Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Κι αλλη μπαλα!

Επειδη καποιος μου την ειπε οτι 2 στα 3 ποστ ειναι για μπαλα...
Ναι ρε!! Μπαλα!!! Αφου γινεται της Ποπης!! Βραζει ο τοπος!!! Η πλειοψηφια του κοσμου βεβαια που θα κανει κλικ στο μπλογκ μου δεν ενδιαφερεται αλλα δεν με νοιαζει καθολου!!

Λοιπον!!

Πρωτ' απ' ολα επειδη αν δεν πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει... ο Γιωργος Βαζακας ειναι απο σημερα ο προπονητης της Ηλιουπολης!! Η ομαδα του δημου μου η οποια παιζει στη Β' εθνικη και βρισκεται λιγο πιο πανω απο τις ομαδες που θα πουν ciao και θα οδευσουν προς την Γ' εθνικη! Η ομαδα χανει πολυ δυσκολα και 3 στους 4 αγωνες φερνει Χ! Που σημαινει οτι θελει το κατι παραπανω για να αρχισει να νικαει!! Ελπιζουμε οτι ο νεος προπονητης θα βοηθησει.


Επισης φωτια εχει παρει το πρωταθλημα της super league!! Πιο ενδιαφερον απο ποτε!! Στα επομενα παιχνιδια του Παναθηναικου θα ξαναρχισω να τρωω τα νυχια μου!!! Δεν ειναι κατασταση αυτη!!! Ειχες την ευκαιρια να κρατησεις αυτο το +8... ΚΑΘΑΡΗΣΕ ΤΟ!!! Οοοοχι.... εκει να μας βασανιζει!!! Και να πεις οτι δεν παιζει μπαλα... Τα γκολ που φαγαμε απ' τον ΠΑΟΚ παντως ηταν το ενα πιο εκνευριστικο απο το αλλο!! (ΓΚΟΛΑΡΕΣ)
Σημειωση: Τρομερη ατμοσφαιρα απο τους οπαδους του ΠΑΟΚ!!


Οσο για τον Ολυμπιακο... GTP! Φετως δεν προκειται να παρει πρωταθλημα και μην σας πω δεν θα βγει καν Ch.League!! (πολυ γουσταρω!!) Η ομαδα παιζει μεχρι το 60 και μετα περπαταει πιο αργα και απ' τον Κατσουρανη στα τελευταια παιχνιδια!! Δεν πιστευω οτι θα μπορεσει να παει μακρυα... Σημερα εχει και το ματς με την Μαρσειγ... πολλα ακουγονται... για να δουμε.

Την Πεμπτη εχει και τον επαναληπτικο του Παναθηναικου με την Ρομα!! Αυτο θα ειναι ματς!! Εχουμε ενα μικρο προβαδισμα αλλα μπορει να μην σημαινει και τιποτα αν το παιχνιδι ανοιξει. Δεν θα παιζει ο Τοττι, μπορει να λειπουν Τονι και ο ουρουγουανος που εχουν στο κεντρο (δεν θυμαμαι τ' ονομα του). Αν παρουμε την προκριση ο δρομος ειναι ανοιχτος!!!

Αυτα για την ωρα...

Υ.Γ.1 Εχω λιωσει το "become a legend" στο Pro

Y.Γ.2 Πρεπει και να διαβασω λιγο ε??

8 σχόλια:

  1. Για τον Παναθηναικό δεν θα μιλήσω γιατί δεν μου βγαίνει σε καλό...
    Για τον Ολυμπιακό...πολύ αισιόδοξο σε βλέπω...κράτα μικρό καλάθι καλύτερα!!!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον Βαζακα τον ταβερνιαρη δεν θα σταυρωσει νικη η Ηλιουπολη. Ο ανθρωπος ειναι αμπαλος τελειως, ουτε για την Αστραπη Δουργουτη δεν κανει να κοουτσαρει. Στο λεω απο πρωτο χερι μιας και παρακολουθω την Β' Εθνικη πολυ στενα λογω Ιωνικου. Μαλιστα ειδα και το προηγουμενο ματς μεσα στη Νεαπολη, χυμαδιο και οι δυο ουτε για το ερασιτεχνικο δεν κανουν.

    Το πρωταθλημα θα κριθει στις 21/3 στο ΟΑΚΑ και αν εισαι προληπτικος σου λεω οτι 21/3 ειχε γινει το ματς κυπελλου της λεωφορου 1-4. Οπως και να εχει ο παναθηναικος μπορει να κρατιεται στα ματς αλλα δεν εχει ψυχη πρωταθλητη και το αγχος τους γονατιζει ολους.

    Εχασε και ο Ολυμπιακος, το αξιζε το Χ περιμενα τη Μπορντο πιο δυνατη αλλα η αποδοση της εχει πεσει εδω και καιρο, ουτε και στο Γαλλικο ειναι σε φορμα.

    Για τη Ρωμη τα πραγματα ειναι δυσκολα ειδικα αν δεν βαλει γκολ ο Παναθηναικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Manolog3 Δεν ηξερα οτι το κατεχεις τοσο!
    Για τον Βαζακα να σου πω την αλληθεια δεν εχω γνωμη. Ψιλοταβερνιαρης μοιαζει... ελπιζω η Ηλιουπολαρα να σε διαψευσει!! :Ρ

    Προληπτικος δεν ειμαι και αυτα τα 1-4 μια φορα γινονται! Οσο για την καρδια πρωταθλητη, δεν την εχει κ Cisse? O Καρα? Ο Ζιλμπερτο? Ο Κατσουρ?

    Για την Μπορντο ηξερα οτι εχει πεσει σε μεγαλο ντεφορμαρισμα και αυτο εκανε μπαμ. Πιστευω παντως οτι σεβαστηκε παραπανω απ' οτι θα 'πρεπε τον ολυμπιακο. Γυρισε πισω απο επιλογη της πιστευω και τα εκανε μονη της πιο δυσκολα!

    Οσο για τη Ρωμη... μακαρι να ηξερα τι εχουν στο μυαλο τους Νιομπλιας και παικτες... Παντως εκτως Τοττι και Τονι, θα λειπει και ο Πιζαρο απο το κεντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε γιαννακη τι ''σεβαστηκε η μπορντο'' ειδα και μου φυγε το ματι?Εμεις τη σεβαστηκαμε και δε σκοτωσαμε το ματς οταν έπρεπε ρε παραδέξου το.Για να μην αναφερω τα αισχη του διαιτητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ πρέπει να διαβάσω λίγο αλλά βλέπω κάθε βράδυ Ολυμπιακούς αγώνες... θα μας τρελάνουν οι Καναδοί! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή