Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Δεν κανεις!!!



Σημερα (υποθετω -ελπιζω) ηταν η τελευταια φορα που μπηκα σε εργαστηριο στη σχολη μου! Αν περασα και το σημερινο δηλαδη... Γιατι σε αυτο το εργαστηριο, που κατα τ' αλλα ειναι πολυ ενδιαφερον (Συστηματα Αυτοματου Ελεγχου ΙΙ) ο καθηγητης κλευει την παρασταση! Μιλαμε για τον πιο ΜΑΛΑΚΑ καθηγητη που εχω γνωρισει ως τωρα και δυσκολα θα τον συναγωνιστει καποιος αλλος! Μιλαμε για εναν τσοπανη παλαιας κοπης που τυχαινει να ξερει ηλεκτρονικα!! Δεν εχω τιποτα με τους τσοπανηδες βεβαια, αλλα οταν συμπεριφερεται στους μαθητες σαν κοπαδι.... δεν μπορω να γραψω κατι αλλο!! Τα κορυφαια που ειπε σημερα και με αναγκασαν να του αντιμηλησω ηταν τα:

  • "Δεν ακουω γνωμη απο κανεναν, αν δεν εχει παρει απολυτηριο απο 7 και πανω!"
  • "Γιατι να χασω χρονο μαζι σου αφου το μυαλο σου ειναι στραβο"
  • "Την αλλη βδομαδα (μεσα στην εξεταστικη) θα μου φερετε τα φυλλα εργου της σημερινης ασκησης"
Το τελευταιαο εχει και συνεχεια, αφου οταν πηγα κοντα του και του ειπα οτι δεν ειναι σωστο γιατι εχουμε να διαβασουμε για τα μαθηματα που θα δωσουμε, μου απαντησε μεσα στην ειρωνια "τι λες καλε! πρωτη φορα το ακουω! σοβαρα?! 28 χρονια τωρα ολο το ιδιο μου λετε!!!

Ολα αυτα σημερα φυσικα... φανταζεστε τι εχουμε ακουσει ενα εξαμηνο τωρα....

Οπως καταλαβαινετε ειναι ανθρωπος που δεν πρεπει να μπεις καν στον κοπο να συζητησεις μαζι του. Κατι που σημαινει οτι απλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ!!! 28 χρονια τωρα αυτος τρωει την θεση απο καποιον αλλο ο οποιος θα ηταν 200 φορες καλυτερος του και θα μας βοηθουσε πολυ περισσοτερο!! Αλλα οταν ο δημοσιος υπαληλος ριζωσει και εχει τα μυαλα του προαναφερθεντως....


Καλη επιτυχεια σε οσους διαβαζουν για τις εξετασεις!! Υπομονη!!!

6 σχόλια:

  1. πω πω.. σου ευχομαι να το περάσεις και να μην χρειαστεί να μιλήσεις μαζί του ποτέ και για τίποτε!!!


    Καλή επιτυχία και σε σένα!!!


    σματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε να περάσει κ αυτό

    Άσχετο...τι είν τούτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :D

    Ειναι ενα PLC S5 της siemens που στην εισοδο εχει αυτη τη μ@λ@κ1@ που δεν μου ερχεται τωρα πως λεγεται (εχει καρτα sim μεσα και μπορεις να της στελνεις sms ή να την παιρνεις τηλεφωνο) και να δινει σημα στο PLC να για να ενεργοποιει και να ελεγχει συσκευες!

    :DD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nα σου πω οτι συμφωνώ μιας και αυτόν τον Μαλάκα τσοπάνη τον είχα κι εγώ;! :( Ο άνθρωπος πρέπει να πάρει πόδι μέσα από το τει.. Θέλει να λέγεται και καθηγητής ανώτατης εκπαίδευσης ο άθλιος.. Ουφφφ,, τα διάβασα, θυμήθηκα τι μας έκανε κι μας και συγχίστηκα!! :ΡΡ Καλό βραδάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ειναι S5 βρε ρεμαλι, logo ειναι, το γραφει κιολας πανω...
    και σελω κι εγωωω ενα να παιζω :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή