Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Ενα hip-hop αστερι!


Εχω ποσταρει κομματια του αρκετες φορες και τωρα θελησα να του αφιερωσω ενα ολοκληρο ποστακι γιατι πιστευω οτι αξιζει!! Μιλαω για τον Ραψωδο Φιλολογο, εναν καινουριο σχετικα "Mc" (ειναι πολυ "yo" ο ορος αλλα τι να κανουμε) που εχει κυκλοφορησει 2 αλμπουμ το ενα καλυτερο απο το αλλο!! Το μεγαλυτερο προσον του ειναι οι στιχοι που γραφει γιατι εχει πολυ καλο λεξιλογιο και αντιληψεις, αλλα δεν υστερει καθολου στο τραγουδι-ραπαρισμα αφου τα κομματια του ειναι ολα διαφορετικου στυλ και τα υποστηριζει ολα αριστα!!!
Αυτο που εμαθα τελευταια και μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εχει δωσει ελευθερο link στο διαδικτυο να κατεβασει οποιος θελει ελευθερα την τελευταια του δισκογραφικη δουλεια! Μεσα στο πρωτο του αλμπουμ μιλαει και για την νοοτροπια του Ελληνα που ενω θελει για παραδειγμα δυνατη ελληνικη hip-hop σκηνη, δεν δινει μια δραχμη να αγορασει ενα αλμπουμ που αξιζει!!
Δεν εχει αξια να σας προτεινω καποιο απο τα κομματια που ξεχωρισα, πιστευω οτι αξιζει κανεις να τα ακουσει ολα. Εδω θα βρειτε το link για να κατεβασετε το τελευταιο του αλμπουμ "Εγκεφαλικο τετ α τετ". Το πρωτο του αλμπουμ λεγεται "Σε μια τοση δα στιγμη" και το ομονυμο κομματι ειναι απο τα πιο ωραια που εχω ακουσει στο ειδος!! (Το ποσταρα πριν λιγες μερες!)

Καλη σας ακροαση λοιπον και θα χαρω να διαβασω σχολια σας!!

4 σχόλια:

  1. Κοίτα το είδος δεν το έχω πολυψάξει για να μαι ειλικρινής...αλλά αν κρίνω από το συγκεκριμένο λέει πολύ!Θα βρω χρόνο να ασχοληθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπες εκει που εχω το λινκ και κατεβασε το!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α) Εγκεφαλικό τετ α τετ
    β) Ο όρος MC δεν είναι καθόλου "yo!". Είναι αρκετά παλιός, τουλάχιστον από το 1979 χρησιμοποιείται [Sugarhill gang - rapper's delight], και σήμαινε/σημαίνει Master of Ceremony :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Deninho

    1) Ουψ...

    2) Μαθαμε και κατι... ΤΗΝΧ για το MC!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή