Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μικρα και ουσιωδη

Ειπα να κανω ενα ποστακι με λινκ που σας προτεινω.
Ας ξεκινησουμε απο τα ευκολα.

Δεν πρεπει να χασει κανεις το απιστευτο γκολ του Ρουνεϊ κοντρα στην Μαν Σιτυ που εβαλε την Κυριακη και μας τρελανε παγκοσμιως

Τις φασεις ενος πολυ ωραιου αγωνα ΠΑΟ - ΑΕΚ οπου οι πρασινοι επικρατησαμε δικαια 3-1 και καναμε δευτερο για να μην πω τριτο συνεχομενο πολυ καλο παιχνιδι και μας εχει ανοιξει την ορεξη για το ντερμπι της αγωνιστικης που ερχεται!

Τωρα λινκ για την μουσικη που ακουω τελευταια δεν θα σας βαλω, αν θελετε πατε στο youtube και γραφετε Φοιβος Δεληβοριας. Τα ακουτε ΟΛΑ!!!! Μετα πατε και γραφετε ΝΑΜΑ. Τα ακουτε ολα. Και μετα γραφετε Μαρω Μαρκελλου. Η κοπελα γραφει τρομερα!!! Πολυ συγχρονος στιχος!!

Ενα πολυ ενδιαφερον λινκ που θα σας παραπεμψει στο youtube σε ενα μακροσκελες αλλα πολυ ενδιαφερον βιντεακι που εχει να κανει με την φυσικη εξελιξη του κοσμου και συγκεκριμενα ενα φαινομενο μετακινησης των πολλων της γης!! Βλεπουμε επισης μια εντυπωσιακη προσπαθεια κουκουλωματος του θεματος απο τα ΜΜΕ και κυριως στην Αμερικη!!

Ισως εχετε ακουσει για την συνεργασια Nokia - Microsoft για την εξελιξη κινητων τηλεφωνων που θα τρεχουν λογισμικο windows σε μια προσπαθεια να χτυπησουν το λογισμικο Android της Google! Εγω εχω παρει θεση βεβαια και ειμαι φαν του λογισμικου της google και οτιδηποτε εχει βγαλει μεχρι τωρα η εταιρια!! Και μιας ποι λεμε για Android, ειναι γνωστο οτι μιλαμε για πλατφορμα βασισμενη σε linux και εξου και το νεο wallpaper που κοσμει το κινητο μου απο αποψε!


Και παμε στο λιγο πιο βαρυ θεματακι...

Στο twitter ακολουθω τον Χαρυ Κλιν απο τοτε που εφτιαξα το προφιλ και πραγματικα χαιρομαι να διαβαζω τα λεγομενα του! Σημερα διαβασα ενα κειμενο του που μου εκανε εντυπωση οχι για το υφος και για τα λογια του που ειναι χυμα και τσεκουρατα οπως παντα, αλλα για το προσωπο στο οποιο απευθυνεται!!!

Εναλλακτικο λινκ αν δεν εχετε facebook και δεν σας ανοιγει η σελιδα,  εδω!

4 σχόλια:

  1. Η κινηση της Nokia ηταν κατι που επρεπε να γινει το SymbianOS εχει πεθανει κακα τα ψεματα. Τωρα Android vs Windows Mobile σημειωσατε 1.

    Η εκδοση των Windows 7 στα κινητα δεν επιασε ηταν μια ΜΕΓΑΛΗ πατατα. Πολλα κενα και προβληματα που μεχρι την 6.5 τα ειχαμε λυμενα τωρα τα βρηκαμε μπροστα μας παλι. Δεν ειναι δυνατον να μην μπορεις να κανεις c/p... αυτο ειναι καταντια. Απορω ποιος developer το σκεφτηκε και γιατι.

    Τωρα πως θα μοιραστει οι πιτα δεν ξερω... γιατι η Νοκια εχει και φανατικους φιλους!! ;) Ισως εκει στηριζεται και η Microsoft...

    Παντως απο την αλλη ας μην απαξιονουμε και τα λειτουργικα της Microsoft!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίδα. Αυτό μας έδωσε ο ΠΑΟ. Ο Φερέιρα κερδίζει συνεχώς πόντους στη εκτίμηση μου. Ελπίζω να τον κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι, παρόλο που δεν θα έχει πάρει τον τίτλο.

    Τον Χάρρυ Κλύν ποτέ δεν τον πήγα. Πάντα τον έβρισκα γραφικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Manolog3 Δεν την απαξιωνω, αλλα πιστευω οτι δυσκολα θα μπορεσει να ανταπεξελθει στον ανταγωνισμο απο την στιγμη που τωρα ξεκιναει προσπαθεια να αντιγραψει κατι που εχει προχωρησει ηδη και εξελιχθει!παμε για android 3.1!! Και βεβαια πρεπει να συνοδευτει απο πληθωρα δωρεαν εφαρμογων! Περιμενω με αγωνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dreamon σιγουρα μας εδωσε ελπιδα αλλα μας το εχει δωσει κι αλλες φορες αυτο. Εγω ειδα την μπαλα να κυλαει και οτι εαν θελουν μπορουν!! Οσο για τον Φερειρα ακομα δεν τον εχω βαθμολογησει, δεν ξερω πολλα γι αυτον. Εγω ξερω για τον Κουπερ τον οποιο και ξερω και εμπιστευομαι. Δεν στεκομαι εκει ομως. Αυτο που θελω ειναι εναν προπονητη που θα θελει να δημιουργησει μια καλη ομαδα και θα του δωθει τυφλη εμπιστοσυνη και πολυς χρονος. Ας λεγεται Φερειρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή