Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Συγχήστηκα!!!


Μα πως να ηρεμήσεις??? Έβλεπα τον αγώνα της εθνικής ελπίδων που επαιζε εναντίον της Αγγλίας και μου ανέβηκε η πίεση!! Η Αγγλία ξεκίνησε πολύ δυνατά και μας εβαλε γκόλ στο 4ο λεπτό (αν δεν κάνω λάθος). Μετά η εθνική μας ηρέμησε και εστρωσε σιγά σιγά το παιχνίδι ώσπου απο ένα σημείο και μετά σινόταν συχνά απειλητική. Σ' αυτο βοηθησε πολύ ο Νίνης που συνεργαζόταν με κλειστά μάτια με τον Κουτσιανικούλη οι οποιοι ειχαν αναλάβει τις πτέρυγες της ομάδας. Στο κέντρο της επίθεσης επαιζε ο Μήτρογλου...

Σε καποιο σημειο μετά το 40' ο Νίνης κάνει ενα εκπληκτικό κοντρόλ, ντριπλάρει και ανοιγει την μπάλα στον Κουτσιανικούλη, Εκεινος ντριπλάρει 2 Αγγλους και στρώνει ξανά στον Νινη ο οποίος πιανει ενα δυνατό σουτ, η μπάλα αλλάζει πορεία και καταλήγει στα διχτυα! 1-1!! Το ημιχρονο τελειωνει με μια μεγαλη χαμενη ευκαιρία με κεφαλιά εξεπαφής ύστερα απο κόρνερ του Νίνη.

Στο δευτερο ημιχρονο ομως το αίμα μου εχει ανέβει στο κεφάλι!!! Οι Αγγλοι φανέρωσαν την μεγάλη αδυναμια τους στο κέντρο της άμυνας οπου κυριολεκτικά δεν μπορούσαν να αλλάξουν πασα!!! Ο Νιόμπλιας ζήτησε πίεση εκεί και άρχισε η φουρτούνα και ο εκνευρισμος μου!!!

Λαθος μπαλια "πάρτο-βάλτο" στον Μήτρογλου ο οποίοςέχει ο λο το χρόνο να περάσει τον τερματοφύλακα, δεν το κάνει ομως και πλασάρει πάνω του!!! @#!#!@#$!#@!#$!

Μετά απο λίγο, πρέσινγκ, κλέψιμο απο τον Νίνη και η μπαλα στα πόδια του Μήτρογλου. Μία ευκολη μπαλιά την κάνει δύσκολη και η φάση χάνεται!! #@$!$!$#$@!#$#!!

Μετά από 10 λεπτά βολέ του τερματοφύλακα μας, η μπάλα σκάει μπροστά στον αμυντικό τους, περνάει απο πάνω του και ο Μήτρογλου ειναι φάτσα με το τέρμα! Αυτη τη φορά περνάει τον τερματοφύκαλα και ... πλασάρει ΑΟΥΤ!! @!#@!#@!#$#%#^%#!$#@!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ????

Κατα τ' άλλα πού καλο παιχνίδι απο τις ελπίδες μας με κορυφαίους κατα την γνώμη μου τους Νίνη, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Κουτσιανικούλη!! Πολύ καλοι και οι Πλιάτσικας και Διμούτσος (του οποιου ειμαι υποστηρικτης!) Τελικό αποτέλεσμα 1-1



Υ.Γ. Αυτός που δεν μπορεί να βάλει ενα τετ α τετ ειναι αυτός που έχει στείλει στον πάγκο τον Ντιόγκο στον Ολυμπιακό!!! Sory κιολα αλλα έτσι δεν πάτε πουθενά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου