Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Auto κινηση ... λιγα πραγματα


Μετα απο αρκετο καιρο βρηκα επιτελους την ευκαιρια να κανω ενα ποστακι σε αυτο το ριμαδοblog το οποιο κοντευει να πιασει αραχνες (για τα δικα μου δεδομενα!!). Μετα λοιπον απο την επισκεψη μου στην εκθεση αυτοκινητων στο αεροδρομιο του ελληνικου ειπα να ανεβασω μερικες φωτογραφιες και να γραψω και καποιες εντυπωσεις!

Μιλαμε φυσικα για Auto κινηση και οχι τη μεγαλη διεθνη εκθεση αυτοκινητου που γινεται σε αυτον το χωρο καθε 2 χρονια. Ετσι ελειπαν αρκετες εταιριες οπως Mazda, Honda, Toyaota και αλλες κατι που προσωπικα δεν μου αρεσε. Ακομα και εταιριες που ειχαν παρει μερος οπως η Ford δεν ειχαν ολη την γκαμα των μοντελων τους παρα μονο το Ford Fiesta (στην προκειμενη περιπτωση). Και μια ςκαι το ανεφερα... το εσωτερικο του καινουριου Fiesta ειναι ενα χαλι μαυρο!! Το κατακρεουργησαν!!...εξωτερικα ειναι ωραιο παντως με την κοπελια να του δινει...



Το αυτοκινητο που προξενησε το μεγαλυτερο ενδιαφερον απο ολη την εκθεση ηταν το καινουριο σπορ μοντελο της VW ονοματι Sirocco!


Ενα αυτοκινητο στο μεγεθος του Golf, ισως τιγο πιο φαρδυ λογο προφυλακτυρων με πολυ... πολυ επιθετικη εμφανιση! Πρωσωπικη μου ομως αποψη, δεν φτανει η εμφανιση για να πεις οτι αυτο το αμαξι ειναι καλο. Ακομα και καλο να ειναι μηχανικα εγω αλλου ειδα ενα μειονεκτημα που με χαλασε! Μπαινοντας μεσα ενοιωσα σαν να μπαινω σε υποβρυχειο!!! Εξω εβλεπα απο το φυνιστρινι!!! (πως γραφεται αυτο??) Πολυ χαμηλο σε υψος το παρ-μπριζ, πολυ ψηλο το ταμπλο, πολυ φαρδυες οι κολωνες που στηριζουν την οροφη... ορατοτης μηδεν!!! Και συνεχιζω! Το πισω παραθυρο απο το οποιο ο οδηγος πρεπει να βλεπει μεσω του καθρεφτη εχει εμβαδο το μισο ενος κανονικου αυτοκινητου! Αφηστε που μπροστα απο αυτο υπαρχουν τα φαρδυα και αρυθμιστα προσκεφαλα των ΘΕΙΚΩΝ παρ ολα αυτα μπακετ καθισματων!!
Δεν σας ειπα δοκιμασαμε να κανουμε και Test Drive!! ...καλυτερα πηγαιντε στην εταιρια να το κανετε... δεν σε αφηνουν να κανεις τιποτα....
Ξεχασα, τιμη εισοδου 10€. Τσαμπα σας το λεω... και να θελετε να πατε... εχει τελειωσει!!!

Αυτα λοιπον απο εμενα μεσα απο ενα πολυ βιαστικο ποστακι με αφορμη την εκθεση και το τελευταιο σχολιο του "Κτηνους" στο προηγουμενο post! Ελπιζω να περνατε τοσο καλα οσο εγω!! Που θα παει... θα χειμωνιασει και θα τα λεμε συχνοτερα!!

7 σχόλια:

  1. Για το πως περνάς θα μας πεις τίποτα; Δηλαδή δε φτάνει που αργείς να γράψεις, μας κρατάς και σε αγωνία. Ε όχι! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!
    Φιλιάαααααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ δεν κάνει τπτ!
    χαίρομαι που σε παρακίνησα να κάνεις ποστ το συγκεκριμένο θέμα!
    σου βγήκε άψογο!!!!


    σματς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Elπιστεψε με θελω να γραψω αλλα δεν βρισκω εμπνευση οταν εχω ελευθερο χρονο!

    Μικρο τρελο μου σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι μονο τα cars, και ματακι????
    ωραια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 350Ζ όλα τα λεφτά!!!

    Αυτό είναι ακριβώς το ξεχωριστό σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Το ότι μπαίνεις, δεν ανεβαίνεις στο αυτοκίνητο (όπως στα ελεεινά τα τζιπ αλλά και στα πολυμορφικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή