Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Φυγε 'συ ελα 'συ

Πολλες ανατροπες αυτον τον καιρο!! Το μονο που εμεινε σταθερο ειναι ο Ψωμιαδης!!! Στην Ηλιουπολη αλλαξαμε δημαρχο, να δουμε τι κουμασι ειναι κι αυτος... Στον Παναθηναικο αλλαζουμε προπονητη!! Αντε φτου κι απ την αρχη!Ο Γκμοχ θα ειναι λεει υπηρεσιακος και θα φερουμε μαλλον φθινο ξενο για αντικατστατη του Νιοπλια. Πιθανοτατα η διοικηση εχει ψαξει για αντικαταστατη και λογικα δεν θα αργησει να ερθει (κατι ακουστηκε για Paolo Souza) αλλα ας εχουμε στο μυαλο μας και το μοντελο ΠΑΟΚ οπου εχουν κρατησει τον υπηρεσιακο για ενα μηνα αφου ο ανθρωπος νικαει σερι!! Στην τελικη χρειαζεται ενας ανθρωπος που να εμπνεει τους παικτες!! Ναι ο Κουπερ εμπνεει τους παικτες του αρη!! Ακομα και ο Χαβος εχει ανεβασμενους τους παικτες του ΠΑΟΚ και παιζουν και γι αυτον!! Στον ΠΑΟ εχουμε μερικα ρεμαλια που εχουν αραξει και πρεπει καποιος να τους ζορισει για να ξυπνησουν!! Αυτο ελεγε και ο Δομαζος το πρωι στην ΕΡΑ, οτι δεν χρειαζονται τεχνικες γνωσεις για να νικησεις τη Λαρισα με το ροστερ που εχει σημερα ο Παναθηναικος!! Θελει να βγαλεις τους παικτες στο γηπεδο ψημενους για το παιχνιδι με δυναμη και ορεξη για να φτασουν ανετα στη νικη!! Περσι αυτο το ειδα στον Νιοπλια, οχι ομως και φετως. Και τελικα ποιο προσωπο του Νιοπλια ειναι το σωστο?? Εγω δεν ηθελα να φυγει παντως τελειως απο τον Παναθηναικο. Τον ηθελα στην ομαδα γιατι τον πιστευω οτι ξερει πολυ μπαλα.

4 σχόλια:

  1. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο χωρίς τακτική δεν πας πουθενά. Δεν είμαστε στα χρόνια του Δομάζου που έπαιζαν μπάλα όπως παίζουμε εμείς τώρα στο 5Χ5... Προχθές η Λάρισα είχε τακτική και σχέδιο, εμείς όχι.

    Ελπίζω όχι Σόουζα, η πορεία του ως προπονητής είναι απογοητευτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ποδόσφαιρο έχει και τις ανατροπές του! ;)
    πόσω μάλλον αν αυτές συμβαίνουν σε κοτζάμ ΠΑΟ.
    Όλες οι ομάδες είναι σε μεγάλες και μικρές ημέρες...
    πιστεύω όμως ότι χωρίς σοβαρό προπονητή, ο ΠΑΟ δεν έχει να προσφέρει τίποτε παραπάνω, από έναν ακόμη πράσινο Ολυμπιακό... Καλά τα εν Ελλάδι, ας μην ξεχνάμε όμως ότι "οι πράσινοι" θέλουν Ευρώπη... και εκεί ο Νόπλιας χωλαίνει...

    φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dreamon εγω ειμαι λατρης των ομαδων με τακτικη και γι αυτο αλλωστε λατρευω το Αγγλικο ποδοσφαιρο. Δεν ειπα οτι για να νικησεις την Λαρισα δεν θες τακτικη. Οταν ομως στο γηπεδο παιζουν παικτες οπως ο Σιλβα, ο Κατσουρανης, ο Καραγκουνης, ο Σισσε κτλ περιμενεις να ξερουν και απο μονοι τους τι πρεπει να κανουν. Η εμπειρια τους ειναι αρκετη ωστε να μπορουν να βρουν λυση απεναντι σε μια ομαδα οπως η Λαρισα. Το λαθος του Νιοπλια επιμενω οτι δεν ηταν τακτικο. Ηταν θεμα ψυχολογιας την οποια δεν ελεγχε πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή