Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ωχου μωρε...

Χαιρεται!!! Ιδου λοιπον το πρωτο ποστ μετα την αλλαγη εμφανισης που η αλληθεια ειναι οτι ειχε αργησει να συμβει στο blog μου! Καταλαβαινετε... με συνεπηρε το κλιμα ανανεωσης των ημερων...!!
Απο πολιτικης αποψης αυτες οι μερες ειναι σιχαμερες... Την ψηφοθηρια ποτε δεν την συμπαθησα, ισως γιατι δεν εχω περασει ποτε στην απεναντι οχθη, του υποψηφιου. Ειναι ομως αντικειμενικα θλιβερο σε μια χωρα που πρεπει να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι για να εχει ελπιδες να επιβοιωσει, να σπαταλωνται τοσα χρηματα και πανω απ' ολα τονοι χαρτιου για να διαφημιστουν μερικα λαμογια και στην καλυτερη περιπτωση αχρηστοι πολιτευομενοι!! Αηδιαστικοι χαμογελαστοι τυποι σε στασεις λεωφορειων, γιγαντοαφισες, φυλλαδια πανω στα παρμπριζ... Για να σε πεισουν να αποφασισεις τι? Αυτον που θα βγει για να βολεψει την ψηλομυτα κορουλα του και το ρεμαλι τον γιο του και καμποσους παρατρεχαμενους του στον δημο. Επισης εχει πλακα οτι πλεον επειδη δεν πειθουν οι υποψηφιοι δημαρχοι ως προσωπικοτητες και ως ατομα εμπιστοσυνης, προσπαθουν να σε φερουν με το μερος τους με την δυναμη της συνηθιας!

Του στυλ:
"τι κομμα εισαι? Αυτο να ψηφισεις!"

Γελοιο κατα τη γνωμη μου ειναι το επιχειρημα:
"Τιμωρησε τους!! Ψηφισε εμας!!!"

Επισης πιστευω οτι η νοοτροπια ψηφιζω κομματικα στις δημοτικες εκλογες ειναι περα για περα λανθασμενη! Γιατι να ψηφισεις τον υποψηφιο ενος κομματος χωρις να εχεις αποψη γι' αυτον? Επειδη εβαλε ενα σηματακι στο πετο?? Το θεμα ειναι να δουλεψει, να ειναι εντιμος, ικανος και αδιαφθορος. Αν δεν υπαρχει...

Οσο παιρνουν τα χρονια παρατηρω οτι παιδια της ηλικειας μου οσο παει και ξενερωνουν με τις εκλογες. Οι περισσοτεροι δεν θα πανε να ψηφισουν καν. Αν αυτο δεν ειναι αδιεξοδο τοτε ποιο ειναι??

Εγω θελω και θα παω να ψηφισω. Μια υποψηφια (γυναικα) και ανεξαρτητη. Εκτως των αλλων πιστευω οτι αξιζει να δοκιμαστει και μια γυναικα.


Υ.Γ.1 Και τελος παντως ας κλεισουμε αυτην την τηλεοραση!!!

Υ.Γ.2 Για να κλεισουμε ευχαριστα, τσεκαρετε φατσα υποψηφιου στην Αργυρουπολη!

3 σχόλια:

  1. Χαχαχα! Γελάω γιατί κάπως έτσι νοιώθω και εγώ αυτές τις μέρες. Βλέπεις ότι να'ναι πραγματικά! Επίσης δεν ξέρω πως λειτουργεί το όλο θέμα του promotion πολιτικών προσωπικοτήτων αλλά στην καλύτερη διαβάζεις το βιογραφικό του/της. Tο τι πρεσβεύει και το τι σκέφτεται να κάνει για να κάνει τα πράγματα καλύτερα ούτε καν που το αναφέρει. Over and out! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχες μείνει κι εσύ ένας από τους λίγους που κρατούσαν την παράδοση και δεν άλλαζαν design... Σνιφ!

    Δεν πειράζει, το περιεχόμενο μετράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή