Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Μπλεξιμο


Ειναι μερες τωρα που δεν εχω ανανεωσει το blog μου. Περναω περιεργες μερες. Ναι μεν περναω καλα με τους φιλους μου και οχι μονο, αλλα ξαφνικα εχω βαλει διαφορα μεσα στο κεφαλι μου που μαζι με την εκειψη ρευστου η κατασταση αρχιζει να γινεται δυσκολη και μιζερη. Πηρα και την πτυχιακη μου εργασια η οποια ειναι ενα αγκουρι να και θα χρειαστει απειρες ωρες, μεγαλες ποσοτητες φαιας ουσιας και σιγουρα 1 χρονακο για να ολοκληρωθει.
Φυσικα αν θες να παρεις την κατω βολτα ψυχολογικα μπορεις να το κανεις παρα πολυ ευκολα! Υπαρχουν προβληματα σε καποιες οικογενειες που ειναι ανυπερβλητα και δεν εχουν σχεση με χρηματα, ουτε μπορουν να λυθουν. Ισως γραψω γι' αυτο μια αλλη φορα...

Δεν ξερω αν πηρατε χαμπαρι, εχουν βουηξει τα καναλια... θυμαστε την 5πλη δολοφονια στο Αγρινιο απο εναν τρελαμενο ο οποιος μολις ειδε 5 κυνηγους να μπαινουν στο χωραφι του πηρε την καραμπινα και τους καθαρισε εναν εναν?? Ξεκληρησε μιση οικογενοια ο μαλακας! Χθες το βραδυ αυτοκτονησε η μανα των παιδιων που ειχαν δολοφωνηθει τοτε και στο καπακι η αδερφη τους. Απο την οικογενεια αν δεν κανω λαθος εμεινε μονο ο 22χρονος γιος αν δεν κανω λαθος. Το διανοειστε?? ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!! Που ειναι αυτο το γαμημενο το κρατος?? Τιποτα δεν λειτουργει ρε γαμωτο!!!! Τιποτα!!! Τιποτα!!!! Η μανα που αυτοκτονησε ειχε δηλωσει οτι ηθελε να το κανει πριν μερικα χρονια στο δικαστηριο!! Ξυπνησα ακουγωντας απο εναν χαζοαναλυτη σε ενα παραθυρο να λεει κατι σωστο. Το ελληνικο κρατος ειναι αρκετα αυστηρο με τους δραστες ενος αδικηματος αλλα δεν ασχολειται καθολου με τα θυματα και τι μενει πισω!! Εμεινε πισω μιση οικογενεια πριν μερικα χρονια γαμω το κερατο μου!!!! Την αφηνετε στην τυχη της?? Ειμαστε 3κοσμικη χωρα και το ανακαλυπτω καθημερινα! Θα μου πειτε τι μας λες, εσενα περιμεναμε να το πεις.... αυτο δεν λεμε τοσα χρονια?? Ναι αλλα εγω τοτε το ακουγα αλλα τωρα το βλεπω.
Καλα εκανες ρε Πετραν και την εκανες απο αυτο το μπουρδελο... Εδω το επιπεδο ζωης πεφτει κατω απο το επιπεδο της αξιοπρεπειας και οταν προσωπικα εμενα μου την στερουν τρελαινομαι πραγματικα!!

Αυτο που παρατηρω και ειναι τρομερα αγχωτικο εκτως απο αηδιαστικο ειναι οτι εχουμε μπει ολοι σε ενα τρυπακι να προσπαθουμε να βγαλουμε και απο τη μυγα ξυγκι! 8€ αποδειξη απο μια καφετερια και την μαζευουμε για να τη δηλωσουμε στην εφορια...Ε οχι ρε παιδια!
Απιστευτα αηδιαστικες βεβαια ειναι και πολλες διαφημισεις τελευταια! Οσο γουσταρω τις εξυπνες και εμπνευσμενες διαφημισεις τοσο ξενερωνω με αυτες που σε θεωρουν προβατο και με αναρχες κραυγες προσπαθουν να σε οδηγησουν στο μαντρι!! Απειρα λεφτα καταναλωνονται σε διαφημισεις και προοθηση προιοντων και υπηρεσιων! Εγω το θεωρω απιστευτα τραγικο...

Ειχα γραψει πριν απο καιρο για εναν στιχο ενος τραγουδιου που λεει οτι "σ' αυτην τη χωρα οποιος σκεφτεται μενει ανεπαφος" και ελεγα οτι το θεωρω πολυ σωστο... Πλεον δεν με καλυπτει. Δεν αρκει μονο να σκεφτεσαι. Αν δεν κλεψεις και δεν παραβιασεις την ελευθερια του αλλου πλεον δεν μπορεις να κανεις το κατι παραπανω σ' αυτη τη χωρα.

Αυτα που λετε... εγραψα μερικα αναρχα πραγματα ετσι οπως μου ηρθαν στο μυαλο, πιο πολυ για να γραψω και να ξεθυμανω λιγο...

5 σχόλια:

  1. Καλά κάνεις και τα λες,όσο άναρχα και να ναι.Και κάτι άλλο...να μιλάς εκεί που σε καταλαβαίνουν ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημητρακο, οταν μιλαω εδω οποιος θελει με καταλαβαινει... δεν εχω καποια παραπανω αναγκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πρωτοσχολιάσω...

    Θα πω μόνο ότι το γεγονός στο Αγρίνιο το βρίσκω συγκλονιστικό. Πολύ κρίμα :(

    Κατά τα άλλα, έχεις δίκιο σ' αυτό που λες ότι είναι εύκολο να σε πάρει η κάτω βόλτα ψυχολογικά - αλλά δε λέει να πέφτεις, γιατί μπαίνεις σ' ένα άσχημο λούκι και επηρεάζεις τους γύρω σου, μα κυρίως κάνεις κακό στον εαυτό σου. Εξάλλου, είναι απείρως πιο εύκολο να πετύχεις όταν έχεις καλή διάθεση!

    ΥΓ: Το δικό μου μπλογκ έχει αρχίσει να πιάνει αράχνες, αλλά δε βρίσκω θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω καλη δυναμη σου ευχομαι για την πτυχιακη σου καταρχην. Εμαθα το θεμα απο... ποιον αλλον... κ χαρηκα ιδιαιτερα. Καν'τους τα DC AC οποτε κ μην μασας.

    Τωρα να πω την αληθεια απο μπουρδελο εφυγα κ σε μπουρδελο ηρθα, εξου κ οι δωρεαν κλησεις, οπως λεει κ το ανεκδοτο, απλα εδω ειναι πιο ωραια στολισμενη η εξωπορτα. Ελπιζω να αξιζει η μεταγγραφη μοναχα, επειδη με την σαβουρα που ανακαλυπτω καθημερινα ξενερωνω. Οσο για προβατα... ειμαι μελος στο μεγαλυτερο κοπαδι παγκοσμιως πλεον. Το τι πλυση εγκεφαλου πεφτει δεν μπορεις να διαννοηθεις, αλλα παει μακρια η κουβεντα...

    Ο μοναδικος θεσμος που εχει μεινει πλεον (εκει, εδω με τπτ) ειναι αυτος της οικογενειας, οποτε ελπιζω να ξεπερασει γρηγορα η δικια σου τα οποια προβληματα αναφερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που σηνέβη το έμαθα κι εγώ όπως τα λες είναι είναι τραγική η αδιαφορία.. Καλή αρχή με την πτυχιακή σου!! Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή