Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Parapapapapapastathopoulos!

Sokratis Papastathopoulos

Παντα συμπαθουσα αυτον τον παικτη! Απο τοτε που τον πρωτοειδα στην ΑΕΚ. Μου εκανε εντυπωση εκτως του οτι επαιζε πολυ ωριμα για τοσο νεο παικτη και ο τροπος που μιλουσε! Μιλαμε για ανθρωπο με το μυαλο στο κεφαλι του που λεει πολυ ομορφα τη γνωμη του και δεν δυσκολευεται να μιλησει οπως οι περισσοτεροι ποδοσφαιριστες! Πριν 2 χρονια λοιπον (αν δεν κανω λαθος) εφυγε απο την ΑΕΚ για να παιξει στο πρωταθλημα Ιταλιας και την μικρομεσαια Τζενοα. Τωρα αποδεικνυεται οτι εκανε την καλυτερη επιλογη αφου δεν αργησε να αναγνωριστει και η Μιλαν επελεξε να τον ενταξει στο δυναμικο της! Τωρα περιμενω να τον δω να αγωνιζεται βασικος! Εαν παρει την ευκαιρια ειμαι σιγουρος οτι δεν θα την αφησει να παει χαμενη! Προσωπικα τον θεωρω καλυτερο ποδοσφαιριστη και απο τον Σωτηρη Κυριακο... της Λιβερποιυλ.

Ο τιτλος ειναι εμπνευσμενος απο το συνθημα του του εβγαλαν κιολας οι φιλοι της Μιλανεζικης ομαδας.

4 σχόλια:

  1. ααα! τι κουκλί είναι αυτό καλε!!!


    δηλώνω πρώτη φορά μέσα από το μπλογκ σου ότι είναι διατεθιμένη να μάθω ποδοσφαιρικά και όλα τα περι γύρω του αθλήματος και των αθλητών!!!!!!!


    Δάσκαλε πρέπει να μου κάνεις ιδιαίτερα! Είμαι καλοπληρωτής πάντως να ξέρεις!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dhlwnw kai egw to idio,kai perimenw pws kai pws,na pame na doume thn ethnikh ellados otan ksanapaixei(arkei na einai sto team o Sockratis opws grafei k h blouza tou, kai o tzorvas)!!!!!
    anipomonwntas na kleisoume eishthria!!!!
    k opws eipame.... i will wait!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι κι αυτος ενας τροπος να πλησιασετε το ποδοσφαιρο... Οταν το blog μου ερθει στα απανω του απο πλευρας επισκεψιμοτητας (θα το επαναφερω γιατι το εχω παραμελησει πολυ) θα κανω κι ενα ποστακι επαξηγηματικο "τι ειναι το οφσαιτ" για τον γυναικειο πλυθισμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή