Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Επικαιρα



Την καλημερα μου σε ολο τον blogoκοσμο!!!

Σημερα ΤΕΙ κλειστο λογο πανεκπαιδευτικου συλλαλητηριου κι ετσι το πρωινο μου εχει ποστακι, καφε και εργασιες!! Χρονια πολλα στις Αννουλες για χθες που ηταν "του Δεκεμβρη οι 9 που 'χουν οι Αννες τι γιορτη τους"!!
Επισης συγχαριτηρια στον Ολυμπιακο για την παναξια προκριση στους 16 του champions league παιρνοντας την νικη ακομα και απεναντι στα δευτερα της Arsenal. Οι Αγγλοι εδειξαν οτι ακομα και οι πιτσιρικαδες τους ξερουν πολυ μπαλα γιατι την εχουν διδαχθει σωστα απο μικρη ηλικια. Φυσικα ο Βενκερ για 'μενα ειναι αν οχι ο καλυτερος προπονητης... ενας απο τους 3 καλυτερους.
Στον Παναθηναικο παει ο Τεν κατε... τον εφαγε ο Πατερας! Το ποσο σωστη ειναι η κινηση αυτη... θα το δειξει ο καιρος. Αντικαταστατης του ο Νιομπλιας και επειδη αν ηταν μονος του μπορει να γκρινιαζαν οι Παναθηναικοι, του κολλησαν και τον Βαζεχα στο πλαι, σαν φιογκος ενα πραγμα!! Ελπιζω να με διαψευσει.

Οσο για την χθεσινη βραδυα Τσου Λου, ειχαμε και τα τρελα μας! Ο αγωνας ηταν Στανταρ Λιεγης - Αλκμααρ. Η Αλκμααρ νικουσε απο το πρωτο ημιχρονο και με αυτο το γκολ επαιρνε την τριτη θεση που οδηγουσε στο Europa League. Το σκορ αυτο εμεινε μεχρι το 95' οποτε και κατεβηκε και ο τερματοφυλακας της Στανταρ για το τελευταιο κορνερ του αγωνα:



Στανταρ - Αλκμααρ 1-1 και η Στανταρ στο Europa με γκολ του Μπολατ!

3 σχόλια: