Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Στο Δρομο

Πριν απο λιγες μερες κατεβασα το καινουριο CD της Μελινας Ασλανιδου. Την ειχα δει μερικες φορες στην τηλεοραση σε εκπομπες καισυναβλιεςκαι μου αρεσε πολυ και η φωνη της αλλα και η ζωντανια που βγαζει πανω στη σκηνη!
Τον τελευταιο χρονο τραγουδουσε με τη Ραλλια Χριστιδου της οποιας ειμαι δηλωμενος φαν στον Σταυρο του Νοτου αλλα δυστυχως δεν καταφερα να τις δω απο κοντα. Καποτε που ειχα κανει ενα ποστακι με θεμα την Ραλλια, η Me μου ειχε πει "ακου και τη Μελινα Ασλανιδου!". Τοτε ειχε βγαλει ενα CD singe ονοματι "Ψηλα τακουνια" το οποιο ειχε τρια τραγουδακια (αν θυμαμαι καλα) και με μια ακοροαση δεν μου αρεσε.
Τωρα δηλωνω φαν και της Μελινας και αν περασω απο δισκαδικο σιγουρα θα ψαξω το "Στο δρομο". Σας προτεινω να το ακουσετε.



Υ.Γ. Ο Δημητρης μπορει να προλαβε να ανεβασει πρωτος ποστακι με το ιδιο θεμα αλλα του το εχω πει οτι εχουμε κοινα γουστα...

3 σχόλια:

  1. KAΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ.ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΥΧΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το συγκεκριμένο κομμάτι τότε που είχε βγεί μ'αρεσε πολύ!
    Αν και δεν είμαι και πολύ αυτού του είδους μουσικής, μερικοί αξίζουν πραγματικά!
    Και για τη Ραλλία δεν το συζητώ!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα με πληροφορησαν οτι η Ραλλια τραγουδαει και φετως με την Ασλανιδου στον Σταυρο του Νοτου και θα προσπαθησω να παρω ενα ρεπο και να παω να τις ακουσω... αφου φρηκα και καταληλλη παρεα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή