Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Τηλεπικοινωνιακα και πρασινα


Μονοψηφιος και μικρος ο αριθμος των μαθηματων που μενουν για πτυχιο!! Σαν ονειρο ακουγοταν καποτε... Τωρα ειναι ο καιρος που σκεφτομαι και βιαζομαι να καταληξω για πτυχιακη εργασια! Λογικα με βλεπω για κατασκευη (οπου με θεωρω ικανοτερο απο το να γραψω ενα βιβλιο π@π@ριτσες). Ηλεκτρονικα ισχυος λοιπον! Τωρα που η πρασινη αναπτυξη ειναι στα φορτε της (...) θα ηθελα να ασχοληθω και να μην μεινω μονο σε θεωρητικο επιπεδο.
Επισης ειναι καιρος πιστευω να παρω και την πρακτικη μου ασκηση. Μεγαλη υποθεση! Ειναι απο τα μεγαλα πλεονεκτηματα του ΤΕΙ, γιατι σου δινει την δυνατοτητα να δουλεψεις πανω στο αντικειμενο σου για τουλαχιστον 6 μηνες, να αποκτησεις προϋπηρεσια και ειναι πιθανο να σε κρατησουν εαν τους φανεις χρησιμος. Για να εκμεταλευτεις ομως αυτο το πλεονεκτημα πρεπει να κανεις καλη επιλογη για το που θα πας. Υπαρχουν παιδια που πηγαν και εκαναν πρακτικη στο 11888 του ΟΤΕ!! Ε οχι... ωραια προϋπηρεσια! Κι εγω εχω μιλησει με καποιον που εχει ακουστικα βαρυκοϊας και μου ειχε προτεινει να κανω εκει την πρακτικη μου. Ο τυπος ομως με θελει για πωλητη!! Χαιρετησματα λοιπον στην εξουσια! Πρακτικη οπως το εχω φανταστει θα ηθελα να κανω στον τηλεπικοινωνιακο κλαδο. Ασυρματες, ακομα καλυτερα!! Μονο στην περιπτωση που ειχα μια καλη ευκαιρια στον χωρο των ισχυως που θα ειχα καλες πιθανοτητες να συνεχισω να δουλευω εκει. Καποια στιγμη σιγουρα θα ηθελα να ασχοληθω με ανανεωσημες πηγες ενεργειας εστω και μονος μου. Αφηστε που ακομα και ιδεολογικα ειμαι φανατικος υποστηρικτης τους!! Ειναι ο μονος τροπος να παραγει κατι αυτη η κατακαημενη χωρα....

Θα ηθελα ακομα να πω οτι σταματαω να τα χωνω στη forthnet γιατι ελυσα το προβλημα που ειχα με τα καλωδια του σπιτιου μου και η γραμμη μου τωρα ειναι κανονι!!

Ηθελα να γραψω και κατι αλλο που μολις ξεχασα... Τι περιμενεις...

2 σχόλια:

  1. μπραβοοο!!! αυτα ειναι καταπληκτικα νεα! κ ναι ειμαι κ είμαι κ εγώ υποστηρικτής οτιδήποτε πράσινου! εκτός του παναθηναϊκού βέβαια!!!!Η οικονομική του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων είναι ολόκληρα μαθήματα στη σχολή μου και πολύυυ ενδιαφέροντα μάλλιστα!!!


    σματςςςς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Welcome to the club!! :P

    Ειμαι και εγω με μονοψηφιο αριθμο μαθηματων (7) και ηδη εχω παρει πτυχιακη πανω στις ενεργειες (ΑΠΕ). Βεβαια εγω δεν ψαχνομαι με Η/Ν ισχυος αλλα με web applications και VPPs που χρησιμοποιουν αποκλειστικα και μονο ΑΠΕ.

    Καλη τυχη λοιπον, για πρακτικη ψαξου στελνοντας πολλα CVs σε ολες τις εταιρειες που θες να κανεις προυπηρεσια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή