Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Διαλειμα


Διαλειμα απο τι? Δειαλειμα απο την προσπαθεια μου να συγκεντρωθω! Αυριο το πρωι γραφω μαθηματικα, ο καθηγητης πανω κατω θα βαλει τα ιδια και πρεπει να διαβασω και να ξερω να λυνω καμια δεκαρια ασκησεις. Αν καταφερω και διαβασω το πιο πιθανο ειναι να γραψω καλα. Ελα ομως που δεν ειναι ευκολο...
Αυτες τις μερες κουραστηκα αρκετα στη δουλεια, η οποια ασχετα με την καθημερινη γκρινια των αφεντικων μου παει πολυ καλα. Τα αποτελεσματα ειναι να μου βγει η αγυμνασια μου και τωρα να ειμαι πιασμενος. Εχω και τον σχετικο πονοκεφαλο που συνοδευει την τελευταια εξεταστικη οπως και την αναλογη νυστα.
Ο λογος που κανω ομως αυτο το ποστακι δεν ειναι για να καλαφτω... σημερα εγινε κατι πρωτοφανες! Σημερα καποιος εψαξε σε ποιον να πει το προβλημα του, ενα ατομο εμπιστοσυνης, ενα ατομο με λογικη κριση, και πηρε εμενα! Αυτο μεχρι πριν το ειχα και λιγο ως παραπονο... αυτο που ζητω απο τους φιλους μου και οσους ανθρωπους συμπαθω ειναι εμπιστοσυνη, και οταν καποιος μου την δειχνει το εκτιμω πολυ!

λοιπον επειδη μπορει να συνεχισω να γραφω μπουρδες για πολυ ωρα ακομα, επιστρεφω στα μαθηματικα μου...

2 σχόλια:

  1. τώρα το κατάλαβες βρεεε???? ξεχνάς μου φαίνεται!
    ναι είσαι λογικός, με μια δική σου λογική. είσαι αντικειμενικός με ένα όριο, μέχρι εκεί που φτάνουν τα πιστεύω σου. τα οποία τα υποστηρίζεις.
    και ναι το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι είσαι ήρεμος, αρα δεν θα τρελαθείς με ότι κι αν ακούσεις!!!

    γι'αυτό... προτιμήστε..... ΕΞΥΜΝΟ!


    χιχιχι!


    σματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή