγεται" ειναι η πιο ακριβης λεξη για να περιγραψεις αυτο που συμβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αγνός παρθένος καπνός που αναβλύζει από τα αυτιά κάθε ηλεκτρολόγου είναι που χαρακτηρίζει το είδος αυτό.
    Συχνά πολυαριθμες συναρτήσεις εεε συναθροίσεις ηλεκτρολόγων σε ένα μέρος έχουν οδηγήσει σε κλήση της πυροσβεστικής από τους περίοικους

    Πιο συχνά θα τους βρείτε μέσα σε εργαστήρια που είναι το φυσικό τους περιβάλλον απομονωμένους από γκόμενες και φίλους για να λειτουργούν αποδοτικότερα να ασχολούνται με καλώδια πλακέτες ή οθόνες.

    Είδη ηλεκτρολόγων υπάρχουν πολλά αλλά δεν χρίζουν ανάλυσης στο παρόν άρθρο του electrician geographic. Ποιοί είμαστε πιο καμένοι Εξύμνε, εμείς οι εσείς?

    Από κει και πέρα οι περιπτώσεις που η πλειοψηφία έχει πραγματικά δίκιο σπανίζουν όσο και τα μαργαριτάρια στο φεγγάρι (80% ψηφίζει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ).

    Απλά για την συγκάληψη αυτής της κοροϊδίας μαζευόμαστε όλοι μαζί και αποφασίζουμε οτι 1+1=3 και ζούμε με γνώμονα αυτό. Όταν φυσικά προκύψουν τα αναπόφευκτα άτοπα τότε φταίει ο Πάπας. Όσο πιο γρήγορα φωνάξουμε(σχώρα το "ουμε" αλλά νομίζω κι εγώ κάπου εκεί είμαι) οτι "ρε παιδιά 1+1=2 πολύ καιρό τώρα μην ακούτε τι λέει το Star" τόσο πιο καλά θα είμαστε.

    Ελπίζω να με κατάλβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην αγχώνεσαι,δεν είσαι ο μόνος.
    Όλοι κλείνονται στον εαυτό τους σιγά σιγά
    Σημεία των καιρών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λίγη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση παρακαλώ( βασικά αυτά ακριβώς ψάχνω και εγώ, λίγο ειρωνικό να τα ζητώ)... Τι είναι αυτά; Άκουσες τους mahler76 και φίλο του οικονόμου! Ειδικά τον mahler...οι πιο ωραίοι γκόμενοι εκεί ήταν και ελπίζω ακόμη!!!Lol... κρατήστε τον τίτλο!!! Μπορεί να περάσουμε...χαχαχαχαχα!!!Τις καλησπέρες και τα φιλιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημερα που συνηλθα εβγαλα το συμπερασμα...
    Ειμαι απλα ηλιθιος... και ηρεμησα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι λες????????

    Με πέθαινε αυτό το "σπαστικά προσγειωμένος"!!!!!

    Εγώ μια λέξη θα σου πω που πιστεύω ότι το χεις (εγώ πάλι.. μόνο από μακρυά τη βλέπω αυτή τη λέξη..!)

    Χ Α Λ Α Ρ Α Α Α Α!!!!!


    luv n smats!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξύμνος, στην ηλικία σου και να κάνεις αυτοκριτική, είναι πολύ σπάνιο... Στις δικές μου εποχές που επικρατούσε η καφρίλα και η βαρβατίλα, ήταν δε, αδιανόητο... ΤΟ λοιπόν όσο κι αν αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή, ελλειματικός, να ξέρεις ότι στο μέλλον θα δρέψεις πολλούς καρπούς απο τη διαδικασία αυτογνωσίας σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πολυκαταλαβαίνω τι λες και νομίζω αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε φάση να καταλάβω παραπάνω, αλλά τώρα έχω ίντερνετ... Οπότε το μόνο που θα πω, είναι πως είσαι αυτός που είσαι κι αν δεν είναι οι άλλοι σαν εσένα δεν σημαίνει πως είσαι λάθος ή είναι αυτοί. Είσαι απλά διαφορετικός και αυτό πολλές φορές είναι και καλό. Απλά να είσαι εσύ καλά με εσένα!

    (Μεταξύ μας δεν μου μοιάζεις για ηλίθιο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καμια φορα ειναι ηλιθια η συμπεριφορα μας ομως. Και το καλο ειναι οτι το καταλαβα μονος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχω δει κάποιον που να μην κάνει λάθη ή να μην έχει περίεργες συμπεριφορές. Ανθρώπινο. Γιατί όποιος Δεν τα έχει κάνει μάλλον ζει σε γυάλα. Άσε που δεν αέριζονται οι ρημάδες κι είναι κι ανθυγιεινές. Ότι κι αν ήταν αυτό,πέρασε η θα περάσει. Αφού κάνεις την αυτοκριτική σου έσυ θα ξέρεις από εδώ και πέρα καλύτερα. Μάλωσε τον εαυτό σου αν θες , μην τον καταδικάζεις όμως να το παίρνει βαρέως ε.
    Φιλιά καλό Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλα σιγουρα...
    και επειδη ξερω παιδια που ζουν σε γυαλα οπως λες, με θεωρω αρκετα τυχερο που εχω το μυαλο μεσα στο κεφαλι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήπως είσαι λέων???
    Λέω εγώ τώρα...
    Lilla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν αρχίζεις και σκέφτεσαι πολύ τότε αρχίζουν να σου φταίνε όλα... Αν ήσουν πράγματι όλα αυτά που αναφέρεις, πίστεψέ με, δε θα το έλεγες με τόση ευκολία. Η αυτοκριτική δε βλάπτει όμως η υπερβολική σκέψη βλάπτει σοβαρά την ψυχική σου υγεία - μείνε μακριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οχι Λιλλακι δεν ειμαι Λεον

    Dji καταλαβαινω αυτο που λες και συμφωνω αλλα δεν το συνηθιζω. Το κανω σπανια και κυριως εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. se vrhka loipon.....
    shmera mou to eipes, kai shmera se brhka, eides?
    gia na mhn les.....
    na se rwthsw 2 pragmata....
    ti exeis???? ti skeftesai???
    kai h apanthsh sou??????????????
    TIPOTAAA!!
    ksereis poios einai, den sou lew..
    elpizw na pernas kala..

    ΑπάντησηΔιαγραφή