Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Οταν σε πιανει... την ψαχνεις και στο google


Σε μια στιγμη πληξης του στυλ "τωρα τι κανω?" και ενω ειχα ανοιχτη μπροστα μου την σελιδα του google εβαλα ως λεξη αναζητησης την λεξη "μαλακια". Ανοιξα το πρωτο αποτελεσμα της αναζητησης. Το κειμενο που διαβασα ειναι απο τα καλυτερα που εχω διαβασει τελευταια, γελασα αλλα και με εντυπωσιασε τοσο πολυ που θελησα να το postαρω!!

8 σχόλια:

  1. χαχαχαχα ακόμη γελάω, άσε που έμαθα πως λένε και το πουλί του robocop που δεν το ήξερα χαχαχα δεν μπορώ να σταματήσω... πολύ καλό το κείμενο, πάντω εγώ ευθύμησα αυτή είναι η αλήθεια.
    Να είσαι καλά πάντα. Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχα... Έχω πεθάνει από τα γέλια... δεν ξέρω ποιος το έγραψε αλλά του βγάζω το καπέλο( που δεν φοράω) για το ότι είπε με τέτοιο τρόπο αυτά που έζησε και αυτός και η Φώφη... φοβερός αυτοσαρκασμός!!!!!!! Αποθεώνω ειδικά την τελευταία παράγραφο!!!
    Υ.Γ: Αλλά δεν μου εμφανίζεται η εικόνα που έχεις βάλει... κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κείμενο έχει μέγάλη φάση και πολύ γέλιο....Ειδικά ο τρόπος που τα περιγράφει ο τύπος είναι πολύ διασκεδαστικός και σου τραβά το ενδιαφέρον.Ειληκρηνά έρηξα ένα γέλιο....Δεν ήξερα πώς λεγόταν το πουλί του robocop.....τώρα έμαθα χαχαχαχαχα...και ο αυτοσαρκασμός του εξίσου υπέροχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβερός ο τύπος...Τα σπάει!Ερε προβλήματα που έχει ο κοσμος!Με έκανε και γέλασα τόσο που ακόμα πονάνε τα πνευμόνια μου!
    Lilla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σε κανω report ρε αληταμπουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμφανίστηκε η εικόνα....... χαχαχα, αυτό μόνο ήθελα να πω... καληνύχτες!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή