Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ημαρτον!!

φωτογραφια: kevrekidis.wordpress.com

Ελεος!!! Ωρτσα!!! Μπαστα!!! Φτανει!!!

Διαβασμα τελος!!

Ειναι αληθεια οτι αυτη την εξεταστικη (τουλαχιστον το πρωτο μερος γιατι το δευτερο θα ειναι τον Σεπτεμβρη) ηταν η πιο καρποφορα απο ολες οσες περασαν!! Περασα ικανοποιητικο αριθμο μαθηματων και το εντυπωσιακο ειναι οτι εφαγα λιγοτερες ωρες πανω απο τα βιβλια σε σχεση με αλλες περιοδους!! Τα τινα ειναι πολλα. Ή το διαβασμα μου ηταν πιο ουσιαστικο, ή τα εχω διαβασει τοσες φορες που θα ημουν τουβλο να μην τα περασω τωρα, ή επιασαν τοπο οι παρακολουθησεις κατα τη διαρκεια του εξαμηνου. Μαλον ολα μαζι!!
Αποψε πηρα και ρεπο απο τη δουλεια για να κατσω να διαβασω για αυριο που δινω το τελευταιο μαθημα. Υπολογιζα χωρις τον ξενοδοχο! Δεν το εχω ξανα παθει αυτο! Το μυαλο μου το νοιωθω πουρε!!! Δεν μπορω να διαβασω ουτε μιση σελιδα!! Ουτε pro evollution δεν εχω ορεξη να παιξω!! Θελω μονο να κοιταω το ταβανι!! Τι ωραια ασχολια!!! Ο μονος τροπος να το εξηγεισω ειναι το οτι εχω ξεσυνηθισει να διαβαζω!!! Διαβασα λιγο παραπανω τις τελευταιες μερες και βγηκα νοκ αουτ!!! Το αυριανο μαθημα παει ακλαφτο αλλα δεν με πειραζει και πολυ. Δεν το εχω παρακολουθησει και ειπα οτι θα το περασω με διαβασμα... χοχο!!
Τωρα λοιπον αραααααζουμε!!!! Θα παω για κανενα μπανακι γιατι ακομα δεν εχω βρει ευκαιρια, θα βγω με φιλους, θα παω να παρω το netbook που αποφασισα να χτυπησω και απο τελη του μηνος θα μπω στο πλοιο και για σας!!!!

Καλο καλοκαιρι λοιπον σε οσους τελειωνουν αυριο τις υποχρεωσεις τους, υπομονη σε οσους εχουν λιγο ακομα και καλα να περνατε!!

7 σχόλια:

  1. Άντε βρε, τελείωσες κ εσύ!
    Καλά μπάνια τώρα!
    :):):):):):)
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τυχερρρέεεεεε!!!! Αντε κ καλά μπάνάκια στην παραλίαααα!!!

    Και πρόσεχε τις τσούχτρες!!!


    σματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεσποινα καλη αρχη και υπομονη!!!

    Spider, θαλασσαααααααααα!!!!!!!!!!

    Μικρο τρελο, please δες αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο ρε άτομο. επιτέλους και κάποιος που διαβάζει και περνάει μαθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα!! Ελα μωρε... μικρος εισαι ακομα! Θα μαθεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά έχει τσούχτρες... Μπείτε!!!!



    χχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή