Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

"Η αγαπη θα σε βρει οπου και να 'σαι"




Καινουριο αλμπουμ απο την Χαρις Αλεξιου! Φυσικα κατι τετοιο δεν θα μπορουσε να περασει απαρατηρητο! Το ακουσα χθες και σημερα στο λεωφορειο... Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει κομματι-υμνος οπως πολλα απο τα παλια της (τι να πρωτοαναφερω τωρα) αλλα ειναι κομματια που εχει γραψει η ιδια εκτως απο ελαχιστα! Ενας δισκος πολυ αληθινος και ωριμος απο την Χαρουλα! Με συγχρονο ηχο και εκτελεσεις γεματες συναισθημα!
Το κομματι που ξεχωρισα σχεδον διχως δευτερη σκεψη ειναι το "Μεγαλωσα" με στιχους και μουσικη δικα της! Ενα πολυ προσωπικο της κομματι που με ενθουσιασε!

Συνεντευξη της διαβασα σημερα στην ελευθερη εκδοση της Ελευθεροτυπιας στην κεντρικη σελιδα. Αν την  βρειτε διαβαστε την , ειναι ωραια αυτα που λεει!



6 σχόλια:

  1. Εγώ μάλλον τον άκουσα σε λάθος ώρα τον δίσκο γιατί δε με ενθουσίασε. Θα μου πεις, και με το δίκιο σου, τί περίμενες; Ξέρω γω; Άσε με...έχω κατάθλιψη και όλα μου τα συγχορώ!!!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρολο που δεν ειμαι αυτου του μουσικου field την Αλεξιου τη σεβομαι γι' αυτο που ειναι. :)

    Διαβαζοντας παντως τον τιτλο του post σου μου ηρθε στο μυαλο ενα κειμενο του Γιαννη Αγγελακα απο το βιβλιο του "Πως τολμας και νοσταλγεις τσογλανε" το οποιο λεει..."Η σκέψη λεν πως τρέχει, πιο γρήγορα απ' το φως. Μα αν είναι να βρεις την αγάπη σου, όσο κι αν βιάζεσαι καλύτερα ξεκινά με τα πόδια"

    Ξερω τελειως ασχετο με την θεματολογια του post σου και ισως το χαλαω, αλλα μου "εσκασε" στο μυαλο με το που το ειδα και γι' αυτο απαντησα! :)

    Καλησπερα Εξυμνε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτέ δεν του άρεσαν τα έντεχνα του Milch αλλά το Milch σέβεται τις μουσικές απόψεις των άλλων!

    Και τον Εξύμνο και τον Mahler Γιάννη τους λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την καλησπερα μου!!

    El, ηρεμα κουκλα... θα επανελθεις!

    Manolog3 πολυ καλα εκανες και το ειπες, θα το ψαξω γιατι δεν μου θυμιζει κατι... Οσο για τον τιτλο, ετσι λεγεται το αλμπουμ της!

    Milch ... ετσι φαινεται!! Σπανιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραίο τραγούδι!

    Μπράβο που το ανέβασες, δεν το είχα ακούσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ένας στοίχος μου άρεσε... "τα όνειρα σε σύνθλιψη.." ραπαρει λιγάκι ή μου φαίνεται??? καλο μπορω να πω..
    Μου θυμίζει εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή