Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Χρονος υπαρχει

Ισως να ειναι το μονο που μου προσφερει απλοχερα ο ερχομος του καινουριου χρονου!!! Πρωτα απ' ολα και μιας που μιλαμε για καινουριο χρονο, απο εδω μπορειτε να κατεβασετε το καινουριο ημερολογιο της Ελληνικης Ομοσπονδιας Πετοσφαιρησης Γυναικων! Μπραβο τα κοριτσια!!
Κατα τ' αλλα σημερα ηρθαν καλα νεα που λενε οτι η εξεταστικη μας παει 2 βδομαδες πισω αρα θα εχω αρκετο χρονο να διαβασω (αν ξεκινησω να διαβαζω απο τωρα και οχι σε 2 βδομαδες). Επισης νεα εχω και απο τη δουλεια!! Κι απο εκει μου παρεχεται απλετος ελευθερος χρονος αφου αυτη τη βδομαδα δουλευω μονο το Σαββατο και δεν βλεπω να με κρατανε στο παρκο. Εχουν σκοπο να διωξουν 15 ατομα και πιθανοτατα μεσα σ' αυτα ειμαι κι εγω αφου η συμβαση μου ληγει στις 15 του μηνα οπως και αρκετων ακομα παιδιων. Αν συνυπολογισουμε οτι ο πατερας μου ειναι πλεον ανεργος και το αμαξι ειναι στη διαθεση μου... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΔΗΛΑΔΗ??? ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Ειμαι ενας ευτυχισμενος νεος που σε λιγους μηνες κλεινει τα 23 του χρονια και το μελλον μου διαγραφεται λαμπρο! Σημερα ακουσα στη σχολη για παιδια που δεν βρισκουν ουτε την πρακτικη τους να κανουν σε ιδιωτικη εταιρια!! Ευχαριστω πααααρα πολυ τις γενιες που προηγηθηκαν και εφεραν την Ελλαδα σε αυτο το επιπεδο!


Γιατι συγνωμη αλλα προσωπικα εγω, αλλα και ολη η γεννια μου δεν δεν φταιει σε τιποτα!

5 σχόλια:

  1. Όλο ακραίες ακραίες ακραίες... καμια διαγώνια δεν είχανε;;

    Αφού έχεις ελέυθερο χρόνο πιάσε φτιάξε κανα προτζεκτάκι. (Εγώ έλεγα να φτιάξω ένα ακουστικό για το τηλέφωνο του μπάνιου που να έχει φωτάκια για να δείχνει περίπου την θερμοκρασία του νερού)

    Μη βιάζεσαι να αθωώσεις την γενιά μας γιατί, μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχουμε κάνει κάτι ένοχο. Αυτό όμως δεν οφείλεται στο οτι είμαστε καλοί άνθρωποι αλλά στο ότι δεν είχαμε ακόμα την ευκαιρία.

    Πιάσε από τις εκλογές του δεκαπενταμελλούς μέχρι τις φοιτητικές εκλογές και δες ποιούς βγάζουμε αντιπροσώπους. Αμα μας δίνανε την κουτάλα τώρα αμέσως τι νομίζεις οτι θα γινόταν;

    Μπορεί λοιπόν να μην φταίμε ακόμα αλλά (όσοι τέλος πάντων μείνουμε εδώ) θα αρχίσουμε να φταίμε πολύ σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα ΦτΟ! Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες!! Ο μονος λογος που το γραφω ειναι η ηλικια μας και τιποτα αλλο. Σε καμια περιπτωση δεν ειμαστε καλυτεροι απο προηγουμενες γενιες... Για το αν θα ειμαστε χειροτεροι θα δειξει...
    Αυτο με το ακουστικο μπανιου... τι ειπες τωρα ρε φιλε... Ου μπλεκεις νερο με ηλεκτρονικα ομως... Δυσκολα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λογική του είναι πολύ απλή ρε γαμώτο.. μια γέφυρα με ένα θερμίστορ. Αλλά ναι η μόνοση is a bitch και η τροφοδοσία κλπ οπότε το άφησα. Εσύ που θα το κατέχεις καλύτερα φτιάξ' το και μετά πούλα το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδες τι άνθρωπος είμαι ε?
    Χαρίζω τσάμπα ιδέες που αξίζουν εκατομύρια χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή