Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Μοναχικοτης



Τελικα τι τυπος ειμαι? Καμια φορα απορω με τον εαυτο μου... ειμαι σιγουρος παντως οτι κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειμαι μελαγχολικος. Ειχα καιρο να μεινω μονος και να ακουσω αυτα τα τραγουδια που με εκαναν να ταξιδευω πριν μερικα χρονια. Οταν δεν γινεται συχνα ειναι κατι που το γουσταρω πολυ!

Σκεφτομουν σχετικα με τα blogs και τι ειναι αυτο που τα εχει κανει να "πεσουν" καπως αποπλευρας ενδιαφεροντος. Βλεπω οτι κι εγω που τα λατρευω, σε καμια περιπτωση δεν τα διαβαζω οπως πριν μερικα χρονια. Ισως ειναι το facebook... εκει ποσταρουμε πιο ευκολα τραγουδια που βρισκουμε στο tube και τα σχολια ειναι πιο αμεσα.... Σιγουρα ειναι και οι υποχρεωσεις που σε εμενα τουλαχιστον εχουν αυξηθει και ο χρονος που περναω στο pc ειναι σημαντικα λιγοτερος.

Ξεκιναει και η εξεταστικη του Ιουνιου... σιγουρα η λιγοτερο αγχωτικη για εμενα αλλα δεν παυει να ειναι μια επιπλεον πιεση. Καλη εππιτυχια στα παιδια που δινουν

θα τα λεμε!

2 σχόλια:

  1. Το 'χω σκεφτεί κι εγώ αυτό (που "έπεσαν" τα μπλογκς). Μάλλον επειδή τότε (γύρω στο 2007) όλοι περνούσαμε φάσεις και θέλαμε να το εξωτερικεύσουμε. Πλέον τα μπλογκς έχουν γίνει πιο ανάλαφρα, λιγότερο "εσωτερικά". Αλλά αυτό δεν είναι κακό - ίσα-ίσα δείχνει εξέλιξη (προς το καλύτερο).

    Καλή επιτυχία στην εξεταστική! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το facebook το καταραμένο φταίει, αν και το τελευταίο έκανε κι ένα καλό. Απομάκρυνε τα λιγούρια από το μπλόγκινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή