Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Αποφοίτησα!!


Η πολυαναμενόμενη ημέρα που δεν έχω πλέον καμία άλλη υποχρέωση με το ΤΕΙ ήρθε!!! Σήμερα παρουσίασα την πτυχιακή μου εργασία και το επόμενο βήμα είναι η ορκωμοσία μου!! Πραγματικά μου φαίνεται λίγο σαν ψέμα αφού στην σχολή πρωτοπάτησα ως πρωτοετής πριν από περίπου επτάμισι χρόνια!
 Στην ουσία η φοίτησή μου διήρκεσε εξήμισι χρόνια αφού παρεμβλήθηκε ο στρατός. Μέσα σε αυτά τα εξήμισι χρόνια έγιναν πολλά! Μπήκα στα 18 μου χρόνια παιδάκι. Έχοντας λίγους και καλούς φίλους, μετρημένους ίσως στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αρχικά η σχολή με έκανε κοινωνικό, ωριμότερο, χαρούμενο, και στο τέλος ... ηλεκτρονικό μηχανικό!!! Οφείλω πολλά στην σχολή μου και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ίσως να ήταν καλύτερα αν είχα περάσει σε άλλη σχολή!

Καθώς έγραφα την παραπάνω παράγραφο διέκοψα γιατί χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν από μια εταιρία που είχα στείλει βιογραφικό γιατί ψάχνει να προσλάβει έναν ηλεκτρονικό! Κλείσαμε ραντεβού για αύριο το πρωί. Στο επόμενο ποστ θα σας έχω τα νεότερα και βέβαια θα το αφιερώσω στην πτυχιακή μου εργασία την οποία παρουσίασα σήμερα με απόλυτη επιτυχία!! Μπορείτε να την βρείτε στην υποσελίδα "Βιβλιοθήκη" στην οριζόντια μπάρα πάνω απο τα post ή μπορείτε να περιμένετε το επόμενο post μου!!

Καλό βράδυ σε όλους!!

7 σχόλια:

  1. Kαλή σταδιοδρομία μικρέ!! Αχ η αποφοίτηση από τα ΤΕΙ τι μου θύμησες τώρα. Καλή επιτυχία για αύριο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΩΩΩ τα συγχαρητήρια μου...
    και για πτυχίο και για την αυριανή συνέντευξη
    αχ άντε να πάνε όλα καλά όπως τα περίμενες και τα ονειρευόσουν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή σταδιοδρομία. Και καλή τύχη! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευγε καμαρι μου! Πολλα συγχαρητηρια Γιαννη, σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια σε οτι αποφασισεις να κανεις μετα το ΤΕΙ. Οπου και να βρεθεις, ελπιζω να εχει κοντα μια Καφεδρα... ενα Στεκι... ενα πεινιρλαδικο βρε αδερφε... να σου θυμιζουν τα φοιτητικα σου χρονια στο ΤΕΙ.

    Χαιρετισματα απο τα μακρινα,
    Πετρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια, και κυρίως τον ανώνυμο που μου απαντάει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!! Τα θυμάμαι ολοκάθαρα τα φοιτητικά μας χρόνια και σίγουρα μου λείπουν!! Προχωράμε μπροστά για να αναπολούμε κάποτε και τα επόμενα!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωωωω δώσε πόνοοοοοο.
    Σκίστους απο δω και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή