Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ξενωνας μπορει να εκλεισε αλλα ο Μερφυ εχει κεφια!


Καιρο εχω να γραψω και εχουν συμβει πολλα τελευταια...
Εχετε νιωσει ποτε οτι τελικα να μην ειναι ολα τυχαια? Εγω αν και ειμαι της λογικης οτι ολα ειναι λογικη και στατιστικη αυτη τη βδομαδα ταρακουνηθηκα να σας πω την αληθεια...

Τριτη
Το πρωινο μου περασε με ενα πολυ ευχαριστο συναισθημα, καθως ειχα στηθει στην ουρα για να παρω στα χερια μου τα "μαγικα χαρτακια" με τα οποια θα μπω μεθαυριο στο ΟΑΚΑ για να δω τον αγωνα της Παναθας με την Ιντερ!
Μετα το απογευμα ομως τα πραγματα αγριεψαν...
Κατα τις 20:00 στην Πειραιως... εγω δεξια λωριδα... ενα RX-8 μπροστα μου να πηγαινει πιο αργα κι απ' τον θανατο, κανω αριστερα και προσπερναω. Η αριστερη παει αρκετα γρηγορα και αποφασιζω να παραμεινω. Μπροστα φαναρι πρασινο για ισια κοκκινο για δεξια, το φορτηγο μπροστα μου αποφασιζει τελευταια στιγμη οτι θελει να κανει δεξια! Ουτε λογος για φλας!! Σας ειπα πηγαινα και λιγο σβελτα.... δεν εχω και καλα λαστιχα... ψιλογυαλι κατο ο δρομος.... βουταω στα φρενα (πολυ μου αρεσει αυτη η φραση!), κανω αριστερα το τιμονι γιατι ισια τον ερτωγα στα σιγουρα μηπως χωρεσω στο κενο αναμεσα σε αυτον και διαζοματος... ειρωνια! Δεν θα ειχα ακουμπησει αν σταματουσα 3 εκατωστα πιο πισω!! Εφαγα απο το δεξι φαναρι μονο το φλας! Ισα για να σπασει το εξωτερικο τζαμακι! Ο φορτηγατζης στα @@ του. Πρασινο και φευγει... ετσι κι αλλιως εγω επεσα πανω του.
αφου το βλεπω, παιρνω δυο ανασες και συνεχιζω...

κατα τις 21:00
Αφηνω το αυτοκινητο στο παρκινκ των allou. Βαζω και συναγερμο... συνηθως δεν βαζω.
Ολα καλα μεχρι η ωρα να παει 3:30 οποτε παω να παρω το αυτοκινητο. Μη βιαζεστε... το αμαξι ηταν εκει!! Και κλειστο και μια χαρα... Βγαζω τα κλεισια απο την τσαντα και... μου πεφτουν κατω! Οταν παω να απενεργοποιησω τον συναγερμο... το μπρελοκ εχει παραδωσει πνευμα! Φευγει απο την θεση της η μπαταρια και πρεπει να το ανοιξω για να την φτιαξω... Φυσικα ντροπη μου αλλα κατσαβιδι μαζι μου μεχρι τωρα δεν κουβαλουσα ουτε καν στο αυτοκινητο! Πως το ανοιγουμε? Παω στους Σεκιουρηταδες εξω απο τα allou. Το και το... αντι να μου φερει ενα κατσαβιδακι οπως του ειπα, πηρε τα κλειδια για να το σκαλισει αυτος!! Φυσικα ηταν ανεπροκοπος! Δεν καταφερε τιποτα. Μου ειπε οτι το πειραξε και οτι πρεπει να εχει χαλασει... Ειχα ομως μαζι μου το κλειδι που απενεργοποιει τον συναγερμο σε τετοιες περιπτωσεις!! Παμε στο αμαξι με ενα παιδι που ηξερε. Ανοιγουμε καπο, ο συναγερμος να βαραει... βαζει το κλειδι... ειχε κολλησει η κλειδαρια!! Δεν γυρναγε με τιποτα! !$#@!$@#!$.... τωρα??? Θα ψαξουμε να βρουμε και να βγαλουμε την ασφαλεια του συναγερμου... ανοιγω το πορτακι για τις ασφαλειες... καμια 30αρια πρεπει να ηταν... Με ενα τσιμπιδακι για τα φρυδια (οχι δεν ηταν δικο μου) να προσπαθουμε να βγαλουμε μια μια τις ασφαλειες μεχρι να πετυχουμε τη σωστη!! Δεν βγαιναν και ευκολα... Τι να κανουμε... Μου λεει πηγαινε σπιτι ετσι... δεν πειραζει! Που να ξερει που μενω... αλλα τι να κανω, επρεπε να αφησω και την κατοχο του τσιμπιδακιου στο σπιτι!... φευγω με τον συναγερμο και τα αλαρμ να δινουν ρεστα!! Κλεινω παραθυρα και βαζω δυνατα τη μουσικη γιατι κοντευα να λαλησω!! Αφου φτανω μετα απο 10 λεπτα ζηταω να μου φερουν κανενα κατσαβιδακι μπας και γινει κατι με τις ασφαλιες... Τελικα οταν φτανω στην προτελευταια ασφαλια ο συναγερμος το βουλωνει!!!! Ω τι ανακουφηση!!! .... τα αλαρμ συνεχιζουν.... αλλα μην τα θελουμε ολα δικα μας! Φτανω στο σπιτι μετα απο μιση ωρα με τα αλαρμ αναμενα και τους ταριφες να μου κανουν νοηματα!! Το ξερω βρε ανθρωπε!!! Απενεργοποιω κανονικα τον συναγερμο με τα δευτερα κλειδια και ολα καλα... σχεδον! Ο συναγερμος εχει χασει πλεον τη μηλια του!!
Δεν χρειαζεται να σας πω οτι μετα ανοιξα με ενα κατσαβιδακι το μπρελοκ και το εφτιαξα....

κατα τα αλλα ολα καλα

Τεταρτη
Δεν βγηκα απο το σπιτι... Ασφαλης επιλογη?? Δεν νομιζω!! Ο καινουριος υπολογιστης δεν ανοιγει πλεον... υπολειτουργει... και δεν ξερω τι ειναι...
Φυσικα διαβαζω και για την εξεταστικη...

Πεμπτη
Το πρωι γραφω... δεν θα το ελεγα καλα... δυσκολα περναω...
Μετα παμε για καφε στο στεκι μας. Αφου η σερβιτορα μας φερνει τους καφεδες και εγω εχω αρχισει να εξιστορω τα παραπανω, με μια (τι την ηθελα?) κινηση μου για να ειμαι πιο παραστατικος, σκουνταω την σερβιτορα που περνουσε πισω μου! Ο δισκος γεματος καφεδες για το διπλανο τραπεζι! Πηρε εμενα, τρεις φιλους μου και τον απεναντι τοιχο της καφετεριας!! Μπορντελο το καφε!! Συγνωμη αυτη, συγνωμη εγω... τελος παντως γνωριζομασταν κιλολας... παεςι περασε... τα σκουπισε... τα σφουγκαρισε... εφαγα κι εγω το δουλεματακι μου... και προσπαθουσα με κοπο να μην γελαω και τα κανω χειροτερα!!

Και τωρα η χαριστικη βολη!!!

Η σερβιοτορα ερχεται με την ιδια παραγκελια μετα απο 5 λεπτα και... γλιστραει εκει που πριν ειχε σφουγκαρισει!!!! Οπως το φανταζεστε!!! Εμενα να ανοιξει η γη να με καταπιει αλλα να με εχει πιασει κι ενα απιστευτο γελιο και να μην μπορω να κρατηθω!!! Δεν πιστευα αυτο που ειχε γινει!!
Το απογευμα πηγα τον υπολογιστη για σερβις. Καλυπτοταν απο την εγκυηση...
Χθες τον πηρα... ΟΚ εδειχνε... μου ειχαν αλλαξει μνημες...
Σημερα παλι το ιδιο προβλημα...

Να κανω εναν αγιασμο???

10 σχόλια:

  1. Δεν κανεις καλύτερα καναν εξορκισμό? Βρε γείτονα, δεν περνας καμια βόλτα κι απο Χίο μεριά να σε βάλω δίπλα σε κάτι "καλόπαιδα" μπας και τα γκαντεμέψεις?
    Συγνώμη αλλάαααα...με πέθανες στο γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεός!!!

    Μόνο αγιασμό???Και κανα ευχέλαιο..!!

    Καλά ποιός γκαντέμης σε είχε δει την περασμένη εβδομάδα???Δηλαδή σορρυ αλλά έπρεπε να παίξεις και κανα λαχείο με τέτοια τυχη!!!

    Πάντως θεικό το ποστ, και σορρυ που δεν ξαναμιλήσαμε μςν αλλά ήρθε η διπλανή και το ξημερώσαμε(που πήγε το βρώμικο μυαλό σου..)...

    Καλημέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε συ Εξύμνος, δεν τα κάνεις ταινία; :) Τι τράβηξες κι εσύ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα πράμα σου λέω... μη τυχόν και πας στο ματς με τους οπαδούς του ΠΑΟ γιατί σε έφαγα, με της Ιντερ να πας και να φωνάζεις "ζήτω ο Ιμπραΐμοβιτς"

    Τέσπα... όταν συμβαίνουν αυτά μετά εκτιμάς την καθημερινότητα. καλή τύχη από δω και πέρα.

    Για το pc κάνε format και βάλε Linux xexexexe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλέεεε!!!
    Μην τον ακούς τον από πάνω...
    Στον παναθηναϊκό να κάτσεις... εκεί εκεί!!!!
    χιχιχιχι

    Πω πω βρε συ τι έπαθες!
    Και όλα στη σειρά ε?!

    Απίστευτο αυτό με τον καφέ!!!
    Πως τα καταφέρατε????

    σμαααααααατςςςςςςς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίστευτος!

    Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να πας στη Πανάθα;!

    Αν και, πας δεν πας, με αυτή την άμυνα δεν μας βλέπω και πολύ καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΥΥΥΤΕΕΕΕΣ!!!!

    Αμα παω και φερω εναν ασο απο το ΟΑΚΑ μεχρι την Ηλιουπολη θα σας πω εγω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε, ευχέλαιο, εξορκισμό, ότι νάναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην στενοχωριέσαι... όλα ιδέα σου είναι...

    Και προπαντώς μην πιστέψεις κανέναν περί γκαντεμιάς, γιατί ξέρεις δεν θέλουμε πολύ για να σου βγει το όνομα...
    άλλωστε, είναι κανόνας, όταν κάποια πράγματα σου πάνε καλά, κάποια άλλα γίνονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχέλαιο , ξορκισμό, αγιασμό, ματόχαντρο και σκόρδο λολ απαπαπα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή