Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Τα δικα μου...

Τωρα που εχω ορεξη λοιπον θα σας γραψω τα νεα μου!

Κατ αρχην καλο μηνα σε ολους! Μπηκαμε στον Δεκεμβρη ο οποιος θυμιζει χριστουγεννα, πολυ κρυο (δεν το βλεπω), καθισιο, περισσοτερο μεσα σε σπιτια με φιλους, μελομακαρονα, κουραμπιεδες και αγοραστικη-καταναλωτικη μανια!!
Οπως γραφω συνεχως εδω και καιρο γενικα περναω πολυ καλα, βγαινω με φιλους, με ατομα που γουσταρω να κανω παρεα και νομιζω και το αντιστροφο.
Τελευταια ψαχνομαι για καινουριο κινητο αφου μεχρι τωρα καλα την εβγαζα με το κ700 το οποιο δεν αλλαζω με τιποτα γιατι ειναι παρα πολυ ευχρηστο και πρακτικο αλλα εχω τσιμπησει πολυ αγρια με τις καινουριες τεχνολογιες (βλ Wi-Fi και GPS) και θελω κατι που να συνδιαζει αυτα με την ευχρηστια και την πρακτικοτητα. (Να εχει και την αξιοπρεπη ψηφιακη του ωστε να μην χρειαζεται να εχω συνεχως μαζι μου την Olympus...) Μετα απο αρκετο ψαξιμο τελικα κατεληξα! Θα κανω λιγο καιρο ακομα υπομονη!! Πραγματικα δεν υπαρχει ακομα μια συσκευη που να ικανοποιει αποτυτα τις απαιτησεις μου! Το ενα μου ξυνιζει τ' αλλο μου βρωμαει...
Προχθες εμαθα οτι καηκε μια καφετερια στην Δαφνη που πηγαιναμε πριν καιρο με τους φιλους μου. Ισως καπιοι να ξερουν την Papageorge. Περασα απ' εξω χθες... ιδου!


Δεν θα αργησουν να την ξαναφτιαξουν παντως... δουλευε πολυ καλα!!

Ενα αλλο πολυ ενδιαφερον κυριως για τις φιλες αναγνωστριες ειναι οτι σημερα βγηκαν τα εισητηρια του Παναθηναικου με την Ανορθωση! Ψαχνω παρεα να παω... ισως βρω σημερα.

Οσο για τη δουλεια, μεχρι τωρα πηγαινε αρκετα καλα και εβγαζα το κατι παραπανω (με παραπανω κοπο βεβαια) αλλα δεν μου μενουν!! Τωρα που αρχιζει και κοβει η κινηση στο μαγαζι... για να δουμε...

Στη σχολη μου πρεπει να σοβαρευτω!! Τα εχω φορτωσει λιγακι στον κοκορα τελευταια και αν δεν κανω κατι θα πεσω χαμηλοτερα απο τα μεχρι τωρα δικα μου στανταρ... Παντα λεω οτι θα διαβασω τα χρισουγεννα αλλα τωρα πρεπει να το κανω κιολας!!

Ο Blogger βλεπω αναβαθμιζεται και μου αρεσει!! Εχουν βγει αρκετα ωραια Gadjets οπως η καινουρια λιστα ιστολογιων που εβαλα κι εγω δεξια και διευκολυνει στην παρακολουθηση των blog σας!!

Αρχισα να βλεπω απο τωρα ποστακια με θεμα τα Χριστουγεννα! Τα χρισουτγεννα ειναι μια πολυ φανταχτερη περιοδος που αρεσει σε πολλους... Δεν λεω οτι δεν μου αρεσουν αλλα σαν θρησκευτικη γιορτη το πασχα ειναι πολυ πιο "αληθινο". Τα Χριστουγεννα τα γιορταζουν περισσοτερο οι καθολικοι. Και αυτα λα τεω εγω που ουδεμια επαφη εχω φτασει να εχω με Θεους και εκκλησιες. Τελευταια αποδικνυεται οτι η μεγαλυτερη δυσοσμια ερχεται απο εκει!

10 σχόλια:

  1. Κρίμα για το Papageorge.Ίσως φταίει ότι είχα πάει για καφέ εκεί την προηγούμενη βδομάδα!:p.Την ανόρθωση το κόβω να την βλέπουμε σε καμιά Αργυρούπολη και για το κινητό στο πα...Ν82 με κλειστά μάτια!Η απόφαση δική σου πάντως!!

    Άσε και γω δεν μπορώ να διαβάσω :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να είναι τόσο ενδιαφέρον για τις αναγνώστριες οτι βγήκαν τα εισητήρια του Παναθηναϊκού?
    Την απορία μου είπα απλα, μην βαρας!
    Α! είδα μια διαφήμιση με το Sony Ericsson C905, έχει 8.1 κάμερα..
    Για τα υπόλοιπα που ζητάς δεν ξέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλον εκανες κάποιο λαθάκι εκεί με τα εισητήρια και τις αναγνωστριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη συνηθως καθε φορα που θα ποσταρω θα κραξω,αυτη τη φορα οφειλω να ομολογήσω επιπλέον ότι στα καινουργια σου post έχεις φτιάξει τη σύνταξή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κτηνος τα εκανες χειροτερα τωρα!!!!
    1) Αυτο με τις αναγνωστριες ηταν χουμορ αλλα για καποιον λογο δεν το καταλαβε κανεις!!!

    2) Τι εχει το συντακτικο μου ρε??? Αμπαλε!!! Αντε να μετρησεις ποσες γωνειες εχει ο κυβος και μετα μιλα μου!! Οριστε... μας την βγαινουν και οι φρεσκοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηρεμία στο ακροατήριο Κτήνος και Εξύμνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρομαι φίλε μου που όλα πάνε καλά
    και σίγουρα η εορταστική διάθεση
    όλους μας ανεβάζει!! Το Πάσχα είναι
    και μένα η αδυναμία μου, αλλά τα
    Χριστούγεννα πάντα δίνουν μία
    Ελπίδα και μία ζεστασιά στην καρδια
    του Χειμωνα :) Να είσαι καλά :)

    Σε φιλώ ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΞΥΜΝΑΚΟ ΜΟΥ!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή