Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Κουφαλες!!!!


Και οχι!! Δεν αναφερομαι στους φαλακροκορακες που δωσανε χθες 3 βαθμους στον Ολυμπιακο!! Ουτε στον Τοροσιδη που αποδεικνυεται μεγαλη κουφαλα γιατι δεν ειχε δειξει ποτε οτι θα μπορουσε να βαλει τετοιο γκολ!!!

Αναφερομαι στους υπαληλους του Πλαισιου!! Με πηραν τηλεφωνο το πρωι για να με ενημερωσουν οτι το τροφοδωτικο που αγορασα και εβαλα στο PC που τους πγηγα για service ηταν ελατωματικο!!

-"Σας το αντικαταστησαμε και ειναι ενταξη! Βγαλαμε και μια καρτα γραφικων που ειχατε βαλει γιατι δεν δουλευε... και θα σας χρεωσουμε εργατικα 40€!"
-!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Νο1)

Παω απο εκει!
Τους εβαλα να μου ξαναπουνε τι εκαναν! Αφου μου τα ξαναειπε, τους λεω κοιταξετε να δειτε για μια αλλαγη τροφοδωτικου μου φαινονται υπερβολικα τα 40€! Ηλεκτρονικος ειμαι κι εγω και εχω αισθηση! Γυρναει λοιπον ο υπεφθυνος του δινει την αποδειξη και του λεει "καντο 20"!!
-!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Νο2)

Καταλαβατε??? Αρπαζουμε απ' οπου μπορουμε!! Το νου σας!!!!!!

10 σχόλια:

  1. ΩΠΑ! Και το πλαίσιο τέτοιες τσατσιές???? Δεν το περίμενα..... Αλλά μπράβο που το ανέφερες γιατί υπάρχουν άλλοι που τα δέχονται χωρίς να πούνε λέξη. Ότι τους πουνε να πληρώσουν το πληρώνουν.

    Ωστε έτσι λοιπόν.. και το είχα κ σε υπόληψη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωστε έτσι τα λαμόγια ε; Καλά έκανες και μίλησες. Συγχαρητήρια τους έδωσες;! Τι να πω, απ'όπου μπορούν να τα αρπάξουν δηλαδή. Τστστσ... Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα βρε ρεμαλι δεν ντραπηκες να πεις οτι εισαι κι ηλεκτρονικος και δεν ξερεις να φτιαξεις ενα πισι? Ντροπιαζεις το ενδοξο τμημα μας! :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλασσικοί τσάτσοι το πλαίσιο...15€ είναι το ξεβίδωμα του υπολογιστή,απλά.Απλά το λάθος τους είναι ότι δεν σε ενημέρωσαν απο την αρχή το κόστος.40€ για τροφοδοτικό και εργατικά είναι μια καλή τιμή αν σκεφτείς ότι ένα καλό τροφοδοτικό έχει κοντά στο 30αρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρωτα απ' ολα φιλια στα κοριτσια!

    Δευτερον
    Τασο εγω το εστησα ρε γμτ αλλα το τροφοδωτικο ηταν ελλατωματικο και δεν εδινε ρευμα στον επεξεργαστη!!!

    Δημητρης δεν καταλαβες καλα! Το τροφοδωτικο το πηρα 65€!! Μετα μου το αντικαταστησαν λογο βλαβης και μου ζητησαν αλλα 40!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ααα μλκια τότε...σε τέτοιες περιπτώσεις το πρώτο πράγμα που ζητάμε είναι απόδειξη και το μόνο π σου λέω με βεβαιότητα είναι ότι έχει ταρίφα στα εργατικά και μάλιστα μεγάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξύμνε να είσαι καλά για αυτό το ποστ που ανέβασες! Βέβαια φαντάζομαι ότι η τιμή που θα σου έκαναν ήταν "συναδελφική" αλλά όπως και νάχει είναι να μην πέσει κανείς στην ανάγκη τους...

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάλι καλά που δεν σου ζήτησαν 60€ για τον έξτρα χρόνο που σου αφιέρωσαν για να στα ξαναπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειναι γνωστο το ποσο κουφαλες ειναι στο πλαισιο ακομη κ στις ασχετες γκομενιτσες οπως του λογου μου.
    καλυτερα να το πας σ εναν ιδιωτη να στο φτιαξει παρα εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή