Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Παναθηναικος - Λαρισα



Ηταν ευκαιρια για εμενα να παω να δω τον αγωνα απο κοντα αλλα δεν το κανεις οταν ενας απο τους κολλητους εχει γενεθλια!! Ετσι λοιπον τα 4 γκολ της Παναθας τα ειδα στην καφετερια που ημασταν με φιλους που ειχα να δω ολους μαζι απο το λυκειο!

Περα απο αυτα εγω ηθελα να γραψω για το αποψινο 4-0 το οποιο εχω να δω απο τον Παναθηναικο... κι εγω δεν ξερω απο ποτε!!! Και ηρθε επιτελους!!! Ηρθε με δυσκολια μεν, αφου η Λαρισα ειχε δυο δοκαρια και σταθηκε ατυχη σε περιπτωσεις, αλλα δικαια δε, οταν εχεις στην ομαδα παικτες σαν τους Σισσε, Κατσουρανη και αλλαγες οπως του Νινη!! Αυτο το παιδι ακομα απορω γιατι δεν εχει παρει φανελα βασικου... Για μια ακομα φορα μπηκε και ανεβασε την ομαδα!
Συγκλονιστικος ο Βυντρα για την μαχητικοτητα και την ορεξη του για την οποια επιβραβεφτηκε με το ανοιγμα του σκορ στις καθυστερησεις του πρωτου ημιχρονου!! Ειχε και ενα δοκαρι εκτως του γκολ και γενικα ηταν πολυ ανεβασμενος!
Η ειδηση της βραδυας το ξεμπουκωμα του Σισσε αφου με δυο γκολ (το πρωτο εξυπνο το δευτερο κλασης Σισσε) ανοιξε λογαριασμο με τα διχτυα κατι που φανηκε οτι δεν ειχε κανει στην πρωτη αγωνιστικη με τον Εργοτελη!
Αυτο που δεν ειναι ειδηση και το αφησα επιτηδες για το τελος ηταν το γκολ του Κατσουρανη το οποιο μονο εκεινος μπορουσε να βαλει!! Σε καθε αγωνα αποδεικνυει ποσο μεγαλος μπαλαδορος και ποδοσφαιριστης ειναι!! Παικτης με τεραστια ποδοσφαιρικη ευφυια εκανε μια κεφαλια σπανιας ομορφιας και εγραψε το 2-0 κλειδωνοντας την νικη!!

Ο Παναθηναικος φετως δειχνει να εχει αλλαξει DNA αφου εχει παικτες "νικητες" οπως ειπε και ο Πατερας και ειμαι πεπεισμενος οτι το φετινο πρωταθλημα ειναι στο χερι του να το παρει!!


4 σχόλια:

  1. Το Milch δεν είδε τον αγώνα του ΠΑΟ γιατί έλειπε για να βοηθήσει την ΑΕΚ!
    Ο Παναθηναικός να πάρει το πρωτάθλημα! Οι γάυροι να μην το πάρουν!

    Το Μilch θα πάει στον γιατρό να βγάλει ένα κουράδι
    γιατί έφαγε πολλές φακές με παγωτό εχτές το βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αεκτζης ε? Αγαπαω Αεκτζηδες!! Δεν εφτασε η βοηθεια σου ομως... Την επομενη φορα αυτο που εβγαλες στο γιατρο να το δωσεις να το φαει ο Τασος Κακκος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Milch δεν έχει να σχολιάσει κάτι καινούριο αφού ο Εξύμνος δεν έκανε καινούρια ανάρτηση γιααυτό θα αφήσει μόνο το ρητό του πριν πει καλό βράδυ!

    Το Milch γουστάρει τα απογεύματα να βόσκει πρασινάδα
    πρέπει να το σέβονται και να του φτιάχνουν φασολάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To Milch αύριο θα αναλάβει να βγάλει τα κακά του στο Κάκκο!

    To whale και το shop είναι πολύ καλτάκες
    πρέπει να τις συχαίνονται αλλιώς θα είναι βλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή