Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Σφηνα!


Το παρων ποστ δημιουργηθηκε για να φυγει απο την κορυφη του blog μου το προηγουμενο με τις "κρεατοφαγιες" (που ελεγε αηδιασμενη στο γυμνασιο η θεολογος μας...) γιατι εχω φαει του σκασμου και οταν το βλεπω ανακατευομαι!!! Επισης θελω να σας παροτρεινω να ψηφισετε στο ερωτημα που εχω βαλει δεξια για να δω τι ποσοστο απο εμας εχει προφιλ στο Facebook. Εγω δηλωνω αντιfacebookικος και με εχει αφησει καταπληκτο η τοσο ευρεια ανταποκριση απο τον κοσμο!! Αφηστε που εχω αρκετα παραδειγματα που αυτη η ευκολια στην επικοινωνια με τον οποιοδηποτε εχει φερει μεγαλους μπελαδες!!

Το ερωτημα δεξια ειχα σκοπο να το βαλω αλλα για τεχνικους λογους κολλειομαι... θα το παλεψω.

8 σχόλια:

  1. na pw ta klasika???exw +gw facebook...Alla eipame exei katastrepsei kosmo...

    Pare +1 kalimera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γώ έχω Facebook.Και ναιιιι έχει καταστρέψει κόσμο και κοσμάκη...αλλά δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει να την δεχτούμε.Αλλάξαν(δυστυχώς) οι σχέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν έχω facebook... αλλά κάτι μου λέει οτι αυτό δεν εκπλήσει κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι μεγάλη υποστηρίκτρια του Facebook. Έχω βρει φίλους που τους είχα χάσει εδώ και πολλά χρόνια και δεν είχα δυνατότητα να τους ξαναβρώ, κυρίως γιατί μένουν σε άλλες χώρες και δεν είχα ούτε διεύθυνση ούτε ημέιλ ούτε τηλέφωνό τους. Επίσης με έχει βοηθήσει να κρατάω ουσιαστική επαφή με φίλους και συγγενείς που μένουμε μακριά.

    Πρέπει όμως να πω ότι έχω προσέξει πάρα πολύ ποιους έχω καλέσει να γίνουμε "φίλοι" στο Facebook και από ποιους έχω δεχτεί προσκλήσεις. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να βρεθώ με καμιά 100στή άγνωστους που παρακολουθούν τη ζωή μου βήμα-βήμα μέσω της οθόνης του υπολογιστή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΊΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ομολογουμενως ειναι ενα εργαλειο και καθε εργαλειο πρεπει να ξερεις να το χρησιμοποιεις. Βασικα πρεπει να καταλαβεις ποση δυναμη κρυβει ωστε να το χρησιμοποιεις με συνεση. Εγω παντως δεν Εχω φατσοβιβλιο και δεν νομιζω οτι θα μου χρειαστει. Αυτο που θελω το βρισκω στο Blog!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ δεν έχω facebook... Τώρα δεν σκέφτομαι να αποκτείσω, αλλά δεν το αποκλείω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ναι, είμαι κα εγώ υποστηρίκτρια του facebook.
    Νομίζω το έχω ξαναπεί, πιστεύω οτι είναι καλό να έχεις τουw πραγματικούς σου φίλους, ή έστω άτομα που γνωρίζεις εκει μέσα!
    Όσοι κάνουν αίτηση φιλίας κλπ και δεν τους ξέρω, γειά σας!
    Αν και όντως έχει καταστρέψει κόσμο, αν και μια φίλη μου έκανε και σχέση μέσω του facebook, και είναι μια χαρά!
    Αλλα είναι ένα υποκειμενικό θέμα, όπως και να το κάνεις!
    Αμάν πια, βουλωσ'το spider!
    Φιλιάαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή