Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Κασετόφωνο

Καλησπέρα σας, χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!!

Μακάρι η επόμενη χρονιά να μην πάει και αυτή χειρότερα από την προηγούμενη. Προσωπικά... δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να χάσω κάτι πιο πολύτιμο μέσα στο 2014. Δεν μπορώ να βρω κάτι πιο πολύτιμο από την οικογένεια.

Κλείνοντας την επίκαιρη παρένθεση, κάνω αυτό το ποστ όχι τόσο για να διαφημίσω (άλλωστε 5-10 άτομα μπαίνουν εδώ μέσα) αλλά περισσότερο για να δηλώσω τον ενθουσιασμό μου για το www.kasetophono.com

Στην ουσία μιλάμε  για online playlists με τραγούδια επιλεγμένα με μεγάλη προσοχή και με μια συνάφεια μεταξύ τους που θα σε βάλει να σκεφτείς. Θα σε προβληματίσει και ίσως σου ανοίξει κάπως τα στενά πλαίσια που έχεις στο μυαλό σου για τα είδη της μουσικής.

Πολύ όμορφα παρουσιασμένες playlists λοιπόν με ρετρό τρόπο αναβιώνοντας τα θετικά του πολυμέσου που είχαμε στα παιδικά μας χρόνια εμείς οι σημερινοί 27άρηδες. Την κασέτα. Όταν ο ένας έγραφε στον άλλον μια κασέτα οι επιλογές γίνονταν με μεγάλη προσοχή! Έπρεπε να διαλέξεις ποια κομμάτια θα βάλεις πρώτα στις δύο πλευρές! Πόσα κομμάτια θα χωρέσουν στην κάθε μισάωρη πλευρά της κασέτας και να μην μείνει κομμάτι στην μέση. Δεν υπήρχε αυτό το τσουβάλιασμα που έχει επικρατήσει πλέον με τα mp3 που μετριούνται σε megabyte και gigabyte. Εκεί έπρεπε να διαλέξεις 15 και να είναι τα καλύτερα! Να βάλεις έναν τίτλο στην κασέτα που να είναι πετυχημένος. Ίσως και να ζωγραφίσεις κάτι πάνω στο εξώφυλλο!

Εύχομαι και πάλι σε όλους καλές γιορτές και ότι καλύτερο για εσάς, τις οικογένειές σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε!!

3 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον φαίνεται το σάιτ. Έχεις βάλει εκεί δικιά σου λίστα να ακούσουμε; Όσο για την νέα χρονιά μόνο καλά σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά με υγεία και χαρά Mahler!! Όχι δεν έχω συμβάλει στο site!! Απλά το "ανακάλυψα" και το εκτίμησα δεόντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη Χρονια να εχεις, δημιουργικη και ζωντανη!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή