Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Καλο Πασχα σε ολους!


Καλο πασχα, καλες γιορτες και καλη ανασταση σε ολους της blogoγειτωνιας!! Να φροντισετε να περασετε καλα, να ξεκουραστειτε, να γεμισετε τις μπαταριες σας για να αντεξετε μεχρι το καλοκαιρι!! Δεν απεχει πολυ, κουραγιο!!

Αυτο που μου τη σπαει μεχρι τωρα ειναι ο καιρος ο οποιος παλι εβρεχε σημερα στο Λ.Α. και δεν μας αφηνει να βγουμε εξω με μεγαλη ανεση... αν και... αυτο που παρατηρησα πριν λιγο... βγαινω εξω για καφε, παλι για καφε, το βραδυ για ποτο, παλι καφε, παλι ποτο... αρχισα να βαριεμαι! Θα πρεπει να εμπλουτησω λιγο την καθημερινοτητα μου! Κατι που ξερω οτι θα με ανεβασει ειναι να ασχοληθω με κατι δημιουργικο και χρησιμο (καιρο εχω να κανω κατι τετοιο). Εχω να κανω δουλιτσα για τη σχολη, την οποια εχω αφησει στο περιμενε... εχω στο νου και καποιες αγορες οπως και μια κατασκευη που θελω να κανω... ειναι ευκαιρια!

τι αλλο... να σας πω οτι κατρακυλησα και ανοιξα facebook... δεν σας δινω ομως αλλες πληροφοριες γιατι θελω να διατηρησω το "ανωνημο" του blog, αν και το προφιλ μου εκει ψιλοανονημο ειναι... Το βασικο ειναι να μην ενθουσιαζεσαι και το χρησιμοποιεις με λαθος τροπο!

Αυτα λοιπον για την ωρα, και παλι καλα να περνατε τις μερες αυτες, με νηστεια η χωρις... μεγαλο θεμα αυτο για το οποιο θα μπορουσα να γραψω πολλα... το σιγουρο ειναι παντως οτι το ποσο "καλος χρηστιανος" εισαι δεν κρινεται απο το αν θα νηστεψεις πολυ, λιγο η καθολου.

4 σχόλια:

  1. Οκ λοιπό, αφού θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, κ αφού ξέρεις τι θέλεις να κάνεις, κάντο!
    Πές μια φορά όχι σε ένα καφέ, πρότεινε κάτι άλλο!
    Έχω κ άλλα να σου πώ, αλλά με διακόπτουν εξωτερικές πηγές!!
    Χααχα!
    Καλή ανάσταση, και χρόνια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι για κανα εξτριμ σπορ στην Μύκονο????

    χιχιχι!

    Καλό Πάσχα τυχερέ με τις σούβλες σου!

    Καλή Ανάσταση να έχουμε!

    Και την επόμενη φορά θα σου προτείνω κάτι του στυλ Εξτρίμ Σομμερ αντι για καφέ-φαί-σινεμά-βόλτα-ποτό!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Ανάσταση εύχομαι
    με υγεία και ευτυχία
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστός Ανέστη, καλά να περάσεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή