Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

16 σφαιρες στη δημοκρατια

"Αυτος ο κοσμος που αλλαζει
με τρομαζει, με τρομαζει"

Καλα το λεει ο Αλκινοος. Πλεον ο κοσμος μας εχει αλλαξει. Και μπορω να το διαπιστωσω κι εγω που δεν ειναι πολλα χρονια που εχω αντιληψη των πραγματων.

Ειναι φρικιαστικο να βλεπεις καθημερινα να συμβαινουν γεγονοτα με μονο αποτελεσμα την καταλυση αυτης της λαβωμενης δημοκρατιας που λεμε οτι εχουμε ως πολιτευμα σε αυτη τη χωρα. Παντα βεβαια το κινητρο ειναι το χρημα. Μοχλος των παντων και αυτοσκοπος της συντριπτικης πλειοψηφιας.
Σημερα νωρις το πρωι λιγο πιο πανω απο τη γειτωνια μου εγινε μια δολοφονια. Εκεινη του δημοσιογραφου Σωκρατη Γκιωλα. Γενικος διευθυντης του σταθμου "Θεμα 98.9", εγραφε σε πολλες εφημεριδες πολιτικες και αθλητικες και ηταν στενος συνεργατης του Μ.Τριανταφυλλοπουλου. και οπως λεγεται διαχειρηστης του blog "τρωκτικο". Ο πατερας λοιπον ενος 2χρονου παιδιου και με την γυναικα του εγκυο βρεθηκε στην εισοδο του σπιτιου του να εχει δεχθει 16 σφαιρες.

Οπως ειναι λογικο ξυπνωντας το πρωι και ακουγωντας την ειδηση μονο χαρουμενος δεν μπορουσα να ειμαι. Το ρεπορταζ λοιπον στην τηλεοραση συνεχισε με τα εξης εμετικα:

"Το γεγονος καταδικασαν με ανακοινωσεις τους ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΝ και ΛΑΟΣ μπλα μπλα μπλα...."

Αντε ρε γελοιοι!! Ποσο γλοιωδεις εχετε γινει... Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβει κανεις οτι αμεσα ή εμεσα καποιοι απο εσας τον εχετε φαει??? Δημοκρατιομαχοι!! Ουστ!!


UPDATE
Μολις βγηκε εκτακτο δελτιο και λενε οτι προκειται για τρομοκρατικη οργανωση... Τι να πιστεψεις ρε πουστη????????

2 σχόλια:

  1. εμένα η γνώμη μου αποτυπώθηκε με κάθε λεπτομέρια από την Κίρκη εδώ---> http://magissa-kirki.blogspot.com/2010/07/superstar.html

    Διαβασέ το. Είναι ενδιαφέρουσα η οπτική που το παρουσιάζει.



    Συμφωνώ με το " αμεσα ή εμεσα καποιοι απο εσας τον εχετε φαει"... δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ σε γενικές γραμμές ταυτίζομαι με τον Pitsiriko πάντως..διαβασε το όλο αξίζει..

    http://pitsirikos.net/2010/07/%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E-%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή