Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Και τωρα μπαλα!!


Ενας μηνας γεματος μπαλα 11/6 - 11/7 ερχεται για να ευχαριστηθουμε βραδυες με καλο (ελπιζουμε) θεαμα και απαραιτητα καλη παρεα (κοριτσια υπομονη)!! 24 ομαδες θα αναμετρηθουν στα γηπεδα της Νοτιας Αφρικης (μια χωρα της οποιας η κοινωνια ως γνωστον εχει δυο οψεις... )
Πρωτος αγωνας λοιπον σε 3 μερες με την διοργανωτρια να υποδεχεται την εθνικη ομαδα του Μεξικου.

Οταν μιλαμε για παγκοσμια ποδοσφαιρικη διοργανωση βεβαια σε πολλους το μυαλο παει στο στοιχημα. Ειπα και σε προηγουμενο ποστ οτι δεν πρεπει να τα συγχαιουμε μπαλα με στοιχημα. Επειδη ομως ειναι μια ευκαιρια να παιξουμε με ομαδες και παικτες που γνωριζουε καλα και με ομαδες που παιζουν συνεχομενους αγωνες και μπορουμε να παρακολουθησουμε την φορμα τους πολλοι απο εμας θα ασχοληθουμε και με αυτο! Σε ρυθμους μουντιαλ λοιπον θα γραψω μερικα πραγματα που θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας. Κατ αρχην να σας πω σε τι εχω στοιχηματισει εγω! Εχω λοιπον ηδη στοιχηματισει στο ειδικο στοιχημα του ΟΠΑΠ πρωτους σκορερ στον ομιλο τους τους Βιγια (ισπανια), Κριστιανο Ροναλντο (Πορτογαλια), Φαν Περσι (Ολανδια). Πιστευω οτι θα καταφερουν να βαλουν τα περισσοτερα γκολ απο τους συμπαικτες τους στους τρεις πρωτους αγωνες της διοργανωσης. Μου εκανε παντως εντυπωση το ποσο μεγαλη... κουφαλα... ειναι ο ΟΠΑΠ! Μν ξεγιελιεστε απο τις αποδωσεις που εχουν οι ποδοσφαιριστες στο κουπονι του! Στους περισσοτερους παικτες οι αποδοσεις εχουν πεσει κατακορυφα για τον ενα ή τον αλλο λογο κατι που για να το μαθεις πρεπει να ψαχτεις πολυ!!! πχ η αποδοση του ΦανΠερσι επεσε απο το 4 στο 2,75 αμεσως μετα τον τραυματισμο του Ρομπεν!!
Δεν μπορω ακομα να προτεινω για νικητη διοργανωσης, πολλους βλεπω οτι προτεινουν την Αγγλια αλλα αν και φιλος αυτης της εθνικης εγω δεν θα το ελεγα με τοση ευκολια.

Αυτο που παρατηρησα και εχει πλακα ειναι στη σελιδα του Google! Μπειτε και αναζητειστε μια λεξη σχετικη με το Μουντιαλ. Στο κατω μερος της σελιδας θελω να παρατηρησετε την αλλαγη!!! Περιμενω...

2 σχόλια:

  1. Μόνο για την εθνική θα νιαστώ, οι άλλες χώρες όπως καταλαβαίνεις δεν με πολυνοιάζουν... Πάντως, για να ξέρεις, όταν εσείς τα αγοράκια θα κλείνεστε μέσα και θα βλέπετε μπαλίτσα, τα κοριτσάκια θα βρούν παρέα να περάσουν την ώρα τους, μην ανησυχείς!
    Φιλιά και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή