Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Let's write

(photo: Peponis)

Μιας και το προηγουμενο ποστ ηταν κατα βασην ανδρικο και δεν ειχε ανταποκριση (οι γυναικες δεν καταλαβατε και πολλα... λογικο) ελεγα να βρω μια ιδεα να κανω ενα καινουριο ποστακι. Ειναι αλληθεια οτι με κανει πολυ χαρουμενο να βλεπω ανταποκριση σε αυτα που γραφω κατα καιρους. Ειναι λογικο ομως να μην ενδιαφερουν πολλα απο αυτα. Εχω παρατηρησει οτι οι περισσοτεροι αναγνωστες μου ειναι θυλικου γεννους και πραγματικα αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση! Στην καθημερινοτητα μου δεν βλεπω κατι αντιστοιχο... παμε παρακατω ομως

Ο τιτλος που εβαλα μου θυμιζει ενα παλιο βιβλιο Αγγλικων που εκανα στο φροντηστηριο... περιεργα χρονια...

Και η φαση που βρισκομαι αυτη τη στιγμη μου θυμιζει φασεις που περνουσα πριν μερικα χρονια! Ειμαι μονος, στο δωματιο μου, ακουω Active Member και γραφω στο blog μου. Μια κλασικη κατασταση πριν απο δυο χρονια... Παρεπιπτωντως οι Active εβγαλαν καινουριο αλμπουμ και για αυτο τους ξεθαψα τωρα! Αυτη η μελαγχολικη διαθεση ειχε πολυ... πολυ καιρο να με πιασει. Ομολογω οτι δεν μου ειναι ασχημη. Μου ειχε λειψει!! Μην το παιρνετε τραβα. Οταν ζεις μετα απο καιρο κατι το οποιο καποτε ηταν πολυ συνηθισμενο και καθημερινο ειναι λογικο να νοιωθεις ετσι.

Βρηκα μια βολτα με τα ποδια πριν γιατι ειχα μπουχτισει μεσα στο σπιτι μπροστα στο pro. Οχι οτι ολη μερα καθομαι. Σημερα η δουλεια ηταν full! Μια βραδυνη βολτα ομως παντα με βοηθαει και με γαληνευει. Γυρισα στην γειτωνια μου οπου αισθανομαι τοσο ανετα... την εχω αγαπησει την περιοχη μου! Δεν θα την αλλαξω ευκολα.

Χθες λοιπον ημου σε club! Στο Vega στου Ψυρρη. Ειναι πολυ ωραιο σαν μαγαζι αλλα με τοσο κοσμο στριμωγμενο δεν ειναι και πολυ ευχαριστα... Αν πας με τραπεζακι βεβαια λογικα θα εισαι κομπλε! Και η τιμη μπουκαλιου πρεπει να ειναι πολυ λογικη.

Συνεχιζω τα σκορπια λογια... κι ερχομαι στο μονιμο θεμα μου.... Εχω μαθει εδω και 2+ χρονια να ειμαι οικονομικα ανεξαρτητος απο την οικογενεια μου και πραγματικα ειναι μεγαλη ξεγνοιασια! Το προβλημα ειναι ομως οταν θελεις να φυγεις γιατι δεν αξιζει να δουλευεις εκει πλεον αλλα δεν υπαρχει κατι καλυτερο για να βρεις! Λογο σχολης οι επιλογες μου ειναι κατι παραπανω απο περιορισμενες και εχω μπει σε σκεψεις... εχω παρει μια αποφαση αλλα αυτο ειναι κατι που το κανω συχνα και μετα αλλαζω γνωμη. Γενικα ειμαι της σταθεροτητας και οχι των μεγαλων αλλαγων, κατι που μπορει μεχρι τωρα να με κρατησε ορθιο μερικες φορες πρεπει να προχωρας σε αλλαγες.

Και για να μην ξεχασω... δεν ξερω για εσας... εγω σημερα δεν καταλαβα να γιορτασαμε κατι...

Και μιας και ειπαμε για Active και αυτες τις μερες οι ουρανοι δεν λενε να σταματησουν να δακρυζουν... "βαλε οταν βρεχει να τ' ακους" Καλο σας βραδυ!



2 σχόλια:

  1. Πως το καταλάβες όμως οτι στο προηγούμενο ποστ δεν κατάλαβα γρι..!
    Είναι ωραίες αυτές οι βραδιές που σε γυρνάνε πίσω άθελα τους. Φιλάκια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλια και σ' εσενα! Οι βραδυες ισως αθελα... εσυ ομως υποσυνειδητα το εχεις αναγκη νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή