Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Για κλαματα!



Δεν μιλαω για την Μιλαν η οποια αντιμετωπησε την Ρεαλ για το Champions League και ειδαμε δυο εντυπωσιακα παιχνιδια (ειδικα το πρωτο). Μιλαω γιατον εικονιζομενο κυριο. Αυτος ο κυριος που μεσα σε 2 χρονια εγινε γνωστος παγκοσμιως μετα την μεταγραφη του στην Μπαρτσελονα και μας πεταγε τα ματια με τις απιστευτες ικανοτητες του μεσα στο γηπεδο! Ενας παικτης που σου εδινε την εντυπωση οτι οποτε ηθελε εβαζε γκολ. Ενας Βραζιλιανος που συνεδεσε την καταληξη του ονοματος του με κατι το φοβερο στο ειδος του!
Την αγαπη του κοσμου και την δημοτικοτητα του την εκμεταλευτηκε στη συνεχεια εκεινος και πολλες εταιριες για να διαφημιστουν και εκεινος για να κερδισει περισσοτερα χρηματα.
Και αφου λες οτι αυτος ο ανθρωπος τα εχει ολα (χρημα, δοξα, καταξιωση στον χωρο του και γυναικες) καβαλαει το καλαμι, παυει να ζει για το ποδοσφαιρο (οπως μας αποδεικνυει σε καθε παιχνιδι του τελευταια) και ο καλυτερος ποδοσφαιριστης παγκοσμιως των προηγουμενων χρονων δεν ειναι αξιος πλεον ουτε για τον παγκο της Μιλαν οπου αγωνιζεται τωρα! Εφαγε απειρα κοψιματα απο τους αμυντικους της Ρεαλ. Δεν μπορει κανεις να τον κατηγορησει βεβαια... ας ειχα κι εγω τα λεφτα του (και οσα αλλα εχει) και θα σας ελεγα για ποτε παραταγα την μπαλα και πηγαινα στας μπαχαμας!!!

Y.Γ.1 Μολις ειδα οτι ο Ροναλντινιο ειναι δευτερος στην ψηφοφορια του καλυτερου παικτη του αγωνα στο mega!! χαχαχα!! Τι να κανει κι ο κοσμος...

Υ.Γ.2 Ο Μπενζεμα ομως ειναι πρωτος!! ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!

5 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (το Βραζιλιάνος το 'ζι' με γιότα)!!!!!
    Χώσε αγόρι μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε παρακαλω... ειδικα αυτο μην το κανεις εσυ!!! Μου ανεβαζει την πιεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Milch συμφωνεί με τον Εξύμνο για τον Ροναλντίνιο!Επίσης θεωρεί καλό ποδοσφαιριστή τον Κακά,τον οποίο σκέφτεται να αγοράσει η ομάδα του,το Πορδοστούμπι,γιατί ο Κακά έχει ωραίο όνομα!

    Το Μilch είναι το πιο σημαντικό απ'όλα
    πρέπει να το σέβονται και να του δίνουν coca cola!

    Ο Alexfarter φόρεσε το τρύπιο το μπλουζάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμαμαι (και ακομα γελαω) την περιοδο παγκοσμιου κυπελου 2002 στην Ιαπωνια. Ο Γεωργιου κανει εκπομπη στον τοτε Sportime 89.2!! Ειχε τελειωσει το ματς Βραζιλια-Αγγλια(2-1) και λεει αυτολεξει και με τον χαρακτηριστικο τροπο ομιλιας του για τον τοτε πιτσιρικα Ροναλντινιο.

    "Ρε σεις πως ειναι ετσι αυτος ρεεε...σαν τον Bags Bunny μοιαζει!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή