Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Fourier, Laplace, Dirac... what a fuck!!


Εγω το εχω πει!! Οι μαθηματικοι ειναι ανομαλοι!! Μα δεν ειναι δυνατον να τρως τα νιατα σου και τοσα και τοσα εγκεφαλικα κυτταρα για να λυσεις διαφορικες εξισωσεις, μετασχηματισμους, διπλα ολοκληρωματα και δεν συμαζευεται!!! Ασε που ολα αυτα τωρα πια μπορουν να τα κανουν πολυ ωραια και οι υπολογιστες! Θα μου πειτε οτι τον υπολογιστη τον ποργραμματισε να τα λυνει ο ανθρωπος και χωρις αυτον δεν θα υπηρχε τιποτα. ΟΚ. Αλλα δεν γινεται να εισαι 7ο εξαμηνο και να χρωστας ακομα μαθηματικα του 2ου τα οποια ειναι πιγμενα στα προαναφερθεντα και ακομα περισσοτερα! Μα δεν θα μου χρειαστουν!!!

Σημερα λοιπον πηρα σημειωσεις και θεματα και πηγα στην θεια μου τη μαθηματικο. Απο την δικη μου υλη οτι ηξερα ηξερε... Εκεινη ασκει τα μαθηματικα μεχρι επιπεδου 3ης λυκειο (το οποιο φυσικα δεν ειναι χαμηλο... νομιζω) Παλεψαμε λοιπον θεματα και λυσεις... κωμικη η κατασταση αλλα τα οφελη αρκετα! Εμαθα αρκεται και ξεκαθαρισα περισσοτερα. Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι εχω παρατησει τα μαθηματικα μετα την τριτη λυκειου και αυτα που μενουν στο κεφαλι γινονται ολο και λιγοτερα... Εγω υποστηριζω οτι τα μαθηματικα οσο τα αφηνεις σε αφηνουν. Οχι οτι τα ειχα λιωσει παλιοτερα αλλα κατι ηξερα.

Μετα απο αυτο λοιπον νοιωθω οτι με σοβαρο διαβασμα παιζει να το περασω το γ@μημ€νο το μαθημα και αν αυτο γινει κερναω μπουκαλι οπου θελετε!!! (Σφακιανακη να θελετε!)

Καλο διαβασμα λοιπον σε οσους δεν εχουν αρχισει ακομα και κουραγιο σε οσους εχουν ξεκινησει! Ερχονται δυσκολες μερες...

10 σχόλια:

  1. Άσε την μουρμούρα και στρώσε τον κώλο σου κάτω! Όλοι τα περάσαμε αυτά (και συνεχίζουμε να τα περνάμε)!
    ps προγραμματισμό όχι ποργραμματισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ SirStefanos Ετσι εισαι??? Θα μετανιωσεις την ωρα και τη στιγμη!!! Θα σε σκισω στις διορθωσεις!!! Κοιτα ποιος μιλαει για αναγραμματισμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λες για τους μαθηματικούς! Ανώμαλα άτομα... Κι εγώ που πήγα κι έμπλεξα ακόμα περισσότερο...

    Καλά διαβάσματα! :)
    (εγώ σήμετα τελείωσα... άτυπα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκράπας σκράπας στα μαθηματικά Εξυμνούλη??????


    χιχιχιχιχιχι!!!


    Να παίρνεις παράδειγμα από μένα που και τα 2 Ανώτερα μαθηματικά που έχουμε τα πέρασα με την πρώτη με διάβασμα μόλις 4 ημέρες το καθένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεχάστηκα... σου έχω ένα βραβειάκι για παραλαβη στο μπλογκ μου....!!!


    Και κοίτα στο μπουκάλι που θα ανοίξεις να είμαι κ εγώ εκεί ε?!

    σματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. An t evlepa persi to post tha sta xwna gera gia mia akoma fora...Einai paloukia ta mathimatika kai aporw pws kapoioi stn ilikia mas ta paizoun sta daktula...Sovara t lew...


    Ta dipla oloklirwmata dn einai tipota duskolo, mexri +gw ta katalava...An thes voitheia rixe 1 til mpas + mporesw na voithisw ligo...

    Aaa kai min ksexniwmaste...Se kana 2vdomado anevainw athina, an dn exei perasei t mathima pes m na sunantithoume apo konta...!


    Y.G. Kapou allou dn ginetai to boukali???Estw mia theodoridou vre aderfe...!

    Kalo diavasma se olous mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Me ta mathimatika den ta pame kala...ta antipathw para polu!!! opote den lew kati gia auta, se katalavainw pantws.... kali epituxia opws kai na exei!
    kai to mpoukali as einai opou goustareis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς (για εσένα :P) τα μαθηματικά είναι απαραίτητα για σχεδόν όλες τις δουλειές που κάνεις.

    Προσωπικά, μ'αρέσουν τα καταφέρνω καλά με τα μαθηματικά (τους μιγαδικούς απεχθάνομαι), αλλά χρωστάω κι εγώ Ανάλυση 1 (αυτά που χρωστάς κι εσύ :P)

    Καλό κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή