Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Ψυχαναλυση μικρου μηκους


Η ωρα ειναι περασμενες 4 και μολις επεστρεψα απο μια συνηθισμενη εξοδο με τους φιλους μου. Αντεξα καιρο χωρις την ηλεκτρονικη μου ψυχαναλυσηκαι τωρα θελω πολλα να πω αλλα δεν ξερω αν τελικα θα καταφερω να τα μεταφερω.
Παρατηρω τον εαυτο μου την ωρα που συζητω να προσπαθει οχι μονο να καταλαβει αυτα που μου λεει ο αλλος αλλα να βγαλω κι ενα συμπερασμα γιατι το λεει και πως το λεει.

Ο ενας δεν βουταει καν τη γλωσσα στο μυαλο πριν ανοιξει το ριμαδι του και αμολαει οτι του κατεβει! Ρε γαμωτο ετσι δεν μπορουμε να μιλησουμε! Οταν σου λεω "ελα κι εσυ εκει που θα παμε" δεν ειναι λογικο να μου απαντησεις "βρε μαλακα εγω δουλευω αυριο, δεν ειμαι σαν κι εσας που ξυνεστε ολη μερα". Σε ξερω αρκετα καλα και δεν σε παρεξηγω γιατι αυτα που λες τα λες λογο του αυθορμητισμου σου. Εμενα αν καποιος με καλουσε να παω καπου το πρωτο που θα εκανα θα ηταν να τον ευχαριστησω που με καλεσε η τουλαχιστον να μην τον προσβαλω! Αυτο δεν εχει να κανει με την οικιοτητα που υπαρχει μεταξυ μας!

Γιατι ομως κανεις δεν μπορει να πιασει τον δικο μου σφιγμο? Κανεις δεν προσπαθει να κανει αυτο που μου αρεσει να κανω εγω. Ο ενας down προσπαθησα να τον ανεβασω, ο αλλος θελει να πει τις παπαρδελες του καπου, εκατσα και τις ακουσα με το νι και με το σιγμα και συμφωνησα και σε ολα (αφου αυτο θα τον ευχαριστουσε! Σε μερικα θεματα ειναι ανουσιο να διαφωνησεις. Ετσι το θες, ετσι ειναι!) Με εμενα ποιος θα ασχοληθει γαμω το φελεκι μου?? Ειπα "θα περασω εναν γαματο Ιουλιο!", Πουντος??

-Και τι θες ρε Εξύμνε?? Ξερεις τι θες??
-Ναι ρε γαμωτο ξερω αλλα... το κεφαλι μου το ξερο!!

10 σχόλια:

  1. Καλησπέρα... Ηρεμία αγόρι μου... Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, δεν είσαι ο μόνος... Και εγώ εδώ, όπως φαίνεται θα περάσω ωραίον Ιούλιο... και "ξεβράκωτος στα αγγούρια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " δεν ξέρω τι θέλω κ δεν θα ησυχάσω αν δεν το βρώ" είναι μου φαίνεται οι φίλοι σου!! και το χειρότερο; δεν θα ησυχάσουν και εσένα αν δεν το βρούν... υπόμονή και κουράγιο και δύναμη Μεσοτοπίτη!!!! καλοκαίρι είναι, ζέστα είναι θα περάσει. όλοι έχουν χτυπηθεί στο κέφάλι λίγο ως πολύ! Κ αν σε ζαλίζουν πολύ, πιες κανά ποτάκι, αγχωλυτικό είναι....

    Έλεγα για ΒΑ Αιγαίο φέτος, αλλά τελικά πάλι οι κυκλάδες κατίσχυσαν μέσα μου (ακραιφνώς κυκλάδιος γαρ...) Καλόπ και ήρεμο καλοκαίρι!!!
    Π.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ περνάω... ''μούρλια''... είναι μεν γεμάτες οι μέρες και οι στιγμές μου αλλά μάλλον ανώφελα γεμάτες, εγώ τις γεμίζω με το να λιώνω στον υπολογιστή( εκτός από μερικές φωτεινές εξαιρέσεις όπως κάτι μηνυματάκια και τηλέφωνα με φίλους)... αλλά αυτό θα αλλάξει! Έτσι λέω τουλάχιστον... θα βγαίνω από δω και πέρα, θα βρω καμιά φίλη( από αυτές που δεν έχουν φύγει) και έστω θα ακούω αυτά που θα μου λέει... μου φτάνει! Λοιπόν όποιος θέλει κάποιον για να ακούει ότι έχει να πει, παιδιά είμαι εδώ... μάλιστα ο ψυχολόγος μέσα μου θα πεταχτεί να ερμηνεύσει τα ανεξήγητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι απο ποτακια αλλο τιποτα... και για τον Αυγουστο δεν ανησυχω, καλα θα περασω (λογκα) αλλα το τωρα μου την δινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. :-(

    Πολλές φορές είναι καλύτερα να μην κάνουμε ότι θέλουν οι άλλοι αλλά να κοιτάμε και λίγο την πάρτη μας.

    Κοίτα να προσπαθείς να περνάς εσύ καλά και άσε τους άλλους να κουρεύονται!


    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ φίλε και "συμπλογκίτη" δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω...
    Κι εγώ δεν την παλεύω τον τελευταίο καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι καλός ακροατής μάλλον κι αυτό πρέπει να σε ευχαριστεί. Αλλά να ξέρεις πως δεν είσαι μόνος σε αυτό. Δεν είναι πως δεν νοιάζονται, είναι από τη μια η ταχύτητα (τους) και από την άλλη ίσως δεν σκέφτονται πως κι εσύ έχεις ανάγκη να πεις κάτι... Εγώ πάντως εύχομαι ο Ιούλιος να γίνει τέλειος και όλοι οι μήνες του χρόνου δλδ. Κατά τ' άλλα , ηρέμησε , και κάνε ότι σε ευχαριστεί.
    Φιλιά καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκοπός είναι ότι κάνεις να το κάνεις επειδή ευχαριστεί και εσένα και εκείνους !για να μπορείς να το κάνεις με την καρδιά σου και να μην το χτυπάς μετά……….
    Δεν γίνεται πάντα όλοι να είναι ευχαριστημένοι ! και φυσικά ούτε κ εσύ
    Μπορείς ότι σε ενοχλεί να το συζητάς, μην μπαίνεις σε τριπάκια σύγκρισης τι έκανε ο άλλος τι θα έκανες εσύ! Είστε διαφορετική και αυτό κάνει την καλή παρέα, αν όλοι ήταν ίδιοι, όλοι συμφωνούσαν πάντα, δεν θα πήγαινε δεν θα εξελισσόταν
    Σε αυτήν την περίοδο όλοι μας είμαστε λίγο κάπως
    Το καλοκαίρι που οι περισσότεροι περιμένατε με ανυπομονησία,(και λέω περιμένατε γιατι εγω δεν ειμαι πολύ fan) ήρθε και μη σου πω ψιλόφεύγει κιόλας και επειδή ίσως ακόμη να μην είναι έτσι όπως το σκεφτήκατε το χειμώνα, να σας απογοητεύει λιγάκι, δεν πειράζει !
    Σου λέω μείνε χαλαρός όλα είναι στάδια, επίπεδα που πρέπει να περάσουν έτσι και αλλιώς το λες και μόνος σου, αλλού είναι το θέμα και ξέρεις και που!
    Μ αρέσει το blog σου και το επισκέπτομαι συχνά άσχετα που δεν σου γράφω τα λέμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή