Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ταυτισμενος Λαθος

Την ωρα που σας γραφω το φοντο του blog μου, αυτο με τα φυλλα αριστερα δεξια, εχει παει περιπατο... δεν μπορω να καταλαβω τι κανουν σ' αυτον τον blogger...

Περα απ' αυτο ομως ηθελα απο χθες να γραψω ενα ποστακι. Πριν λιγες μερες στο ΜΤV ειδα εναν τυπακο που εκανε hip-hop και εμοιαζε με εναν γειτωνα μου. Ο γειτωνας χιπχοπας απο τοτε που τον θυμαμαι, καναδυο χρονια μεγαλυτερος μου. Παρακολουθωντας λοιπον επιβεβαιωσα οτι ηταν αυτος! Ο λογος για τον "Ταυτισμενος Λαθος" ή "Τ-Λαθος" οπως τον αποκαλουν! Ειδα την εκπομπη και μετα τον εψαξα λιγακι. Συμετεχει σε ενα συγκροτημα τους "Ψυχοδραμα" και εχει δημιουργησει ενα label ονοματι "B-Music". Λοιπον σας ενημερωνω οτι απο το προσωπικο του αλμπουμ πραγματικα με εξεπληξαν δυο κομματια τα οποια εχουν και videoclip και ειναι παρα πολυ καλες δουλειες!! Τα ακουω συχνα αυτες τις μερες και αν το χειριστει σωστα θα παιξουν πολυ και θα τον μαθει σιγουρα ο κοσμος!! Νομιζω οτι οχι μονο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλα τραγουδια που παιζονται καθημερινα και προβαλονται με 1002 τροπους αλλα καλο θα ηταν και τα "μεγαλα ονοματα" της hip-hop σκηνης να δωσουν βαση σε κατι δουλειες οπως αυτη. Παρακαλω ακουστε το ειναι πραγματικα πανεμορφο!!


Ειμαι σιγουρος οτι σας αρεσε... ακουστε κι αυτο:



Γειτωνακι σε περιπτωση που διαβασεις καποια στιγμη αυτο εδω, σε ειχα ακουσει τυχαια και πριν απο 2-3 χρονια στο Club22 μια Παρασκευη στα καθιερωμενα τοτε RnB party και μου ειχες κανει εντυπωση γιατι ησουν πραγματι πολυ καλος! Να εισαι καλα και πραγματικα σου ευχομαι οτι καλυτερο!!

1 σχόλιο: