Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Αντρεας, καλη συννεχεια!! (Uppdated!)


Εχω πει λοιπον οτι μετα την αποφαση μου να σταματησω να ανανεωνω το Baladofatsas, οτι αθλητικο θελω θα το ποσταρω εδω, αρα με αυτο το ποστ ανοιγω μια καινουρια ετικετα, τα "αθλητικα"!

Σημερα λοιπον εγινε πραγματικοτητα μια αποχωρηση απο τον Παναθηναικο ενος παικτη που ηταν απο τους αγαπημενους μου στον Παναθηναικο. Ο Andreas Ivanschitz o οποιος ηταν προσωπικη επιλογη του απιθανου Χανς Μπακε ο οποιος ειχε περασει για ενα φεγγαρι απο την ομαδα και μπορω να πω οτι η αγορα του Αντρεας ηταν το μονο καλο που εκανε στον Παναθηναικο. Ηρθε ως αρχηγος της εθνικης Αυστριας στα 23 του χρονια και εδειξε αμεσως οτι δεν προκειται για τυχαιο παικτη! Αγωνιζοταν ως αριστερος μεσος αλλα και στον αξονα και χαρακτηριστικο του ηταν το πολυ "γλυκο ποδι" σε οτι εκανε! Πασες, σουτ και εκτελεσεις φαουλ και καμια τριπλιτσα καμια φορα, οταν ηθελε χαιροσουν να τον βλεπεις. Οπως ειπα ομως "οταν ηθελε!" Ειχε πολλες διακυμανσεις στην αποδοση του και πολλες φορες περνουσε απαρατηρητος!
Περσι ηρθε στον Παναθηναικο προπονητης ο Χεν Τεν Κατε και πολυ σωστα αποφασιστηκε να εχει εκεινος το κουμαντο της ομαδας και οι κινησεις να ειναι καθαρα δικες του. Απο την αρχη φανηκε οτι ζητουσε απο τον Ιβανσιτς κατι παραπανω κατι που δεν το ειδε σε κανενα διαστημα κατα τη διαρκεια της χρονιας με αποτελεσμα να μην του δωσει αρκετο χρονο συμετοχης. Φετως ο Παναθηναικος πηρε στα αριστερα τον Σεμπαστιαν Λετο που αγωνιστηκε περσι στον Ολυμπιακο. Ο Αντρεας δεν ηταν στα πλανα του προπονητη και σημερα ο Παναθηναικος συμφωνησε με την Μαιντζ την μετακινηση του με αντιτιμο 1 εκατ €. Λιγα χρηματα κατα τη γνωμη μου για την αξια του παικτη αλλα η αξια διαμορφωνεται απο την ζητηση και τις προσφορες που θα φερει ο καθε παικτης! Σας αφηνω να απολαυσετε λιγα απο τα κατορθωματα του και ολοι οι παναθηναικοι εχονται το καλυτερο για τον παικτη του οποιου το ονομα φωναξαν παμπολες φορες απο τις εξεδρες!



Ισως τα γραφω με λιγο υπερβαλον στομφο αλλα ετσι μου βγηκαν! :Ρ

Update (για το γυναικειο πληθος)
Απο την πλευρα σας οι γυναικες μπορειτε να σχολιασετε ποσο ωραιο παιδι ειναι και ποσο του πανε οι ξανθιες ανταβγειες!!


4 σχόλια:

  1. Θα συμφωνήσω ότι είναι ένας ποιοτικός παίκτης με καλή τεχνική αλλά δυστυχώς χωρίς ταχύτητα, ένα στοιχείο απαραίτητο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού κατά τον Τεν Κάτε (μια θέση με την οποία συμφωνώ καθώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο χωρίς ταχύτητα δεν μπορείς να πετύχεις και πολλά).

    Επίσης θέλαμε winger ενώ ο Ιβ ήταν μέσος και ήταν άδικο και για τον ίδιο να παίζει σε λάθος θέση.

    Παρόλα αυτά ήταν και για μένα αγαπημένος παίκτης κι ελπίζω να κάνει στη Γερμανία τη καριέρα που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμάμαι ακόμα το εξώφυλο.
    "Πριν στεγνώσει το ντεκαπάζ θα έχουμε πάρει πρωτάθλημα"

    Καλός ήταν αλλά έφαγε πολύ πάγκο χωρίς να το αξίζει...

    Μπορεί εκεί που θα πάει να αναδειχθεί καλύτερα γιατί αν έμενε εδώ θα έχανε απλά χρόνια από την καριέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, δεν έχεις άδικο.. Ωραίο μαναράκι.. Αλλά τι να το κάνω που δεν ειμαι (ευτυχώς) βάζελος, και δεν τον ήξερα νωρίτερα!
    Μακάρι εκεί που θα πάει να είναι καλύτερα γι'αυτόν.

    (τστσ.. τι ωραίο σχόλιο που έκανα, με θαυμάζωω!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οντως ο Ιβ δεν ταιριαζε με το αγωνιστικο πλανο του Τενκατε και ηταν καλο για το παικτη που εφυγε γιατι τον συμπαθω πολυ και αξιζει να εξελιχθει κιαλλο! Παντως ουτε αργο τον θεωρω. Σε σχεση με αλλους παικτες της ομαδας ηταν αρκετα ταχυς!
    Εγω πιστευω οτι απλα δεν ειχε σταθερη αποδοση και οτι αυτο πρεπει να του βγαλει ενας προπονητης για να καταξιωθει!
    Παντως πιστευω οτι δεν περισσεβε απο την φετινη ομαδα...

    Κορινα... δεν σε χαλασε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή