Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Αναστατωση


Σημερα τη μερα μου την αναστατωσα απο το πρωι. Αναγκαστηκα να πω ενα ψεμα στο αφεντικο μου γιατι δεν ημουν ξεκαθαρος χθες. Δεν ειναι οτι ρισκαρα κατι αλλα μεσα στο ψεμα εμπλεξα και την μανα μου με την οποια γνωριζονται και αυτο ηταν βλακεια! Απο χθες ειχα να τσακωθω με την μανα μου, καιρος ηταν!! Δικο μου το λαθος και μεγαλη βλακεια μου! Δεν μου αρεσει να λεω ψεματα και δεν εχω ταλεντο αλλα ετσι που τα εκανα ή θα πηγαινα να δουλεψω στο ρεπο μου, ή θα με εκραζε το αφεντικο μου που δεν ανεβαλα μια βραδυνη εξοδο για να του κανω τη χαρη. Μπλεξιμο που λετε! Τελικα ολα καλα αλλα το ψεμα ειναι ψεμα κι εγω δεν αισθανομαι ανετα...

Το θεμα ειναι οτι υπο φυσιολογικες συνθηκες θα του την εκανα την χαρη ωστε να μπορω να του ζητησω κι εγω καποια χαρη στο μελλον ΑΛΛΑ:

Του εχω κανει αρκετες χαρες και για να του ζητησω μια το ζυγιζω συνεχως, δυσκολα θα μου την κανει. Εκτως ομως απο αυτο, καποια φιλη τελευταια μου ειπε οτι αν εισαι φιλος με το αφεντικο σου τοτε αυτο σε εκμεταλευεται... και μου εχει κολλησει στο μυαλο εδω και καιρο! Υπαρχουν πολλα σημεια στα οποια με αδικει και γενικα ειμαι κακοπληρωμενος ενω κανω καλη δουλεια στο μαγαζι και δεν καθομαι ολη την ωρα οπως βλεπω σε αλλα μαγαζια. Θα μου πειτε οτι τα παραπονα μου θα πρεπει να τα συζητησω μαζι του. Εγω ομως ξερω ποιο θα ειναι το αποτελεσμα. Δεν θα αλλαξει τιποτα γιατι κι εκεινος δεν εχει μεγαλη τσεπη οποτε δεν βλεπω να παιρνω € παραπανω, η σχεση μας θα παγωσει κι εγω θα πηγαινω να δουλεψω με πολυ λιγοτερη ορεξη και με παραπανω αγχος. Αν αυτα τα βαλω στη ζυγαρια... αυτη γερνει πρως το "κατσε στ' αυγα σου".

Αυτα για την ωρα... ελπιζω το θεμα να τελειωσε και ολα να πανε καλα

7 σχόλια:

  1. Το αριστερό μου αφεντικό πατίνι μ' έχει κάνει/ κι ύστερα μου λέει πως φταίν οι Αμερικάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καντε χωρο για τον μανιακο ρημαδορο!! (κλεμενο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε σαφώς κλεμμένο...
    γιατί να φτιάχνεις δικά σου όταν μπορείς άνετα να κλέβεις καλύτερα χαχαχαχα

    Μου θυμίζει αυτό το "όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι, πάρε έναν Ινδο να το κάνει με ένα δολάριο την ώρα" (επίσης κλεμμένο)

    Τώρα για πες... πως κάνεις να φαίνονται τα tags(ετικέτες) κάτω απ' το post σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαζεις ετικετες στα ποστακια σου και δεν φαινονται? Αν ειναι ετσι θα υπαρχει καποια ρυθμιση λογικα... θα κοιταξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γενικά είμαι κατά των ψεμάτων, αλλά ποιος δεν έχει πει; Αλλά μην μπλέκεις κι εσύ και άλλους :Ρ
    Και στη δουλειά κάνε ότι χρειάζεται για να έχεις τις καλύτερες συνθήκες.


    Συγγνώμη που χάνομαι τόσο πολύ τελευταία. Και επειδή είναι η τελευταία μέρα πριν πάω σπιτάκι μου, να ευχηθώ και καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ονειροκοριτσο καλες γιορτες, καλα να περασεις πανω απ' ολα και δεν πειραζει που χανεσαι... αλλωστε κι εγω το ιδιο εχω κανει... Οπου κι αν παμε ομως εδω θα γυρναμε!!

    Καλα Χριστουγεννα! ΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ελπίζω να μην ξέρει το μπλογκ σου το αφεντικό........

    ΑπάντησηΔιαγραφή