Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Τα κράζεις, τα θαυμάζεις!

Παιδιά εγώ έχω βγάλει το συμπέρασμά μου... Δεν είναι να κάθεσαι να διαβάζεις τα σχόλια στο youtube. Υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων που συμβαίνει να έχουν ταλέντο, όρεξη και πάνω απ όλα ΧΙΟΥΜΟΡ!! Κάτι που η πλειοψηφία των Ελλήνων ακροατών δεν βλέπω να έχουν...
Θέλησα να κάνω μια μικρή δημοσίευση με αφορμή ένα βιντεάκι που παίζεται πολύ στα social media τελευταία. Μια παρέα από την Κρήτη πήρε το "Tranquila" του J.Balvin το οποίο έχει παιχτεί πολύ αυτό το καλοκαίρι παγκοσμίως και έβαλε Ελληνικούς στίχους με μπόλικο χιούμορ!!!



"Αμερικανιά".... μα προφανώς!!! Δεν είπε κανείς ούτε ότι τα παιδιά έκαναν τέχνη, αν και για να λέμε την αλήθεια για να έχεις τέτοιο αποτέλεσμα πρέπει να είσαι καλλιτέχνης!! Και μουσικά είναι πληρέστατο και το videoclip ωραιότατο!! Σατιρίζουν την λεγόμενη "Αμερικανιά" με τα αμάξια και τις γκόμενες γιατί προφανώς είναι πολύ αστείο και είναι οικόνες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο γυαλί και μόνο!!! Βάζοντας και λίγη "τραγίλα", και λίγη από την ποζέρικη πλευρά της Κρήτης (αυτά υπάρχουν και οι Κρητικοί αρέσκονται να τα προβάλουν... όπλα, λεφτά, αμάξια, μαγκιά, αντρίλα, αναρχία...) έχουμε ένα αποτέλεσμα του προσωπικά το λάτρεψα!!! Ο καθένας βέβαια έχει την άποψή του αλλά το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά έχουν ρίξει πολύ δουλειά και τεχνικά έχουν καταφέρει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα!

 
Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται της μόδας παρόμοιο βιντεάκι... θυμάστε τον So Tiri??

:)


Τα αμερικάνικα RnB γίνονται γνωστά από την μία στιγμή στην άλλη!! Είναι εύληπτα, πιασάρικα και ευχάριστα. Οπότε όταν αυτό πάρει και ελληνικούς στίχους ενώ η μουσική παραπέμπει στο παγκόσμιας εμβέλειας "χίτ" είναι Α ΣΤΕΙ Ο!!!! Και αν το βιντεάκι είναι στημένο επαγγελματικά και με σοβαρότητα είναι ΞΕ ΚΑΡ ΔΙ ΣΤΙ ΚΟ!!!!


Αυτά λοιπόν... και εις ανώτερα!!

1 σχόλιο:

  1. Σιγουρα εχουν ριξει πολυ δουλεια!!!!♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)Καιρο ειχα να περασω απο τη μπλοκογειτονια ,αλλα τωρα ηρθα αφηνοντας τις καλυτερες ευχες μου για ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!Να εισαι παντα καλα και να βρισκω ανοιχτο το σπιτικο σου!!♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)

    ΑπάντησηΔιαγραφή