Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Καλοκαιρισε...

Εγω ετσι καταλαβαινω οτι μπηκαμε για τα καλα το καλοκαιρι. Βγαινεις απο το σπιτι και παρατηρεις εναν εντονο κοκκινο χρωματισμο, κοιτας τον ουρανο... βρε λες?? Μετα απο λιγο ερχεται η επιβεβαιωση. Μυρωδια καμενου και σταχτες να προσγειωνονται... Μας καινε παλι τον Υμητο λοιπον. Δεν ξερω τι αλλο να πω... Καθε χρονο τα ιδια.
Καποτε εκανα ποδηλατο μεσα σε πευκοφυτες πλαγιες... Τωρα αν περασει κανεις απο εκει θα δει θαμνακια υψους 40 ποντων.

20 σχόλια:

  1. Να και η πρώτη στα λημέρια μας για φέτος... Αργήσανε πάντος! Και τους το είχα πεί να την βάλουνε μία εβδομάδα ποιό πρίν ήθελα να ξεκινήσω να χτίζω σήμερα!!! Καλόκαλοκαίρι να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α μπα?? Ζεις εσυ??
    Τι να χτισεις δεν καταλαβα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ωστε βλέπεις και θαμνάκια??
    Εγώ νόμιζα ότι σε τέτοια μέρη μετά από φωτιά μόνο οι πέτρες ευδοκιμούν!!!
    Και δόξα σοι να λέμε δλδ!!

    Το παιδί πάνω ήθελε να χτίσει τη βιλίτσα του στη βουνοπλαγιά, δν το κατάλαβες? Αυτός ήταν ο ηθικός αυτουργός της όλης υπόθεσης!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που να φανταστω οτι ειναι τοσο απληστος!!?? Αμα δεις το σπιτι του θα καταλαβεις τι ενωω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλοκαίρισε και μύρισε λολ. Ε ναι στον Υμηττό και όχι μόνο! Και που είμαστε ακόμη μόλις φεύγει ο Ιούνιος κάτσε να δεις τι άλλο θα προκύψει.
    Το απέυχομαι αλλά... το μαμημένο το αλλά υπάρχει πάντα. Φιλιά γλυκέ μου καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και που σαι ακόμη Εξυμνάκο! Και που σαι ακόμη....δυστυχώς θα τα προλάβουμε τα χειρότερα...Τέλος πάντων..τι κάνεις μικρούλη?? Πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε! Τώρα ξαναέχω ίντερνετ! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Αχχχχχχχχχχ.....
    Πονάει η καρδιά μου.'
    Κάθε φορά που μαθαίνω για φωτιές αυτό λέω, και με πειράζει η αδερφή μου πως γέρασα, να πάω να δω κανένα γιατρό.
    Και μετά προσθέτει το άλλο το πανάθλιο 'μη στεναχωριέσαι, δε θα πονάει για πολύ η καρδιά σου. Σε λίγα χρόνια δε θα χουμε φωτιές, αλήθεια. Θα τα κάψουνε όλα και μετά θα ησυχάσουμε'
    Σ' αυτό εγώ απαντώ με έναν πιο βαθύ αναστεναγμό και λέω πως δε θέλω να ζω σ' αυτό την άθλια χώρα και πως θα πάω στο εξωτερικό να ησυχάσω. Γενικά το πετάω παντού αυτό με το εξωτερικό. Φυσικά μετά η αδερφή μου πετάει ένα 'άντε με το καλό να φύγεις να ησυχάσουμε' και γω τη βρίζω λιγάκι και φεύγω να πιω κανα milko που ενεργεί θαυματουργικά πάνω μου να ηρεμήσω. Και καθώς το πίνω φαντάζομαι τον εαυτό μου να καίγεται μέσα σε ένα δάσος, κόκκινες φρικτές εικόνες. Φοβάμαι όσο τίποτα τη φωτιά και με επηρεάζει πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό, δεν ξέρω γιατί.

    Να σαι πάντα καλά αληθινέ blogger! Φιλιάαααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρε φίλο να σου πετύχει... Πάλι με θάβεις ρε? Λές και δε ξέρεις Τι να κάνω αφου τα λεφτά μου δουλεύουν για μένα! Κάπου πρέπει να επενδύσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος αλλά όταν σκέφτομαι ότι καταστρέφεται η φύση για οικόπεδα και κέρδος, τότε πραγματικά μου έρχεται να κλάψω. Είναι βάρβαρο ρε γαμώτο... Αν υπήρχε δασολόγιο, ίσως να γλιτώναμε από πολλά, αλλά ρε παιδιά, με το ρυθμό που χαρτογραφούνται τα δάση, θα έχουμε ολοκληρωμένο δασολόγιο μετά το τέλος του σύμπαντος...

    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ;;;

    (*συγνώμη για τα caps*)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ θα σταθώ στο ότι ''κάθε χρόνο τα ίδια''...και για πόσα χρόνια ακόμα, να προσθέσω...;! Μέχρι να καούνε όλα και όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το θεμα Μυρτω ειναι οτι τοσα χρονια τα ιδια αλλα αυτοι που μπορουν να κανουν κατι δεν θελουν και αυτοι που θελουν δεν μπορουν!!! Τι να κανουμε?? Να βγουμε το βραδυ στα βουνα για να φυλαμε σκοπια??

    Μπορει να προτεινει κανεις τι μπορουμε να κανουμε??
    Μου ηρθε μια ιδεα... θα την σκευτω λιγο και θα την υλοποιησω σε λιγες μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δίκιο έχεις... Τι ιδέα σου ήρθε;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλα ρε εξυπνε τι να χτισει τον ρωτας??ημαρτον θα με κουφανεισ και αλλο ειμαι που μαι :)

    Οσον αφορα το τι να κανεις με τις φωτιες εγω λεω να μπεις στο τελικο του euro αλα jimmy jump,με αυτοκολλητο πανω σου: STOP THE FIRES IN YMHTTOS.
    Περα απο τη πλακα εδω δημιουργησαν περσυ ολοκληρη ομαδα φιασκο-δασοπυροσβεστων (η κατι τετοιο)οι οποιοι περιπολουσαν με δικα τους αυτοκινητα ή με λεωφορεια,και χωρις στολες υπηρεσιας,δηλαδη υποδομη ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ααααα με γειά το νέο λουκ!!!
    Πολύυυ ομορφο!!!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είχα πάρει ιδέα για τη φωτιά!!

    Εξύμνε μου, δε χρειάζεται να σου πώ
    πόσο μ' αρέσει η καινούργια σου φώτο!

    Τ Ε Λ Ε Ι Α !!!

    Φιλιά***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ το κατάλαβα πιο νωρίς το καλοκαίρι... Πριν δυο βδομάδες περίπου, που έβλεπα στη θάλασσα να περνάνε τα αεροπλάνα της πυροσβεστικής!

    Όσο για την εικόνα που λες για τις πευκόφυτες πλαγιές που τώρα έχουν μόνο θαμνάκια, έχω και εγώ μια ανάλογη εικόνα... Πονάει η καρδιά σου πραγματικά κάθε φορά... Κι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει, αλήθεια πολύ θα ήθελα να το ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πέρασα να σε χαιρετίσω..
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ εξύμνε μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μέχρι να καούνε όλα!
    Μετά τι θα τις κάνουν τις βίλες μέσα στα καμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή