Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Δεν με χαλασε... :)

Καλημερα!!

Ωραια μερα σημερα αν και Δευτερα!! No εργαστηρια, νο δουλεια και αλλες υποχρρεωσεις (σχεδον, εχω εργασιες για τη σχολη) και επειδη εχω πολλες ωρες κενο στη σχολη μου, πηρα μαζι το netbook για να περασει η ωρα και να κανω και λιγη δουλεια!! Να πιασουν και λιγο τοπο τα χρηματα του μηχανηματος γιατι μεχρι τωρα δεν εχει δουλεψει πολυ...

Και επειδη η καλη μερα απο το πρωι φαινεται, το πρωι ερχομενος προς τη σχολη ακουγα ΕΡΑ σπορ για να ακουσω σχολια για το χθεσινο παιχνιδι της Παναθας. Ειχαν και εναν διαγωνισμο ενα κιβωτιο μπυρες κραφτ, απο μια καβα στον Αγ. Δημητριο, λεω κοντα ειναι, στειλε ενα μηνυμα!! Μπαινω στο ΜΕΤΡΟ ξεχνιεμαι, και μετα με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε ΚΕΡΔΙΣΕΣ!! Πλακα μου κανετε ρε παιδια?? Εχθες συχτηριαζα την τυχη μου γιατι το λεωφορειο εκανε να ερθει μια ωρα και τωρα μου λετε κερδισα?? Ενα κιβωτιο Kraft + ποτηρια!! Δεν με χαλασε!! Θα κανονισω με την παρεα μια απο τις επομενες μερες να τις τιμησουμε!

Κατα τ'αλλα εχω μπει σε ενα προγραμμα και τωρα μενει να το συνηθισω...

καλα να περνατε λοιπον!!!

3 σχόλια:

  1. Το Μilch θέλει και αυτό πρόσκληση όταν θα εξαφανίζεται τις μπύρες!

    Το Μilch από την Τσεχία αγόρασε μια λαχανί τσαγιέρα
    πρέπει να το σέβονται και να του παίζουνε φλογέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπυρες ναιιιιιιι,θα πάμε μαζί κακομοίρη μου!Ξέρω και ποιά κάβα είναι,λογικά αν είναι αυτή που λέω θα ναι πολύυυυ κοντά σε μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή