Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Οσο ζω μαθαινω

Ξεξιναμε απο το "οσο ζω γνωριζω". Γνωριζω ατομα, φιλους γνωστους. Σε καποιους εκδηλωνω αμεσως την συμπαθεια μου και χαιρομαι πολυ οταν μου την ανταποδιδουν. Βεβαια μιλαμε για μετρημενες περιπτωσεις. Δεν εχω συνηθισει ομως να δεχομαι ξαφνικες εκδηλωσεις συμπαθειας απο εκει που δεν το περιμενεις! Εκει θα επρεπε να κραταω μικρο καλαθι απο την αρχη και οχι μετα απο τοσο μεγαλο προβληματισμο που περασα. Γιατι με ταραξε να σας πω την αληθεια! Ηταν ομως η ευκαιρια να βγαλω ενα συμπερασμα. Υπαρχχουν ανθρωποι που ανεξαρτητα της εικονας που σου δειχνουν βλεποντας τους μπορει να θελουν να σε αντιμετωπισουν σαν παιχνιδακι. Σαν κατι με το οποιο θα κανουμε λιγη πλακα απλα. Ομως αυτο δεν θα το αφησω να περασει ετσι! Αν ειναι ολα οπως τα εχω καταλαβει πρωτον ειναι εντυπωσιακο ποσο ακαρδα και δολοπλοκα μπορει να ειναι καποια μυαλα ακομα και αν με μια πρωτη ματια μπορει να δειχνουν σχεδον αγγελικα! Καταφερε και επαιξε με επιτυχια μπορω να πω...

Λοιπον απο εδω και περα παιζω εγω!!


3 σχόλια:

  1. ???????

    Μη σκας μικρέ ! Δε σου φτάνει τόση ζέστη ? ;-PP

    Γνώμη μου, η καλύτερη αντιμετώπιση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η πλήρης αδιαφορία και φυσικά η πλήρης απομάκρυνση ! Μη χαλιέσαι για κάτι , αν δεν αξίζει :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλεον ολα ειναι καλα Nellinezi μου!

    ... η ζεστη ειναι πολυ πιο ενολητικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνήθως οι πολλές "αγάπες" με κάποιον που ουσιαστικά δεν σε ξέρει καλά είναι ύποπτες...
    εγώ το χειρότερο άτομο που γνώρισα στη ζωή μου ήταν σε δουλειά και μπροστά μου ήταν του στυλ "αχ αγάπη μου τι θα έκανα χωρίς εσένα εδώ"
    και απο πίσω.....
    το καλό είναι να έχεις τον τρόπο να "διαβάζεις" τους ανθρώπους...
    όσο γνωρίζεις.. μαθαίνεις... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή