Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Τελικα εχει πατο??


Μιλαω για αυτο το απυθμενο βαρελι που λεγεται Ελληνικο κρατος!

Εχουμε παρει μια κατρακυλα που μοιαζει να μην εχει γυρισμο και ο κοσμος εθελοτυφλει! Επειδη εγω ειμαι σχετικα μικρος, μπορει να μου πει καποιος παλιοτερος ή εστω καποιος που ασχολειται παραπανω απο εμενα ποτε ξανα η Ελλαδα βρισκοταν στην κατασταση που βρισκεται τωρα?
Νο1 προβλημα η οικονομια, η ανεργια εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο, οι φτωχοι φτωχευουν και οι πλουσιου πλουτευουν!!!
Ανοιγω λοιπον την τηλεοραση και βλεπω τους τρειακοσιους της βουλης να σφαζονται, να καρφωνει ο ενας τον αλλο, να φιλανε κατουρημενες ποδιες... γιατι?????? Για να ανεβουν στην εξουσια. Και ξαναρωταω. ΓΙΑΤΙ? ...γιατι... οπως εχει φανει επανελειμενως, για να τα αρπαξουνε!! Εγω δεν βλεπω καμια παραταξη να εχει ορεξη να δουλεψει για να ορθοποδησει αυτη η χωρα! Εγω βλεπω να ψαχνουν πως θα παραπλανησουν τον κοσμο, πως θα φτιαξουν εντυπωσεις για να παρουν το μεγαλυτερο δυνατο ποσοστο στις εκαστοτε εκλογες.

Βλεπω τους μπλε να ρουφουν με το καλαμακι το αιμα του λαου και μετα να προσπαθουν να δημιουργησουν εντυπωσεις και να κρατηθουν οριακα πανω απο τα ποσοστα των αντιπαλων τους στην σιχαμενη αυτη στατιστικη. Αφηστε που κι αυτη ειναι μεσο παραπλανησης...

Βλεπω τους Πρασινους να ειναι τοσο αχρηστοι που δεν μπορουν να κερδισουν ουτε στο ελαχιστο παραπανω την εμπιστοσυνη του κοσμου. Μια παραταξη με πολλα ποδια που το καθενα θελει να τραβηξει σε διαφορετικο δρομο. Και φυσικα ακεφαλη αφου ο Γιωργακης δεν εμπνεει εμπιστοσυνη ουτε στον πιο βαμενο πασοκτζη!

Βλεπω και τους κοκκινους! Αυτοι πραγματικα με κανουν και γελω! Με "ΟΧΙ" "ΔΕΝ" "ανυπακοη", "αναρχια", και αλλα τετοια δεν γινεται να χτισεις κατι!!! Δεν μπορουν να το καταλαβουν?? Αληθεια εχουν σκεφτει ποτε να θεσουν μια πραγματοποιησιμη προταση στην βουλη?? Εχουν εξαπλωσει μια μοδα η οποια πολλες φορες αποδεικνιεται επικινδυνη! Αληθεια πως θα ειναι το ΚΚΕ μετα την Παπαριγα?

Βλεπω και τον Συνασπισμο ο οποιος μετα απο την αποχωρηση Κωσταντοπουλου μου κεντρισε το ενδιαφερον. Με εχει μπερδεψει να σας πω την αληθεια. Απο τη μια στα λογια και με τις ιδεες εχει καταφερει να με πεισει για την ορεξη για να πετυχει κατι καλο, ενω εχει κανει κινησεις που ειναι σωστες ανεξαρτητα του κοστους στα ματια του κοσμου (βλ γηπεδο Παναθηναικου) μετα πολλα τα παιρνει πισω! Και σαν να μην φτανει αυτο ,βλεπω οτι αυτη ειναι η φωλια των αναρχικων και αυτων που στο ονομα της δημοκρατιας γινονται πιο φασιστες και απο τους φασιστες!!

Για την ακροδεξια παραταξη δεν θα σαχοληθω. Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος.


Ηθελα καιρο τωρα να κανω ενα ποστακι για να γραψω τα παραπανω... ηθελα να δω αν υπαρχει κατι που θα μου υποδειξετε να προσεξω, κατι που δεν συμφωνειτε, κατι που πιστευετε οτι ειμαι λαθος!

και για οσα ηθελα να πω ακομα αλλα δεν το εκανα, τα λενε πολυ καλα οι Στιχοιμα στο "Ελλας Ελληνων"...

9 σχόλια:

  1. Εξύμνε... ο Καλαμίστης έλεγε... "πιάσαμε πάτο... αλλά ο πάτος έχει και τρύπα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χείμαρος απόψεων!

    εγώ πραγματικά θα συμφωνήσω με αυτά που αρχικά λες για τους πολιτικούς. δν τους πάω, κι ας ήθελα κάποτε διακαώς να ανήκω στην φάρα τους.

    αυτο που στην αρχή περιγράφεις με τους φτωχότερους φτωχους κ πλουσιώτερους πλούσιους.. ε.. αυτό δν είναι ο καπιταλισμός που υποστηρίζει η κυβέρνησή μας?
    κάπου εκεί δε θα φτάναμε έτσι κι αλλιώς με τη ν.δ. στην κυβέρνηση?

    τι περιμέναμε δλδ?

    επιπλέον θα θελα να τονίσω την λειτουργεία των μ.μ.ε. ... τους σιχαίνομαι κ αυτούς. αυτοί κι αν είναι βουτηγμένοι στα σκατα... χειρότεροι κ απο πολιτικοί έχουν καταντήσει.... παραπλανούν τον κόσμο.

    αυτα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις μεγάλο δίκιο..και πολύ χειρότερα είμαστε. Να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, γιατί μέχρι στιγμής ο πάτος μοιάζει μακρινός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η απελπισια παντως,δε μπορει,θα χει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηθελα ακομα να πω αλλα ξεχασα να το ξραψω οτι τα κοματα μου θυμιζουν τις αθλητικες ομαδες. Μα τω θεω, πειτε μου τι διαφορα θα υπηρχε αν αντι για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΚΚΕ ειχαμε ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΑΕΚ?? Πιστευω καμια!!! Εχουν την ιδια ακριβως λειτουργια, και εχουν του ιδιου επιπεδου οπαδους! Γιατι δεν πρεπει να το ξεχωριζουμε! Ειναι οπαδοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κομματάκι στο τέλος μετράει τρελά, όπως και τα περισσότερα που έχει γράψει ο Βαλάντης, για τους Στίχοιμα :)

    Αν βρεις χρόνο, τσέκαρε και το "ελλάς ελλήνων" από τον πρώτο τους δίσκο (4εις δαίμονες), το οποίο ως ήχος μ'αρέσει καλύτερα :P Επίσης, ψάξε στο youtube και το "να τους δω να τρέχουν", από Στίχοιμα πάντα :)

    Τέλος, πέρα από το πασίγνωστο Παραμύθι των FF.C, σχετικό με αυτά που λες είναι και από TXC (τω καιρώ εκείνω :P) Επιστημονική Πραγματικότητα (δίσκος Έσσεται Ήμαρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ακους καθολου hiphop ε?... :Ρ
    Τα ξερω τα κοματια που λες! Εχω ψαχτει κι εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαίνεται ότι ακούω hip hop, ε; :P
    Πλέον δεν ακούω τόσο πολύ, μιας και δε βγαίνουν τόσα πολλά κομμάτια που να αξίζουν... Παρ'όλα αυτά, όσο μπορώ κρατάω μια επαφή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή