Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

8 Μαίου Πανελλαδική ποδηλατοπορεία

Για το site www.podilates.gr έχω φτιάξει και banner κάτω δεξιά στο blog μου! Αποκλείεται να διαβάζεται γι αυτούς πρώτη φορά από εδώ. Είναι μια οργάνωση που έχει προβληθεί και έχει δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση. Πιθανότατα όλο και κάπου θα έχετε δει αμέτρητα ποδήλατα να κόβουν την κυκλοφορία και να περνάνε μπροστά από τους αποσβολωμένους οδηγούς. Είναι μια οργάνωση που δίνει ένα καινούριο χρώμα στους δρόμους τις Αθήνας. Προσωπικά μου αρέσει πολύ η ιδέα. Μέχρι στιγμής αν και οπαδός του ποδηλάτου δεν κατάφερα να πάρω μέρος σε κάποια από τις εκδηλώσεις τους. Την Κυριακή όμως έχω σκοπό να πάω. Ελπίζω να μην αλλάξουν τα πλάνα μου και να σας δείξω και Κυριακάτικο φωτογραφικό υλικό!!



Μπείτε στην σελίδα και θα διαβάσετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τα δικαιώματα των ποδηλατων στις μετακινήσεις τους, για εκδηλώσεις, και άλλες πληροφορίες!!

7 σχόλια:

  1. το μόνο καλό με αυτά τα event είναι οι κάβλαροι ποδηλάτες. Κατά τα άλλα την Παρασκευή που μας πέρασε τους έριξα πολλές Χριστο-Παναγίες που είχαν κλείσει το κέντρο και δεν μπορούσα να πάω σπίτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑ!!!! Θα είμαι ένας απ αυτούς την Κυριακή!! :ΡΡΡ Έλα μωρέ, βράδυ βγαίνουν συνήθως... άν αργήσεις και 10 λεπτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άσε μια ώρα σχεδόν αποκλείστηκα γκρρρρ

    όπως και να έχει τουλάχιστον παρέχει το event οφθαλμόλουτρο κάτι είναι κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή