Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Πρώτες εντυπώσεις


Παρουσιάστηκα 26 Οκτώβρη στο στρατόπεδο της Αυλώνας (ΚΕΤΘ) στό όπλο των διαβιβάσεων. Οι διαβιβάσεις μέχρι πρίν μερικούς μήνες ήταν στην Καλαμάτα. Και μέσα σε 2 μέρες απο εκεί που δεν είχε ακουστεί σχεδόν τίποτα βγήκε η απόφαση να κλείσει το στρατόπεδο της Καλαμάτας και το όπλο των διαβιβάσεων να φιλοξενηθεί στο Κεντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα.

Είναι πολύ πιο άνετα από ότι είχα φανταστεί! Οι αξιωματικοί είναι τυπικότατοι και απόλυτα συνεργάσιμοι. Οι συνθήκες και οι εγκαταστάσεις είναι αξιοπρεπέστατες σε σχέση με ότι είχα φανταστεί. Αν τύχεις και σε καλούς συγκάτοικους όπως εγώ θα περάσεις 2μιση βδομάδες σχεδόν διασκεδαστικές!!

Το επόμενό μου βήμα είναι η τοποθέτηση. Ελπίζω να είναι στην Αθήνα και να πιάσουν τόπο οι χαρτούρες που χρησιμοποίησα... όχι για κανέναν άλλο λόγο, παρα μόνο για τον οικονομικό. Σε άλλη περίπτωση αν είχα τα φράγκα δεν θα είχα πρόβλημα να είμαι και στην Λήμνο. Εμπειρίες είναι αυτές που πρέπει να πάρεις αναγκαστικά...

Κατα τ' άλλα όταν βγαίνεις έξω από το στρατόπεδο καταλαβαίνεις πόσο στον κόσμο σου ζεις εκεί μέσα. Βγαίνεις έξω με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και φράπα το μάγουλο, και συνειδητοποιείς ότι με άλλη κυβέρνηση μπήκες, με άλλη κυβέρνηση βγήκες και τα πράγματα είναι τρισχοιρότερα.

Καλά κουράγια σε όλους!! ...και σας παρακαλώ... στα δύσκολα πρέπει να πισμώνουμε και να πολεμάμε. Όχι να κλαιγόμαστε!!

2 σχόλια: