Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Απολογισμος


Το κλασικο ποστακι συνηθως το τελευταιο της χρονιας που εχει γινει πλεον θεσμος!

Το 2009 φευγει το 2010 ερχεται... Κατ' αρχην θα ειναι λιγο δυσκολο να συνηθισουμε να βαζουμε τον ασσο στο ψηφιο των δεκαδων... που θα παει ομως...

Κατα τ' αλλα η χρονια που εφυγε δεν μου αφηνει καμια πικρια! Ειναι κατι που εχω να νοιωσω πολλα χρονια και πιστευω οτι αυτο το εχω καταφερει εγω. Μια χρονια που περασα πολυ ομορφες στιγμες, που πραγματικα δεν μου ελειψε τιποτα! Το 2009 δεν εζησα να πω την αληθεια κατι ξεχωριστο, κατι πρωτογνωρο, και φυσικα δεν εγινε κατι που να μου αλλαξει τη ζωη. Ηταν ομως μια χρονια ανεμελη, ξεγνοιαστη, με ελαχιστο αγχος και ενα πολυ ωραιο καλοκαιρι!!

Επειδη βεβαια ο χρονος δεν διακοπτεται αλλα συνεχιζει, αποφασεις που πηρα το 2009 θα φερουν αποτελεσματα το 2010! Και εκει ειναι το στοιχημα!

Το 2010 νομιζω οτι θα ειναι αρκετα κρισημη χρονια για τη συννεχεια. Δουλεια, σχολη, στρατος και καλοκαιρινες διακοπες ολα ειναι στον αερα και το ενα μπλεκεται με το αλλο! Θα πρεπει να συγκεντωθω και να παρω αποφασεις που ελπιζω να ειναι οι σωστες.
Απο τον καινουριο χρονο δεν θα ζητησω πολλα πραγματα. Οσο νοιωθεις οτι παιρνεις τα πραγματα στα χερια σου λιγοστευουν τα αγαθα που ζητας να σου ερθουν εξ ουρανου. Και αυτο γιατι πλεον ξερεις τον τροπο! Αυτο που θα ζητησω απο την καινουρια χρονια ειναι η τυχη!! Πιστευω οτι δεν με εχει παει ιδιεταιρα τον τελευταιο καιρο και μου χρωσταει αρκετα! Ελπιζω να μου τα επιστρεψει μεσα στον επομενο χρονο.

Ευχομαι σε ολους τους εσας χρονια πολλα, ευτυχισμενος ο καινουριος χρονος και να σας φερει οτι σας εχουν στερησει ολοι ο προηγουμενοι!!

Υ.Γ. Ισως τελικα να μην ειναι αυτο το τελευταιο post του 2009!

4 σχόλια:

  1. ooooooo ελπίζω να μην είναι η τελευταία ανάρτηση του έτους!!!

    Εύχομαι και θα το ξαναευχηθώ αργότερα ο καινούριος χρόνος να είναι το 10 το καλό για σένα σε όλους τους τομείς!!!


    Να προσεχεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου, γιατί είμαστε όντα κοινωνικά, και να περνάς πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά Χριστούγεννα και καλά να μας μπεί ο νέος Έτος χοχοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να χεις(και να χουμε).Ακούγεται τυπικό μα δεν είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με αυτο το τελευταιο του Δημητρη!! Οι ευχες πολυ συχνα ακουγονται πολυ τυπικες...

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

    μεσα απο την καρδια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή