Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Αιώνια πιστός...

... οπως λεει και το συνθημα των φιλων του Παναθηναικου...



Μια τετοια σπανια περιπτωση ειναι ο Φραγκισκος Αλβερτης αφου ξεκινησε ως γυμνασιοπαιδο και τελειωσε την τεραστια καριερα του στον Παναθηναικο χωρις να σκεφτει στιγμη να αλλαξει ομαδα. Ενας αθλητης του οποιου αν αρχισεις να εξιστορεις τις κατακτησεις και τα προσοντα του σαν ανθρωπος και σαν αθλητης θα πρεπει να αφιερωσεις αρκετο χρονο! Αυτο ειναι φυσιολογικο αφου πρεπει να ψαξεις για να τα συγκεντρωσεις αφου ειναι τοσα που δεν ειναι δυνατον να τα θυμασαι! (εκτως του Σκουντή)!!
Ο παικτης σημαια του Παναθηναικου χθες εδωσε το τελευταιο του παιχνιδι, σε ενα φιλικο με την CSKA Μοσχας και κρεμασε τα παπουτσια του με τον τροπο που του αξιζε!! Μια φαντασμαγορικη γιορτη με το κλειστο του ΟΑΚΑ γεματο απο φιλους της ομαδας που εδωσαν το παρων για να δοξασουν τον μεγαλυτερο αρχηγο που ειχε ποτε ο Παναθηναικος και ελληνικη ομαδα στο μπασκετ.

Δεν θα γραψω αλλα γιατι ο χρονος πιεζει, ηθελα ομως να ποσταρω για τον "Φραγκι της καρδιας μας"!



Αιωνια πιστος!! Δεν γινεται αλλιως!!
Φραγκι σ' ευχαριστουμε!!

4 σχόλια:

  1. Το Milch αναγνωρίζει την αξία του Αλβέρτη,αλλά έχει και αυτό τους δικούς του μπασκετπορδίστες στην Käferland!Ο πιο γνωστός είναι ο Πορδάουνας!

    Το Milch είναι γλυκό και τραγανό σαν καραμέλα
    πρέπει να το σέβονται και να του βάζουν λαχανί ομπρέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα... στην ορκωμοσία του γιού μου στη Θήβα (προ 9ετίας περίπου), από μακριά περίσσευε ένα κεφάλι...μη σου πω μισό κορμί.
    Να ζήσει είπα το παλικάρι. Ο Αλβέρτης είναι μου είπαν.
    :-)
    Καλώς σε βρίσκω,

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή